Editörün Seçkisi: Care Festıval
Ana Sayfa Cilt Bakımı Editörün Seçkisi: Care Festıval

Cilt Bakımı

Editörün Seçkisi: Care Festıval

Yılın en kapsamlı bakım festivalinden saç ve cilt bakımı için favori ürünlerimizi seçtik.

Sephora editörleri güzellik ritüelinizi bir adım öteye taşımaya hazır. İhtiyaç duyduğunuz en etkili saç ve cilt bakım ürünlerini bir araya getirdiğimiz öneri listesi keşfedilmeyi bekliyor. 

Saç Bakımı 

Aveda Botanical Repair Strengthening Overnight Serum 

Saçları gece boyunca güçlendiren ve onaran bu serum, organik avokado yağı, sacha inchi yağı ve yeşil çay içeren vegan formülüyle zayıflayan saç uçlarını yeniden canlandırıyor. 

Gisou Honey Infused Hair Wash 

Gisou’nun saf doğal balla zenginleştirilen şampuanı saçları derinlemesine nemlendirirken yumuşatmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda saçlara hacim kazandırma özelliği de var. 

Guerlain Abeille Royale Scalp & Hair Serum 

Bu hafif yapılı yağ, saçları ve saç derisini canlandırmaya yardımcı olurken saç tellerini ağırlaştırmadan nemlendirir. %97 oranında doğal kaynaklı içeriklerden oluşuyor. İçeriğindeki sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen bal sayesinde saç tellerinin dayanıklılığını artırıyor. 

Olaplex N°7 Bonding Oil 

Patentli Olaplex Bond Building Teknolojisi ile zenginleştirilen bu hafif yapılı onarıcı ve şekillendirici yağ, saç tellerini ısıya karşı korurken saçın parlaklığı, yumuşaklığı ve renk canlılığını gözle görülür şekilde artırıyor.

Tangle Teezer The Ultimate Styler Hairbrush

Bu fırça, saçlara istediğiniz görünümünü kazandırabilmeniz için tasarlandı. Yeni ve geliştirilmiş tasarımında fırçanın ince sapı kolayca kavranıyor. Böylece saça şekil verirken maksimum kontrol sağlanıyor. 

Cilt Bakımı

Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator 

Aloe vera biyo-fermenti, hiyalüronik asit kompleksi, C ve E vitaminleri karışımıyla cildin yüzeyine nüfuz eden, uzun süreli nemlendirme sağlayan hafif dokulu, yağsız ve jelimsi yapıda bir günlük nemlendirici. 

La Mer The Broad Spectrum SPF50 UV Protecting Fluid 

Dört mevsim güneş koruyucu kullanarak cildinizin geleceğini garanti altına alabilirsiniz. La Mer’in  ciltte ağırlık yapmayan güneş koruyucusu cildi UV ışınlarına karşı korumak için etkili bir kimyasal filtre karışımı içeriyor. Hızla emilen ve cildi yatıştıran yapısıyla makyajdan önce kullanmak için de ideal. 

Drunk Elephant A-Shaba Complex™ Eye Serum 

Drunk Elephant’ın 0.1% vegan retinol, 3% kafein ve bakır peptitleri içeren yenilikçi göz serumu, ince çizgi, kırışıklık ve göz altı şişliği görünümünü azaltmaya odaklanan pürüzsüzleştirici ve nemlendirici bir formüle sahip. 

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum 

Bu serumdaki içeriklerin akıllı bileşimi yaşlanma belirtilerinin katman katman iyileştirilmesi konusunda etkili. İçeriğindeki hiyalüronik asit, C vitamini, niasinamid ve ferulik asit ciltteki elastikiyet kaybı, kırışıklık ve koyu leke görünümünü gidermeyi hedefliyor. 

Medical Beauty Research Biochange Beta Enzyme 

İçeriğindeki alfa ve beta hidroksi asitlerle cildin yapısını geliştirmeye yardımcı olan bu yenilikçi cilt bakım jeli cilde uzun süreli nem sağlıyor. Böylece cilde canlılık kazandırıyor. 

Shiseido Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer 

Bu yağsız yapıdaki renkli nemlendirici cilt tonunu eşitleme konusunda etkili. Cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı korurken, nemlendirme görevini de üstlenir. 

The Inkey List Tripeptide Plumping Lip Balm 

Hiyalüronik asitle güçlendirilen bu balm dudakları nemlendirirken, onarma ve pürüzsüzleştirme konusunda da etki ediyor.