Drunk Elephant Sephora Ayrıcalıklarıyla Şimdi Türkiye’de!
Ana Sayfa Cilt Bakımı Drunk Elephant Sephora Ayrıcalıklarıyla Şimdi Türkiye'de!

Cilt Bakımı

Drunk Elephant Sephora Ayrıcalıklarıyla Şimdi Türkiye’de!

Mutlu bir cilt sağlıklı bir cilttir mottosuyla yolan çıkan, renkli, eğlenceli, pH seviyesi bakımından zengin ve biyouyumlu cilt bakım markası Drunk Elephant’ın tüm ürünlerini Sephora ayrıcalıklarıyla keşfetmeye hazır mısınız? Cilt bakımına farklı bir bakış açısı getiren Drunk Elephant markasının kurucusu Tiffany Masterson, bizlerden cilt bakımı rutinimizi tıpkı vücudumuzu beslemek ve günlük enerjimizi alabilmek için hazırladığımız bol vitaminli ve mineralli “Smoothie”ler gibi düşünmemizi istiyor.

Peki Nasıl Mı?

“Vücudunuzun neye ihtiyaç duyduğuna dayalı olarak günlük smoothie’niz için bileşen seçmenize çok benzer şekilde, sabah ve akşam smoothie’leriniz için ciltle biyolojik olarak uyumlu olan yani emilim gücü yüksek olan Drunk Elephant ürünlerini cildinizin ihtiyaçlarına göre seçin ve karıştırarak cildinize uygulayın.”

Masterson bir yandan da önemli bir noktaya dikkat çekiyor: “Cildinizi dinlemeyi öğrenin, cildiniz her zaman aynı şeye ihtiyaç duymaz!” Bunun için farklı ürünleri karıştırarak kullanabilir, cildinizdeki soruna veya elde etmek istediğiniz faydaya göre ürünlerinizi belirli sıklıklarda değiştirebilirsiniz.

İşte tam bu noktada “Smoothie” felsefesi ile cildin istediğini anlayıp ona farklı bileşenleri bir araya getirerek cevap vermeye odaklanan marka alıştığınız cilt bakım rutininize yeni bir bakış açısı sunmayı hedefliyor.

 

Drunk Elephant’ın öne çıkan bazı smoothie’leri:

 

C for Yourself Smoothie

İçeriğindeki c vitamini ile cildi aydınlatma, sıkılaştırma ve nemlendirmeye yardımcı olan C-Firma Day Serum, ciltteki kırışıklıkları gidermeye yardımcı olan yüksek düzeyde emilebilir yağ olan Saf Marula Yağı ve cilde elastik yapısını geri kazandırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olan Protini Polypeptide Cream üçlemesi ile oluşturulan bu Smoothie, daha parlak, daha sıkı ve daha canlı bir cilt görünümüne ulaşmanıza destek olur.

 

Passion Play Smoothie

Kırışıklık, cilt tonu eşitsizliği ve pürüzlü cilt dokusunu gidermeye yardımcı A-Passioni Retinol Cream, ciltteki nemsizlik, çizgilenme gibi sorunları gidermeye yardımcı B-Hydra Intensive Hydration Serum ve cilt bariyerini güçlendirme ve dolgunluk kaybını gidermeye yardımcı Lala Retro Whipped Cream üçlemesi ile oluşturulan Smoothie cildinizin daha nemli, daha ışıltılı ve daha genç görünmesine destek olur.

Drunk Elephant ürünleri ile oluşturabileceğiniz Smoothie’lerin yanı sıra sizler için Drunk Elephant ürünlerini ve cilt bakımındaki faydalarını da detaylı olarak inceledik;

 

Beste No.9 Jelly Cleanser

Cilt bariyerini desteklemeye yardımcı olurken; makyaj kalıntısı, güneş kremi ve kiri etkili biçimde çözerek ciltten uzaklaştırır.

 

 

Lala Retro Whipped Cream

İçeriğinde bulunan marula, mongongo, baobab, Kalahari karpuzu, ximenia ve çarkıfelek meyvesi yağları ile cildi nemlendirir, besler ve yenilenmesine yardımcı olur. Cildi çevresel ve yıpratıcı etkenlere karşı savunmak için antioksidan ve omega-6 ve omega-9 bakımından zenginlik katar.

B-Hydra Intensive Hydration Serum

Yenileyici B5 vitaminli nemlendirme takviyesi ile cildi tazelemeye yardım eder, görünür biçimde cilt parlaklığı katarak, cildin dokusunun ve tonunun görünümünü iyileştirir.

 

 

T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum

Ciltteki ince çizgileri, kırışıklıkları, renk solgunluklarını ve diğer yaşlanma belirtilerini görünür biçimde azaltmaya yardımcı olur. Genel cilt berraklığını destekler ve rengini iyileştirir.

Virgin Marula Luxury Facial Oil

Yoğun nem desteği il tazelenmeyi sağlamak için kolaylıkla emilir bir yapıya sahiptir. İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve kızarıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Çevresel stres etkenlerine ve serbest radikal hasarına karşı savunma yapar.

 

 

 

Protini Polypeptide Cream

Cildi görünür biçimde güçlendirir, dolgunlaştırır ve canlılığını kazanmasına yardımcı olur.  İçeriğindeki antioksidanlarla cildi rahatlatır ve yatıştırırken bir yandan ihtiyacı olan nemi almasına ve tazelenmesine destek olur.

 

 

C-Tango Multivitamin Eye Cream

Göz çevresinde daha pürüzsüz, daha genç bir görünüm elde etmenizi destekler ve cildi güçlendirerek elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur.

 

 

Listelediğimiz tüm bu Drunk Elephant ürünlerini ve bu ürünlerin hepsinin bir arada olduğu deneme boyu “The Littles Kit” seti Sephora’da sizleri bekliyor. Unutmadan ekleyelim; cilt bakım rutininize yeni bir soluk katacak olan Drunk Elephant markasının bakım ürünlerinin yanı sıra güçlü bir mandelik asit ve absorban ararot karışımı ile elde edilen deodorantı Sweet Pitti ciltteki fazla nemi emerek ter kokusundan cildi uzak tutmanıza destek olur. Bu bonus bilgiyi de sizinle paylaştığımıza göre şimdi biz Drunk Elephant ile cilt bakım rutinimizi yapmak için müsaadenizi alabiliriz.