Editörün Seçkisi: Işıltılı Kasım
Ana Sayfa Parfüm Editörün Seçkisi: Işıltılı Kasım

Makyaj

Editörün Seçkisi: Işıltılı Kasım

Yılın en büyük indiriminde güzellik koleksiyonunuza yenilikler katmaya hazır mısınız?

Sephora, Işıltılı Kasım indirimleriyle karşınızda! Bu dönem, rutininize yenilikler katmak ya da en sevdiğiniz ürünlerin yedeğini almak için harika bir zaman. Alışverişe başlamadan önce Sephora editörlerinin bakım, makyaj, saç ve parfüm raflarından seçtiği ürünlere göz atmadan geçmeyin.

Sephora Collection Best Skin Ever Glow Foundation 

Bu fondöten cildi 12 saate kadar nemlendirme, orta derecede kapatırken bakım yapma ve çevresel etkenlere karşı koruma özellikleriyle öne çıkıyor. Best Skin Ever koleksiyonunun parıltılı üyesi Glow’u, soğuyan ve cildi kurutan bu aylarda yüzünüzü aydınlatmak için de kullanabilirsiniz. 

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator  

Clinique’in çok satanlar listesinden yıllardır düşmeyen bu klasik hafif ve yağsız bir formülasyona sahip. Cildin derinliklerine nüfuz ederek stabil nemlendirme sağlıyor. Aynı zamanda antioksidanlar ve vitaminlerle cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush – Joy 

Hafif yapıda ve uzun süre kalıcılığını koruyan bu likit allığı yanaklarınıza doğal bir ışıltı vermek için kullanabilirsiniz. Azıcık bir miktar parmak veya bir fırça yardımıyla kolayca yüze yayılabiliyor. Joy rengi yanaklara şeftali tonlarında bir renk veriyor. 

Sephora Collection Cream Lip Stain – Always Red 

Sephora’nın mat bitişli likit rujları tam kapatıcı olmalarına rağmen içeriğindeki avokado yağı ve E vitamini sayesinde dudakları kurutmuyor. Always Red adlı bu klasik renk, çoğu cilt tonuna uyan canlı bir kırmızı. 

Sephora Collection Size Up Mascara 

Kirpiklerinizin hacime ihtiyacı varsa Sephora’nın bu maskarasını deneyebilirsiniz. Vegan içeriklerden oluşan maskara kirpiklere hacim vermenin yanı sıra, kum saati şeklindeki fırçasıyla kirpikleri kolayca kıvırmanızı sağlıyor. 

Sephora Collection Waterproof Eye Make Up Remover 

Suya dayanıklı göz makyajınızı çıkarırken bir yandan da göz çevrenize bakım yapan bu temizleyici, zeytin ağacı özleriyle kirpikleri güçlendirmeye de yardımcı oluyor. 

Sol de Janeiro Bum Bum Jet Set 

Sol de Janeiro’nun en başarılı üç ürününden oluşan bu seyahat dostu sette, efsanevi Brazilian Bum Bum vücut kremi, duş jeli ve vücut spreyi bulunuyor. Burnunuza çalınacak kokular arasında fıstık ve tuzlu karamel notaları var. 

Sephora Collection Scalp Massager 

Saçınız için kullandığınız ürünlerden maksimum fayda sağlamak konusunda iyi bir masaj aletine çok iş düşüyor. Sephora’nın bu silikon masaj aletini ister düzenli olarak masaj yapmak, ister serum veya maskelerin saç derinize daha iyi yayılmasını sağlamak için kullanabilirsiniz. 

DIOR Sauvage EDP 

Dior’un odunsu ve topraksı Sauvage ailesi diğer parfüm koleksiyonlarından daha genç olsa da, kısa zamanda markanın en başarılı kompozisyonlarından biri olmayı başardı. Bu ailenin üyelerinden Eau de Parfum versiyonunun notaları arasında bergamot, vanilya ve muskat yer alıyor. 

Tom Ford Black Orchid EDP 

Afrodizyak etkili siyah trüf ve ylang ylang notaları ile başlayan, ardından paçuli, siyah erik, vanilya ve orkide esintileriyle devam eden bu Tom Ford klasiği feminen ve kalıcı parfümlerden hoşlananlar için ideal. 

Yves Saint Laurent Libre EDP

Yves Saint Laurent’in son döneme damgasını vuran parfümü Libre, güçlü, çiçeksi ve tatlı kokuları sevenler için zamansız bir seçim. Üst notalarında lavanta, mandalina ve frenk üzümü bulunan parfüme, portakal çiçeği, yasemin, misk, vanilya ve sedir eşlik ediyor. 

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum

Gerçek bir antioksidan hazinesi olan güçlü serum, düzenli kullanımda kırışıklık ve leke görünümünü hafifletmeye yardımcı oluyor. Formülasyondaki C vitamini ve niasinamid cildi aydınlatmak, hiyalüronik asit ise cilde nem kazandırmak konusunda etkili. İnce yapılı formülasyonu sayesinde cilt tarafından kolay emiliyor ve başka ürünlerle bir arada kullanılabiliyor.

Olaplex Bonding Oil No.7

Saçların bağ dokusunu onarması ile ün kazanan Olaplex’in bu yağı birden fazla marifete sahip. Saç tellerini güçlendirerek elektriklenen saçları sakinleştirmede, saçları ısıya karşı korumada ve saçlara parlaklık kazandırmada etkili. İnce yapılı olduğundan saçları yağlandırmadan rahatlıkla kullanmak mümkün.

Benefit Fan Fest Fanning & Volumizing Mascara

Benefit’in en yeni çıkan maskarası, eğimli fırçasıyla hacimli ve belirgin kirpiklere sahip olmayı kolaylaştırıyor. Provitamin B5 ve kızılcık özüyse kirpiklere bakım yapıyor. Birikme yapmayan formülasyonu sayesinde birkaç kat uygulamak mümkün.