Doğanın Gücünden İlham Alan Markalar Şimdi Sephora’da!
Ana Sayfa Cilt Bakımı Doğanın Gücünden İlham Alan Markalar Şimdi Sephora’da!

Cilt Bakımı

Doğanın Gücünden İlham Alan Markalar Şimdi Sephora’da!

Kadın girişimcileri desteklemek amacıyla KAGİDER iş birliği ile hayata geçirdiğimiz Kozmetik ve Güzellik Sektöründe Kadın Girişimcileri Geliştirme Hızlandırma Programı’nın kazananı beş güçlü marka olan CosmedFeu du CielMellys’ NatureBade Natural ve The Sim Co.’nun ürünlerini şimdi sephora.com.tr ve Sephora Mobil Uygulaması üzerinden sizlerle buluşturuyoruz. Peki doğanın iyileştirici ve yenileyici gücünden ilham alan bu markalarla hangi ihtiyacımıza yönelik cilt bakım rutinleri oluşturabiliriz? Gelin bu yazımızın devamında sizler için önerilerimizin yer aldığı bakım rutinlerini beraber inceleyelim. Gelin bu yazımızın devamında sizler için önerilerimizin yer aldığı bakım rutinlerini beraber inceleyelim. Önerilerimizden önce bu markalara ait tüm ürünleri detaylı olarak incelemek isterseniz buraya tıklamanız yeterli!

 

 

Akneye eğilim gösteren bir cilt yapısına sahipseniz çoğunlukla cilt problemleri ile karşılaşıyor ve cildinizde hassasiyet hissi yaşıyorsunuz demektir…  Bu nedenle cilt bakım rutininize dahil ettiğiniz ürünlere dikkat etmeli, cilt probleminize uygun içerikleri tercih etmeli ve cilt bakım rutinini aksatmamaya özen göstermelisiniz. İlk adım olarak cildinizi ılık bir su ile yıkadıktan sonra Cosmed’in yağlı ve akneye eğilimli ciltlerin arındıran solüsyonunu BHA %2 CONCENTRATE‘i kullanabilir, Bade Natural’in Çay Ağacı Yağı Akneye Eğilimli Ciltler İçin Hızlı Etkili Sebum Kontrol Roll On‘unu ciltteki sorunlu bölgelere uygulayabilir ve cildinizi rahatlatmak için Melly’s Nature’ın Gül Suyu Spreyini kullanabilirsiniz.

 

Pürüzsüz, parlak ve leke oluşumundan uzak aydınlık bir cilt görünümü neredeyse her kadının hayali diyebiliriz. Bakım rutininize ekleyeceğiniz özellikle C vitamini ve çeşitli asitler ile desteklenmiş formüle sahip serum benzeri ürünler hayalinizde aydınlık cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olabilir. Kullanacağınız serumlardan önce cildi gün içersinde maruz kaldığı kir ve yağdan arındırmanız gerektiğini tabii ki ayrıca hatırlatalım isteriz… Bade Natural’in Kuşburnu Meyvesi Özlü Leke Karşıtı Doğal Sprey Tonik-Leke Karşıtı Tonik‘inin içerdiği antioksidan özelliği ile cildinizi tazeleyip arındırabilir ve daha aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda içerdiği gül suyu ile de cildin nemlenmesini sağlayabilirsiniz. Ardından Cosmed’in Brightening Vitamin C Serum’u ya da Melly’s Nature’ın Aydınlatıcı, Canlandırıcı Yüz Serumu‘nu kullanabilirsiniz. Uyguladığınız serumunun cilt tarafından iyice emilmesine yardımcı olmak için ise kan dolaşımını arttırmaya yardımcı The Sim Co Rose Quartz Roller ile yüz, göz ve boyun bölgenize masaj yapabilirsiniz.

 

Zamanla ciltte meydana gelen ince çizgi, kırışıklık vb sorunlarla baş etmek için cilt yaşınıza uygun destekleyici krem ve serum gibi bakım ürünlerini kullanabilirsiniz. Cildin doğal yaşlanma belirtilerini aza indirmeye yardımcı olacak bakım ürünlerinin yanı sıra yaz/kış cildi güneş ışınlarına karşı korumaya da mutlaka dikkat etmeniz gerektiğini ayrıca belirtelim isteriz. Güneş ışınlarıyla direkt olarak temas eden ciltte kırışıklık ve yaşlanma belirtileri çok daha fazla görülecektir. Aynı zamanda son dönemde bakım rutininde yerini sağlamlaştıran adımlardan biri olan yüz masajına da mutlaka önem vermenizi tavsiye ederiz. Yüz kaslarınızı çalıştırıp kan akışını hızlandırmanıza yardımcı olan yüz masajı kırışıklık belirtileri ile de mücadele etmenize yardımcı olur. Cosmed’in Multi Function Pepdite Krem‘i ve Melly’s Nature’ın Yaşlanma Karşıtı Serum‘unu bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Bir yandan da göz çevresinde oluşan kaz ayağı görünümü için ise The Sim Co’nun Yenileyici Göz Altı Serum‘u kurtarıcınız olabilir. Kullandığınız krem ve serumları cilde iyice yedirmek ve bir yandan cilde masaj yapmak için ise yine The Sim Co’nun Aventurin Gua Sha masaj taşını kullanabilirsiniz. Günlük rutininizde cildinizi güneşten korumak için ise Bade Natural’in 50 SPF Güneş Koruyucu Yüz Ve Vücut Kremi‘ni tercih edebilirsiniz.

 

Gün içerisinde toplantılar, bekleyen işler, koşuşturmalar derken stresle geçen saatlerde kendimize zaman ayırmayı bazen unutabiliyoruz… Hem bedenimizi hem de ruhumuzu dinlendirip, düşüncelerimizden biraz da olsa arınabilmek daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat yaşamamızda bir hayli önem taşıyor! Gün içerisinde kendinize ayıracağınız zaman dilimlerini daha da keyifli ve huzurlu kılmak için sizler birkaç ürün önerisinde bulunmak isteriz…  Feu Du Ciel Sakral Çakra Mum’u Ylang-ylang ağırlıklı kokusuyla sakral çakranızın açılmasına katkı sağlayabilir. Bade Natural’in Saf Neşe Aromaterapi Yağı ile ise dilerseniz kendinize masaj yapabilir dilerseniz de buhurdanlık veya difüzör ile yaşam alanınızdaki havayı tazeleyebilirsiniz. Yine Bade Natural’in Arındırıcı Ametist Taşlı Roll-on Serum‘u içeriğindeki lavanta suyunun arındırıcı ve yeşil çayın antioksidan etkisi ile cildinizi tazelerken bir yandan huzur verici bir etki bırakarak dinginlik sunar. Melly’s Nature’ın Detoks Roll-on Yağı ise 7 farklı yağ esansını bir araya getirerek günlük detoks ihtiyacımızı desteklemek üzere formüle edilmiştir. The Sim Co Lavandin & Frankincence Massage Oil ise içeriğindeki lavanta, sedir, günlük, limon ve mür uçucu yağları ile günlük stres ve anksiyeteden uzaklaşmayı, zihni sakinleştirmeyi ve huzur vermeyi hedefler.

 

Yukarıda sıraladığımız bakım rutinlerinde sizler için önerdiğimiz ürünlerin ait olduğu her bir markanın ilhamını ve gücünü doğanın yenileyici ve iyileştici gücünden ilham alarak yaratıldığını tekrar hatırlatmak isteriz. Daha iyi ve daha sürdürülebilir bir gelecek için üreten ve tasarlayan, her biri birbirinden kıymetli kadın girişimcilerin bu markalarını “Sephora Stands” projemiz ile bünyemizde bulundurmanın mutluluğunu yaşıyoruz!