EDİTÖRÜN SEÇKİSİ: ANNELER GÜNÜ İÇİN HEDİYE REHBERİ
Ana Sayfa Parfüm EDİTÖRÜN SEÇKİSİ: ANNELER GÜNÜ İÇİN HEDİYE REHBERİ

Cilt Bakımı

EDİTÖRÜN SEÇKİSİ: ANNELER GÜNÜ İÇİN HEDİYE REHBERİ

Anneler Günü için aradığınız ilhamı Sephora editörlerinin hediye seçkisinde bulacaksınız. 

Yılın en özel günlerinden biri yaklaşıyor. Bu yıl Anneler Günü’nde annenizin bakım rutinini canlandırmaya ne dersiniz? Cilt bakımından parfüme farklı seçeneklere göz atarak annenizin ihtiyaçlarına göre hediyenizi seçebilirsiniz. 

Prada Paradoxe EDP

Çiçeksi bir koku olan Prada Paradoxe’u Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu and Shyamala Maisondieu yarattı. Parfümün üst notalarında armut, mandalina ve bergamot yer alıyor. Koku yayıldıkça amber ve misk hissediliyor. Refill seçeneği mevcut.

Chloé Chloé EDP

Chloé özellikle pudralı kokulardan hoşlananlara göre. Kokunun nota yelpazesindeki şakayık, gül ve frezya notaları ise çiçek bahçelerini çağrıştırıyor. Parfümün sürpriz notası ise bal.

Tom Ford Private Blend Lost Cherry

Tom Ford Lost Cherry’nin başrolünde kiraz yer alıyor olsa da badem, tonka fasülyesi, Türk gülü ve yasemin parfüme farklı bir hava katıyor. Daha baharatlı ve sıcak bir koku olduğu için özellikle yaz akşamlarına çok yakışacağını düşünüyoruz. Ayrıca koyu kırmızı şişesi son derece şık bir tasarıma sahip.

Yves Saint Laurent Libre EDP

Çiçeksi bir koku olan Libre’yi sıktığınız anda bir lavanta tarlasındaymış gibi hissedeceksiniz. Anne Flipo ve Carlos Benaim’in yarattığı bu kokuda lavantayı portakal, yasemin, vanilya ve misk notaları takip ediyor. Özellikle bahar ayları için iyi bir seçim. 

Natasha Denona I Need A Nude Eyeshadow Palette

Natasha Denona’nın I Need A Nude far paleti, tek bir paletle birkaç farklı görünüm elde etmek isteyenlere göre. Mat kahve tonlarından ışıltılı gül kurusuna kadar birçok farklı renk seçeneği bulunan bu paletteki farlar kolay dağılıyor. Farların kalıcılığını arttırmak için öncesinde göz kapaklarınıza bir far bazı uygulamanızı öneriyoruz.

Laneige Bouncy and Firm Sleeping Mask

Ciltteki elastikiyet kaybını önlemeye yardımcı olan Laneige’in uyku maskesi etkili içerik listesiyle dikkat çekiyor. İçeriğindeki peptit, hiyalüronik asit ve yeşil çay cildi nemlendirmeye ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı. Uyku maskesini sabah rutininizde nemlendirici olarak da kullanabilirsiniz.

Estée Lauder Advanced Night Repair Serum

Haklı bir üne sahip olan Estée Lauder Advanced Night Repair serum cildi onarmaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki hiyalüronik asit nemi hapsediyor, peptit ve antioksidanlar daha aydınlık ve sıkı bir cilt vaat ediyor. İnce yapılı olduğu için bütün cilt tiplerine uygun.

Aveda Botanical Repair Overnight Serum

Özellikle yıpranmış saçlara sahip olanlara Aveda’nın gece serumunu tavsiye ediyoruz. İçeriğindeki avokado, yeşil çay ve sacha inchi yağı saçları nemlendiriyor. Saç bağlarını güçlendiren bu serumun formülasyonundaki nangai yağı, saç uçlarındaki kuruluğu azaltmaya yardımcı oluyor. Ürünü uyumadan önce saç uçlarınıza az miktarda uygulamanız yeterli.