Estée Lauder Advanced Night Repair Serisiyle Tanışın
Ana Sayfa Cilt Bakımı Estée Lauder Advanced Night Repair Serisiyle Tanışın

Cilt Bakımı

Estée Lauder Advanced Night Repair Serisiyle Tanışın

Etkili içerik listeleriyle önce çıkan Advanced Night Repair serisi bakım rutininizi bir adım öteye taşıyacak.

Estée Lauder Advanced Night Repair Overnight Treatment

Advanced Night Repair ailesinin en yeni üyesini keşfetmeye hazır mısınız? Ürün, durulama gerektirmeden gece boyunca cilde bakım yapıyor. Kaybedilen yoğun nemi geri kazandırmak için hiyalüronik asit ve poliglutamik asit devreye giriyor. İçeriğindeki patentli peptitler cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Cilt bakım rutininizin son adımında ince bir tabaka halinde yüzünüze ve boynunuza uygulamanızı öneriyoruz. 

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Night Power Bounce Creme

Yeni Night Power Bounce krem gücünü kolajenden alıyor. Özel olarak geliştirilen CollaNight-8™ teknolojisi ince çizgi ve kırışıklıklar üzerinde etkili. CollaNight-8™ teknolojisi moringa, ebegümeci ve yosun özlerinin yanı sıra E vitamini gibi güçlü kolajen kaynakları içeriyor. Kremin içeriği cildin doğal kolajen üretimini desteklemeye yardımcı olur. Hızlı emilen formülasyona sahip olan kremi gece yatmadan önce kullanabilirsiniz. 

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Estée Lauder’ın marifetli serumu daha sıkı bir cilt vaat ediyor. İçeriğindeki uykuda etkisini gösteren peptitler ince çizgileri ve lekelerin görünümünü hafifletirken, cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Hiyalüronik asit nemi hapsetme konusunda etkili. Yağ içermeyen formülasyonuyla cilt tarafından kolay emiliyor. 

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme

Advanced Night Repair Supercharged jel göz kremi, içeriğindeki bileşenlerle göz çevresini serbest radikal hasarına ve mavı ışığa karşı koruyor. Antioksidan etkili E vitamini göz çevresini aydınlatmaya ve koyu halkaların görünümünü hafifletmeye yardımcı oluyor. Hiyalüronik asit kuru göz çevresini neme doyuruyor.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

Bu ürün kırışıklıkların, kazayağı ve kaşlar arasındaki çizgilerin görünümünü hafifletiyor. Özellikle göz altında oluşan elastikiyet kaybı, şişkinlik ve koyu halkalar gibi çeşitli sorunları hedef alıyor. İçeriğindeki hiyalüronik asit göz çevresini nemlendirirken, özel bir peptit çeşidi olan Tripeptit-32 göz çevresini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Paslanmaz çelikten özel olarak üretilen metal aplikatörü göz çevresini ferahlatma ve şişkinlikleri hafifletme konusunda rol oynuyor. 

Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution

Rescue Solution hassas cilt tipine sahip olanlar için kurtarıcı. İçeriğindeki %15 Bifidus Ferment tahriş olmuş ve kızarıklığa meyilli cildi yatıştırıyor. Ürün, cildi nemlendirirken bariyeri güçlendirmeye de yardımcı oluyor. Kendini unutturacak kadar hafif dokusu, cilt tarafından kolayca emiliyor. Erkekler ürünü tıraş sonrası losyon olarak da kullanabilir. Advanced Night Repair serumdan önce kullanmanızı öneriyoruz. 

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser

Cildi nazik bir şekilde makyaj ve kirden arındıran temizleme köpüğünün en önemli artısı cildi kurutmaması. Günlük temizleyici veya haftada iki kez arındırıcı maske olarak da kullanabilirsiniz. 

Estée Lauder Advanced Night Cleansing Balm

Çift fazlı temizliğin ilk aşamasında kullanabileceğiniz temizleme balm’ı cilde uygulandığında yağ formuna dönüşüyor. En büyük artısı, suyla duruladıktan sonra süt kıvamına gelmesi ve ciltte kalıntı bırakmaması. Gözenek tıkamayan aspir tohumu yağı cildi nemlendirmeye yardımcı. Suya dayanıklı makyajı, güneş koruyucuyu ve kirleri nazikçe arındırma konusunda oldukça başarılı. 

Estée Lauder Advanced Night Cleansing Gelée with 15 Amino Acids 

Bu yüz temizleme jeli, temiz cilde uygulanacak ürünlerin verimliliğini artırma özelliğine sahip. İçeriğindeki 15 amino asit sayesinde cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Cildi makyaj ve kirden arındırırken, gözeneklerin görünümünü de hafifletiyor. Cildi fazla sebumdan arındırırken kurutmaması ise bonus. Temizleme adımından sonra serinin serum ve nemlendiricisini uygulayabilirsiniz.