Editörün Seçkisi: Suya Dayanıklı Makyaj Ürünü Önerileri
Ana Sayfa Makyaj Yüz Editörün Seçkisi: Suya Dayanıklı Makyaj Ürünü Önerileri

Makyaj

Editörün Seçkisi: Suya Dayanıklı Makyaj Ürünü Önerileri

Makyaj rutininizin daimi favorisi olmaya aday, pratik ve kullanışlı suya dayanıklı makyaj ürünleriyle tanışın.

Özellikle sıcak yaz aylarında makyajınızı muhafaza etmek zorlaşabilir. Bunun için suya dayanıklı makyaj ürünleri kurtarıcınız olacak. Suya ve tere karşı dayanıklı olan bu ürünleri nerede olursanız olun rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ten makyajından göz makyajına rutininize dahil edebileceğiniz ürünler burada. 

Make Up For Ever Aqua Resit Colour Pencil 01

Dramatik göz makyajı sevenlerden misiniz? Cevabınız evetse, Make Up For Ever’ın suya dayanıklı göz kalemine bir şans vermenizi öneriyoruz. Siyah göz kalemi çabuk sabitlendiği için hızlı davranmak önemli. Dilerseniz uyguladıktan sonra bir fırçayla dağıtabilir veya kuyruk yapabilirsiniz. 

Milk Makeup Jelly Tint Cooling Water Brust

Milk’in hem yanaklara hem de dudaklara uygulanabilen jel dokulu allığı özellikle yaz ayları için kurtarıcı. Suya dayanıklı formülü sayesinde plajda bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Brust rengi pembe sevenleri mutlu edecek cinsten. İçeriğindeki aloe vera, yanakları ve dudakları nemlendirmeye yardımcı oluyor. 

Tarte Shape Tape Radiant Concealer

Tarte Shape Tape Radiant kapatıcı orta kapatıcılığa sahip. İçeriğindeki hiyalüronik asit, göz çevresini nemlendirme konusunda etkili. Gün boyu kalıcı olan kapatıcı, göz altlarında birikmeye ve çizgilenmeye sebep olmuyor.

Huda Beauty Liquid Matte Bombshell

Huda Beauty’nin likit mat rujları bütün övgüleri hak ediyor. İçeriğindeki zeytinyağı, yağ asitleri, A ve E vitaminleri sayesinde dudaklara bakım yapma özelliğine sahip. Ruju daha kolay sürebilmek için öncesinde dudak kalemi kullanmanızı öneriyoruz. Bombshell rengi herkese yakışacak gül kurusu tonunda.

Benefit BADgal BANG! Waterproof Mascara

Suya dayanıklı maskara sadece sıcak yaz günlerinde değil, dört mevsim elinizin altında olacak bir ürün. Benefit BADgal BANG! maskaranın silikon fırçası kirpikleri tek tek ayırıp hacim veriyor. Gün boyu akma yapmayan maskarayı, gün sonunda yağ bazlı temizleyiciyle çıkarabilirsiniz. 

Sephora Collection All Day Makeup Setting Spray

Makyaj sabitleme spreyleri kalıcılığı arttırma konusunda etkili. Tek yapmanız gereken, makyajınız bittikten sonra spreyi yüzünüze sıkmak. Dilerseniz gün içinde tazeleyebilirsiniz. İçeriğindeki ginseng özü cildi yatıştırmaya yardımcı oluyor.