Editörün Seçkisi: En Yeni Bahar Parfümleri
Ana Sayfa Parfüm Editörün Seçkisi: En Yeni Bahar Parfümleri

Parfüm

Editörün Seçkisi: En Yeni Bahar Parfümleri

Bizimle birlikte çiçek bahçesinde kısa bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Mevsimi ruhuna uygun parfümleri bir araya getirdik.

Havaların ısınmasıyla beraber doğanın güzellikleri ruhumuza iyi geliyor. Mevsimsel değişimlere göre güzellik ve bakım rutinlerinizde ufak tefek değişikler yapmak size iyi gelecek. Bunun için kış parfümlerinizi rafa kaldırıp, bahar parfümlerine yer açmayı deneyebilirsiniz. Ferah ve çiçeksi kokulardan oluşan seçkimiz ilham vermeye hazır. 

Jo Malone English Pear & Freesia 

Bu çiçeksi ve ferah kokuda frezya ve gül notalarına eşlik eden armut notası kokuya tatlı bir dokunuş konduruyor. Koku yayıldıkça misk, paçuli ve amber hissediliyor. 

Estée Lauder Bronze Goddess Flora Verde EDP

Yazın tene değen rüzgârdan ve denizden alınan ilhamla yaratılan Bronze Goddess Flora Verde’nin üst notalarında Hindistan cevizi suyu ve portakal yer alıyor. Ferah ve çiçeksi bir yaz kokusu.

Gucci Flora Magnolia

Gucci Flora Magnolia sizi çiçek bahçesinde bir yolculuğa davet ediyor. Öne çıkan nota manolya olsa da Hindistan cevizi, yasemin ve zambak kokuya ayrı bir hava katıyor. Özellikle hafif kokulardan hoşlananlar için ideal.

Chloé Love Story

Tertemiz ve çiçeksi bir koku olan Love Story’nin üst notalarındaki bergamota portakal çiçeği, gül ve misk eşlik ediyor. Feminen ruhuyla duyulara hitap ediyor

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Akdeniz’de bir yaz akşamını çağrıştıran bu parfümün üst notalarında greyfurt, bergamot ve Sicilya mandalinası var. Karabiber ve biberiye kokuya farklı bir hava katarken tütsü de yoğunluk kazandırıyor.

Carolina Herrera Good Girl Blush

Carolina Herrera Good Girl Blush pembe stiletto şişesiyle çok albenili. Şakayık, vanilya ve ylang-ylang’ın notalarıyla sıcak, yoğun ve floral bir koku.