En Güzel Halinizi Keşfetmeye Hazır Mısınız?
Ana Sayfa Makyaj Dudak En Güzel Halinizi Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Makyaj

En Güzel Halinizi Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Makyaj rutininizi bir adım ileriye taşıyacak önerilerimize göz atın.

Bu sonbahar birbirinden marifetli ve size kendinizi iyi hissettirecek makyaj ürünleriyle en iyi halinize ulaşabilirsiniz. Sizi makyaj rutininizde kalıcı yer edinmeye aday beş farklı ürünle  tanıştıralım.

Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick Amber

Her cilt tonuna uygun bir kontür ürünü arıyorsanız doğru yerdesiniz. Fenty Beauty’nin mat bitişe ve soğuk alt tona sahip stick fondötenini yüz hatlarınızı belirginleştirmek için kullanabilirsiniz. Bu çok amaçlı ürün  far olarak kullanıma da uygun. Makyaj süngeri veya kontür fırçasıyla uygulayabilirsiniz.

 

Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer Enlighten

Likit aydınlatıcı dendiğinde ilk akla gelenler arasında Rare Beauty’nin Light Luminizer’ı var. Ürünün Enlighten tonu, hem aydınlatıcı hem de makyaj bazı olarak kullanabileceğiniz bir şampanya tonu. İçeriğindeki ayçiçek yağı cilde nem sağlıyor. Kalıcılığının yüksek olması ise bonus. 

Tarte Maracuja Juicy Lip Plump Primrose

Tarte’ın övgü toplayan parlatıcı serisi içeriğindeki nemlendirici bileşenler sayesinde dudaklara sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor. Bu ürünün en sevdiğimiz yanı kalem şeklindeki ambalajı. Primrose farklı cilt tonlarına uyum sağlayacak pembe tonunda. 

Benefit 24-HR Brow Setter

Benefit’in şeffaf kaş jeli doğal bir bitişe sahip. İçeriğindeki provitamin B5 ve polimerlerle kaşların daha belirgin görünmelerine yardımcı olan jelin kalıcılığı mükemmel. Çantanızda taşıyarak gün içinde tazeleyebilirsiniz. 

Sephora Collection Bronzer Shimmer

Bronzlaştırıcı pudralar hızlı makyaj rutininin gizli kahramanı. Işıltılı bitişe sahip olan Sephora Collection toz bronzlaştırıcıyı hem yanaklarınıza hem de far olarak göz kapaklarınıza uygulayabilirsiniz.