Erkekler İçin Hediye Fikirleri
Ana Sayfa Vücut Bakımı Erkekler İçin Hediye Fikirleri

Cilt Bakımı

Erkekler İçin Hediye Fikirleri

Saçları canlandıran bakımlardan, etkileyici parfümlere, erkeklerin günlük rutinlere yeni soluklar getircek zamansız hediye seçkimizle alışverişe hazırsanız.

Eşinize, erkek kardeşinize, babanıza, sevgilinize veya kendinize iyi birer hediye fikri mi arıyorsunuz? Erkeklere hediye alışverişini kolaylaştıracak ve yeni yıla girerken bakım rutinlerini bir üst seviyeye taşıyacak hediye önerilerini bir araya getirdik.

Sephora Collection From Secret Santa Charcoal & Caffeine Skincare Gift Set

Gözenekleri arındırmaya yardımcı ve siyah nokta bakımı yapan kömürlü maske ile kafeinle göz çevresini canlandırmayı hedefleyen göz maskesinden oluşan set, etkili bir bakım rutini oluşturmak isteyenleri mutlu edecek.

Sephora Collection Coconut Foot Masks

Sephora Collection’ın yılbaşı için özel tasarladığı bu pakette, tüm yıl kullanmayı sevdiğimiz, ayakları ve topukları yumuşatmaya yardımcı hindistan cevizi yağı içeren ayak maskesi var.

Sephora Collection Mango Hand Masks

Mango özlü el maskesi soğuk havalarda kuruyan ve egzersizde hasar gören elleri beslemek için nokta atışı bir seçim.

Sephora Collection Wishing You Scalp + Hair Care Set

Bu set, sağlıklı, canlı ve parlak saçlar isteyenler için. Nemlendirici saç maskesi, kafa derisini kir ve kepekten arındırıcı saç peeling’i ve saç tellerini güçlendirici serumdan oluşuyor.

Versace Dylan Blue EDP 

Aromatik, odunsu, temiz ve ferah kokulu Dylan Blue’da bergamot, greyfurt, incir yaprağı, karabiber, misk ve safran notaları var. Versace’nin parfümü, yeni nesil klasikler arasında.

Paco Rabanne One Million Elixir EDP

Parfümüyle dikkat çekmeyi seven erkekler burada mı? Paco Rabanne’ın çok sevilen koleksiyonu One Million’ın en yeni üyesinde, vanilya, elma, sedir, gül ve tonka fasulyesi notaları var. Sıcak, tensel ve kalıcı bir parfüm.

Yves Saint Laurent Y Men Le Parfum 

Lenny Kravitz’in yüzü olduğu Y Men Le Parfum, aynı anda ferah, yoğun ve seksi bir koku. Greyfurt, zencefil, lavanta, adaçayı ve paçuli notaları dikkat çekiyor.

Armani Stronger With You Absolutely EDP

Armani’nin iltifat garantili parfümünde rom, sedir, vanilya, kestane ve sedir notaları var. Tüm yaş gruplarına uygun, pozitif hisler uyandıran, oldukça kalıcı bir koku.