Erkekler İçin Göz Altı Bakımı ve Kapatıcı Önerileri
Ana Sayfa Makyaj Göz Erkekler İçin Göz Altı Bakımı ve Kapatıcı Önerileri

Cilt Bakımı

Erkekler İçin Göz Altı Bakımı ve Kapatıcı Önerileri

Doğal ve aydınlık görünen bir cilt için erkeklere özel bir rehber hazırladık.

Bu yazıyı göz altlarını pratik bir rutinle aydınlatmak ve doğal görünümlü kapatıcılarla desteklemek isteyen erkeklere ithaf ediyoruz. Aslında çok basit birkaç adımla daha canlı bir cilde kavuşmak mümkün. Öncelikle göz altlarınızı kapatıcıya hazırlamalısınız. Bunun için cilt tipinize göre bir göz kremi ya da göz maskesi kullanabilirsiniz. Kapatıcılara gelecek olursak, cilt tonunuza uygun bir renk seçmeniz doğal bir sonuç elde etmek için çok önemli. Yeni nesil ince yapılı kapatıcılar da “yok gibi” etkisi yaratmada birebir. Ayrıca sıvı veya krem formdaki ürünler da ciltte ağırlık yapmaz. Göz altı bölgelerini iyice nemlendirdikten sonra kapatıcıyı ince bir tabaka halinde sürün ve hafifçe parmaklarınızla veya nemli bir makyaj süngeriyle dağıtın. Böylece göz altlarındaki yorgunluk izlerini veya cilt tonu eşitsizliklerini kolayca gizleyebilirsiniz. 

Daha aydınlık ve dinlenmiş gözüken bir göz çevresi için bakım rutininize eklemek isteyeceğiniz ürünleri sizin için seçtik.

Sephora Collection Caffeine Eye Masks 

Sephora’nın yorgun göz altlarını uyandırmaya yardımcı maskesinin içeriğinde yeşil kahve çekirdeklerinden elde edilen kafein bulunuyor. Temiz göz altlarına beş dakika kadar uygulamanız yeterli. 

Sephora Collection Brightening Eye Cream 

Kafein ve hiyalüronik asit içeren bu göz kremini, göz altı maskelerinin etkisini uzatmak için kullanabilirsiniz. Göz altlarını aydınlatmaya ve göz çevresindeki nem kaybını önlemeye yardımcı olan krem %96 oranında doğal içerikle formüle edildi. 

R.E.M. Beauty Full Night’s Sleep Cooling Blurring Undereye Balm 

Bu göz balm’ının içeriğindeki centella asiatica, hassas göz altı bölgesindeki kusurları yatıştırmaya yardımcı olurken, kafein ise şişkinlik ve koyu halkaların görünümünü hafifletme konusunda etkilidir. Mantar özü, antioksidan gücüyle serbest radikallere karşı koruma sağlar. Hafif ve yumuşak dokusuyla serinletici bir his verir. Kapatıcı uygulamadan önce pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için veya tek başına kullanılabilir. 

Make Up For Ever HD Skin Concealer 

Doğal ten bitişiyle göz altlarındaki ton eşitsizliğini hafifleten ve 24 saate kadar dayanıklılık vaat eden hafif yapılı bir kapatıcı. Cildi nemlendirmeye yardımcı olan jojoba yağı ve hiyalüronik asitin yanı sıra beyaz koru kulağı içeriyor. 

Sephora Collection Best Skin Ever Concealer 

Doğal bir bitişe sahip olan bu kapatıcının formülasyonunda, ciltteki nemi hapseden hiyalüronik asit ve antioksidanlar açısından zengin yosun özleri bulunuyor. Uzun süre kalıcı kapatıcılık vadediyor.