EDİTÖRÜN SEÇKİSİ: YENİ NESİL SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ
Ana Sayfa EDİTÖRÜN SEÇKİSİ: YENİ NESİL SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

EDİTÖRÜN SEÇKİSİ: YENİ NESİL SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

Marifetli içerik listeleriyle dikkatimizi çeken yeni nesil saç bakım ürünlerini derledik.

Saç bakım rutininizi bir üst seviyeye taşımaya ne dersiniz? Yeni nesil saç bakım ürünleri bu yolculukta size eşlik etmeye hazır. Şampuandan saç serumuna birbirinden farklı içeriklere ve işlevlere sahip bu ürünleri sizin için ele aldık. Alışverişe çıkmadan önce listemize göz atmayı unutmayın.

Ouai Anti-Frizz Hair Styling Cream

Ouai Anti-Frizz saç şekillendirici krem elektriklenen saçları yatıştırmayı vaat ediyor. İçeriğindeki zeytinyağından elde edilen skualen saçları nemlendirirken, pancar özü de sakinleştiriyor. Saçları ısıya karşı koruması ise bonus. 

Amika Soulfood Nourishing Hair Mask

Besleyici saç maskeleri özellikle yıpranmış saçları onarma konusunda etkili. Amika’nın saç maskesi, saçları nemlendirme ve saçlara parlaklık kazandırma özelliğine sahip. İçeriğinde bulunan ve güçlü bir antioksidan kaynağı olan jojoba yağı saçları besliyor. Yağ asitleri bakımından zengin yabani iğde ise saçları daha pürüzsüz hale getiriyor. 

K18 Peptide Prep Detox Shampoo

Saç derisini arındırmak için detoks şampuanlarından faydalanabilirsiniz. K18’in detoks şampuanının formülasyonundaki kil fazla sebumu dengeliyor, salisilik asit de saç derisini eksfoliye ediyor. Haftada bir olmak üzere saç bakım rutininize dahil etmenizi tavsiye ediyoruz. 

Aveda Botanical Repair Overnight Serum

Yıpranmış saçlarınızı gece boyu bakım yapan bir serum kullanarak hayata döndürebilirsiniz. Aveda’nın gece serumu kırık saç uçlarını onarmaya yardımcı oluyor. Bu noktada içeriğindeki bitki bazlı bileşenler etkili. Hızlı emilen yapısı sayesinde saçları yağlandırmadan bakım yapıyor. 

Kérastase Elixir Ultime Hydrating Hair Oil

Kérastase’ın kült saç bakım yağı övüldüğü kadar var. Isı koruyucu özelliği bulunan yağı, duştan sonra nemli saçınızı şekillendirmeden önce uygulayabilirsiniz. Elektriklenen saçları yatıştırırken, saçların daha parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor. Bir başka artısı ise yeniden doldurulabilir seçeneğinin bulunması. 

Olaplex Bond Maintenance Shampoo N°4

Saçlarınız boyalı ve yıpranmışsa kuruluk sorunu yaşama ihtimaliniz yüksek. Bu kuruluğu hafifletmek için Olaplex N°4’ü tercih etmek iyi fikir. Saçları nazikçe temizleyen ve renk koruyucu özelliği bulunan bu şampuan,içeriğindeki Hindistan cevizi yağıyla nemlendirme sağlıyor. Markanın patentli bağ oluşturma teknolojisi saçları onarmada etkili.