Editörün Seçtikleri: Sephora’da En Yeniler
Ana Sayfa Makyaj Göz Editörün Seçtikleri: Sephora'da En Yeniler

Cilt Bakımı

Editörün Seçtikleri: Sephora’da En Yeniler

Bakım, saç ve makyaj rutinlerinize dahil etmeye can atacağınız yeni ürünler seçtik.

İlkbahar sizi de heyecanlandırıyor mu? Değişen havalarla birlikte güzellik rutininizde birkaç yenilik yapmanın tam zamanı. Saç, cilt ve makyaj ürünlerinden oluşan ve sadece Sephora’da bulabileceğiniz 11 yeni ürüne göz atmak için bizi takip edin. 

Sephora Collection Super Glow Cleansing Powder 

Kimin İçin? Doğal ve akıllı bir temizleyici arayanlar. 

Neden? Sephora’nın toz şeklindeki cilt temizleyicisi %96 oranında doğal içeriklerden oluşuyor. Ayrıca C ve E vitaminleri içeriyor. Yüz temizleme tozundan avucunuza bir tutam döküp su ile karıştırdıktan sonra uygulayabilirsiniz. Kokusuz olduğu için hassas ciltlere uygun.

Benefit The POREfessional Deep Retreat 

Kimin İçin? Cildini arındırmak isteyenler.

Neden? Cilt bakımına da el atan Benefit POREfessional serisiyle karşımızda. Deep Retreat adlı bu maske, içeriğindeki kille tıkanan gözenekleri derinlemesine temizlemeye, deniz rezenesi özüyle de ciltteki fazla yağı azaltmaya yardımcı oluyor. 

Benefit The POREfessional Smooth Sip 

Kimin İçin? Hafif yapılı bir nemlendirici arayanlar.

Neden? Yine Benefit’in POREfessional serisinden Smooth Sip niasinamid, Omega-3, skualen ve aloe vera yaprağı suyuyla gözenekleri tıkamadan nemlendirmeyi amaçlıyor. Hassas ve akneye eğilimli ciltler için iyi bir seçim. 

BYOMA Hydrating Serum 

Kimin İçin? Kuru veya canlandırılmayı bekleyen ciltler.

Neden? Sephora’ya özel markaların en yenilerinden BYOMA’nın serumu içeriğindeki seramidler, yağ asitleri, skualen ve gliserinle cildi uzun soluklu bir şekilde nemlendirmeyi hedefliyor. 

BYOMA Balancing Face Mist 

Kimin İçin? Günün her anında cildini ferahlatmak isteyenler. 

Neden? Bu yüz spreyinin amacı seramidler ve yağ asitleriyle cildin pH dengesini düzenlemek ve cildi daha dengeli hale getirmek. Aynı zamanda cilt lekelerini önlemeye veya azaltmaya da yardımcı oluyor. Gün içinde cildi tazelemek için de kullanılabilir. 

BRIOGEO Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo 

Kimin İçin? Saç derisini arındırmak isteyenler.

Neden? İçeriğinde beyaz kil bulunan bu arındırıcı şampuan saç derisindeki ölü deriyi nazikçe gidermek için kullanılabilir. Hindistan cevizi ve çay ağacı yağı içerdiğinden saçların aşırı kurumasına ve kafa derisinin tahriş olmasını da önlemeyi amaçlıyor. 

Gisou Honey Infused Scalp Treatment  

Kimin İçin? Tahriş olmuş saç derisini onarmak isteyenler.

Neden? Negin Mirsalehi’nin baldan ilham alarak kurduğu markası bu ürünü kaşınan, tahriş olan ve pul pul dökülen saç derisini onarmak için formüle etti. Balın yanı sıra aynısefa ve biberiye gibi saç derisini yatıştırıcı yağlar içeren bu serumun akşamları kuru saça uygulanması öneriliyor. 

Olaplex No 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo

Kimin İçin? Saçlarını gün içinde yıkamadan tazelemek isteyenler.

Neden? Olaplex, her üründe olduğu gibi kuru şampuanda da patentli teknolojisini kullanıyor.  Bu ürün saç derisinin gözeneklerini tıkamadan ve pudramsı bir kalıntı bırakmadan saçları temizlemeye yardımcı. 

Sephora Collection Color Shifter Unlimited Mauve 

Kimin İçin? Renkli göz makyajı sevenler.

Neden? Sephora’nın yeni Color Shifter göz farı paletinin beş farklı alternatifi bulunuyor. Seçimimiz, pembe ve leylak tonlarındaki Unlimited Mauve paleti.  

Rare Beauty Lip Soufflé Elevate

Kimin İçin? Dudakları kurutmayan mat ruj arayanlar.

Neden? Rare Beauty’nin mat likit ruj serisindeki bu ruj, içeriğindeki E vitaminiyle dudakları nemlendirerek mat bir bitiş sağlıyor. 

Sephora Collection Dual-Headed Facial Roller 

Kimin İçin? Yüz masajı yapmak ve bakım ürünlerinin etkisini arttırmak isteyenler. 

Neden? Serum ya da nemlendiricinizi sürdükten sonra Sephora’nın çift başlı masaj aletiyle cildinize masaj yapmak kendinizi rahatlatmak ve ürünlerin etkisini arttırmaya yardımcı olmak için iyi bir fikir. Boyun bölgesinde de kullanabileceğiniz bu masaj aleti aynı zamanda ciltte serinletici etki de yaratıyor.