Erkekler İçin Yılbaşı Hediye Rehberi
Ana Sayfa Parfüm Erkekler İçin Yılbaşı Hediye Rehberi

Cilt Bakımı

Erkekler İçin Yılbaşı Hediye Rehberi

Yılbaşında erkekler için hediye seçmenin zor olduğunu mu düşünüyorsunuz? Parfümden cilt ve saç bakımı ürünlerine kadar çeşit çeşit seçenekle işinizi kolaylaştırıyoruz.

Yılbaşında sevdiğiniz erkeklerin bakım ihtiyaçlarını karşılamaya ne dersiniz? Sephora’da kadınlar için olduğu gibi erkeklere yönelik de sayısız bakım ürünü var. Erkekler için hazırladığımız hediye rehberi size hem ilham hem de fikir verecek. 

Sephora Collection The Future Is Yours Coconut Foot Masks 

Sephora Collection ayak maskesi başta Hindistan cevizi özü olmak üzere %92 oranında doğal kökenli içeriğiyle ayaklara bakım yapıyor. Deriyi yumuşatmaya ve onarmaya yardımcı oluyor. Yirmi dakika kadar giyildiğinde sekiz saatlik nemlendirme vadediyor.

Sephora Collection The Future Is Yours Essentials Skincare Set 

Cilt bakımına özen gösteren erkekler için ideal bir hediye seti. Bu sette probiyotikli ve esanssız yüz temizleyici, hiyalüronik asit içeren yüz serumu ve yine probiyotikler içeren nemlendirici bulunuyor. 

Sephora Collection The Future Is Yours Essentials Mini Hair Set 

Sınırlı sayıda üretilen mini boyutlu bu kofrede üç ürün var: Saçı güçlendiren serum, saç derisini arındıran peeling ve nemlendirici saç maskesi. Üç adımda saç derisini arındırmak, nemlendirmek ve saç tellerini güçlendirmek için ideal bir set. 

The Inkey List Salicylic Acid Cleanser 

Günlük kullanım için yeterince nazik olan, cildi kurutmayan jel yapıdaki temizleyici gözenekleri açmaya, ciltte biriken kiri ve yağı temizlemeye yardımcı oluyor. 

Drunk Elephant Protein Polypeptide Cream 

Cilt tonu ve dokusunu hedef alan peptitlerle dolu bu nemlendiricide aynı zamanda cilt bariyerini destekleyen amino asitler bulunuyor.  

Hugo Boss Bottled EDT Set 

Hugo Boss Bottled tam bir klasik. Parfümün üst notalarında elma, bergamot ve tarçın; orta notalarında kadife çiçeği, ardıç ve karanfil; alt notalarında ise sedir ağacı, sandal ağacı, vetiver ve zeytin ağacı var. Set, Bottled parfümün yanı sıra deodorant ve duş jeli içeriyor.

Armani Stronger With You EDT Set 

Armani Stronger With You setinde iki farklı boyutuyla parfüm ve duş jeli yer alıyor. Kokununüst notalarında kakule, pembe biber ve menekşe yaprağı var. Orta notalardaki adaçayını vanilya ve misk notaları takip ediyor. 

Chanel Bleu de Chanel EDP 

Bleu de Chanel tam anlamıyla zamansız bir klasik. Bu yoğun ve etkileyici koku  narenciye ve odunsu notaları bileştiriyor.