ETKİLİ BİR CİLT BAKIMI İÇİN EN ÖZEL İÇERİKLERİ KEŞFET
Ana Sayfa Cilt Bakımı ETKİLİ BİR CİLT BAKIMI İÇİN EN ÖZEL İÇERİKLERİ KEŞFET

Cilt Bakımı

ETKİLİ BİR CİLT BAKIMI İÇİN EN ÖZEL İÇERİKLERİ KEŞFET

Deniz ve güneşi cildinde hissettiğin bir yaz geldi geçti… Şimdi kışa hazırlanma, cildini şımartma zamanı! Etkili bir bakım için; Sephora’nın yaratıcı ve ilham veren dünyasındaki besleyici ürünleri birlikte keşfediyoruz. Cildinin ihtiyacına göre sunulan en etkili içerikleri buluyor, cilt bakım rutinine eklemen için ısrar ediyoruz…

Doğadan gelen bu özel bileşenlerin sırrını Sephora’da keşfet!

GİNSENG

Ginseng, cildin canlılığına destek olan önemli bir içerik! Yaşlanma ile savaşan, koyu halkaları ve yorgun görünümü azaltmaya yardımcı olan ginsengin etksini Origins Ginzing Glow Boosting Nemlendirici ile keşfedin.

MANDALİNA

Yorgun ve donuk cilt görünümüne karşı mandalina özleri ile cildinizi destekleyin.

C ve A vitamini zengini olan mandalina özü, bu sayede ciltteki kolajen üretimini uyarır, cilt parlaklığını destekler, gözenekleri küçültmeye ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Mandalinalı içeriğe sahip, C vitamini bombası Ren Steady Glow Tonik Sephora’da.

 

KAKTÜS ÇİÇEĞİ

Şehir hayatında maruz kaldığımız dış etkenlerin (stres, kirlilik, UV ışınları…) rejeneratif etkilerini azaltmaya destek olan kaktüs çiçeği, yaşlanma belirtilerine karşı cildinize yardımcı olan bir içeriktir. İçeriğindeki E vitamini ve sterol, cildin nemini, elastikiyetini ve sıkılığını korumayı destekler.

YSL Pure Shots Night Reboot Serum ile kaktüs çiçeği bitkisinin faydalarını keşfedin.

LİÇİ MEYVESİ

Liçi meyvesi ekstraktı, içeriğindeki yüksek C vitamini, lif ve faydalı asitlerle cildin canlı ve taze görünümünü korumaya yardımcı olur. Aynı zamanda kuru cilde karşı yardımcı nitelikte nemlendirici özelliğiyle de cildin nem ihtiyacına katkıda bulunur.

Liçi’nin sağlıklı etkilerini göz çevrenizde hissetmek için Sephora Collection Göz Çevresi Bakım Maskesi’ni mutlaka deneyin.

MORİNGA ÖZÜ

Moringa bitkisinin özleri, yüksek protein içeriği ile dış etkenlerin ciltte yarattığı negatif etkilerin azaltılmasında cildi destekler, cildin derinlemesine temizlenmesi konusunda en özel yardımcılardan biridir.

Clarins Re-Move Purifying Gel, cilt bakımınızda vazgeçemeyeceğiniz bir adım olacak!