Editörün Seçkisi: Festıval İçin Makyaj Önerileri
Ana Sayfa Makyaj Göz Editörün Seçkisi: Festıval İçin Makyaj Önerileri

Makyaj

Editörün Seçkisi: Festıval İçin Makyaj Önerileri

Sonunda festival sezonu açıldı. Bu yaz, festivallerde eğlenirken makyajınıza renk ve canlılık katacak ürünlerle karşınızdayız.

Eğlenceli bir festivale giderken makyaj konusunda yaratıcılığınızı konuşturmakta özgürsünüz. Festival ruhunun hakkını verebilmeniz için birbirinden renkli ve kalıcı makyaj ürünlerini derledik. 

Makeup By Mario Ethereal Eyes Eyeshadow Palette

Doğal tonlarda parlak, metalik ve mat farlardan oluşan bu paletle birbirinden farklı görünümler elde edebilirsiniz. Mat farları bir karıştırma fırçasıyla, metalik ve parlak farları ise parmaklarınızla göz kapaklarınıza uygulayabilirsiniz. 

Fenty Beauty Diamond Bomb Rosé Rave

Çok amaçlı ürünler her daim kurtarıcımız. Fenty Beauty Diamond Bomb Rosé Rave aydınlatıcıyı hem yanağınıza hem de göz kapaklarınıza uygulayabilirsiniz. Biraz daha ışıltı istiyorsanız, büyük bir makyaj fırçası yardımıyla omuzlarınıza ve köprücük kemiğinize sürebilirsiniz.

Benefit 24-HR Brow Setter Clear Brow Gel 

Renksiz bir kaş jeli olan Benefit Brow Setter kaşları 24 saat boyunca sabit tutmayı hedefliyor. İçeriğindeki provitamin B5 kaşların daha belirgin görünmesine yardımcı olurken, polimerler ise formülasyonun daha kalıcı olmasını sağlıyor. 

Tarte Marajuca Juice Lip Plump Shimmer 

Işıltı bir bitişe sahip olan Lip Plump Shimmer dudaklara canlı ve nemli bir görünüm kazandırıyor. İçeriğindeki marajuca dudaklara parlaklık verirken, E vitamini de dudakları besliyor. Kalem şeklindeki ambalajıyla rahatlıkla çantada taşınabilir.

Sephora Collection Bronze Shimmer 

Hafif ışıltılara sahip olan bronzer’ı pudra fırçasıyla hem yüze hem de göz kapaklarına uygulayabilirsiniz. Kremsi dokusu sayesinde ciltle kolayca bütünleşiyor ve doğal bir görünüm sağlıyor. 

Sephora Collection Colorful Special Effect 11 Magical Blue

Tek bir ürünle iddialı bir göz makyajı yapmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise tam size göre bir önerimiz var. Sephora Collection’ın likit farını göz kapaklarınıza uygulayıp parmaklarınızla dağıtın. İçeriğindeki simler ve mavi mor yansımalar göz makyajınızı benzersiz kılacak.