Editörün Seçkisi: Gece Makyajı İçin Ürün Rehberi
Ana Sayfa Makyaj Göz Editörün Seçkisi: Gece Makyajı İçin Ürün Rehberi

Makyaj

Editörün Seçkisi: Gece Makyajı İçin Ürün Rehberi

Özel bir geceye hazırlanırken makyaj rutininize ışıltı katacak ürünler burada.

Gece makyajı dendiğinde akla birçok farklı görünüm geliyor. İşin püf noktası, makyaja başlamadan önce seçtiğiniz görünüme uygun ürünleri bulmak. Böylece kişisel zevkinize göre farklı farklı denemeler yapabilirsiniz. Makyaj bazından far paletine uzanan ürün seçkimizle işinizi kolaylaştırıyoruz. 

Benefit The POREfessional Matte Primer

Özel bir geceye hazırlanırken makyajın kalıcılığını artırmak için makyaj bazlarından faydalanabilirsiniz. Benefit The POREfessional serisinin son üyesi olan baz, parlamayı kontrol altına alıyor ve gözenek görünümünü hafifletiyor. İçeriğindeki niasinamid ve kuşburnu özü cilde bakım yapma özelliğine sahip. Yüzünüzün T bölgesine uygulamanız yeterli. 

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter 

Markanın kült ürünleri arasında yer alan Hollywood Flawless Filter gece makyajının kurtarıcısı olmaya aday. Hem fondöten hem de makyaj bazı olarak kullanabileceğiniz ürün aydınlık bitişe sahip. İçeriğindeki yağlar ve çiçek özleri cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor. Kapatıcılığının daha yoğun olmasını isterseniz ürünü fondöten fırçasıyla uygulamanızı öneriyoruz. 

Natasha Denona I Need A Warm Eyeshadow Palette 

Işıl ışıl bakışlara kavuşmak ister misiniz? Natasha Denona’nın sıcak alt tonlara sahip far paleti mat ve ışıltılı renklerden oluşuyor. Mat kahve tonlarıyla gözlerinize derinlik katabilir, ardından ışıltılı farlarla göz kapaklarınızı canlandırabilirsiniz. Metalik ve ışıltılı farları parmağınızla veya hafif nemli bir far fırçasıyla sürmek iyi fikir. 

Make Up For Ever Aqua Resist Color Pencil 01

Siyah göz kalemi gece makyajının olmazsa olmazlarından. Make Up For Ever Aqua Resist Color kalemin öne çıkan özelliği suya dayanıklı olması. Ürün anında sabitlendiği için uygulama esnasında hızlı davranmanızı öneriyoruz. Dilerseniz buğulu göz makyajını tamamlamak veya kuyruklu eyeliner elde etmek için kullanabilirsiniz. 

Tarte Glow Tape Highlighter Pearl Glow 

Tarte Glow Tape likit aydınlatıcı herkese yakışacak bir şampanya tonunda. Ürünü elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayıp parmaklarınızla dağıtabilirsiniz. İçeriğindeki mango yağının cildi nemlendirmesi ise bonus.

Sephora Collection Cream Lip Stain 01 Always Red

Gece makyajı için fazla efor etmek istemiyor musunuz? Hafif bir allık ve kırmızı rujla makyajınızı hızlıca tamamlayabilirsiniz. Sephora Collection kırmızı likit mat ruj yüksek kapatıcılığa ve kalıcılığa sahip. İçeriğindeki avokado yağı dudakları nemlendirmede etkili.