Evde Vücut Bakımının İlk Adımı: Nemlendiriciler
Ana Sayfa Cilt Bakımı Evde Vücut Bakımının İlk Adımı: Nemlendiriciler

Cilt Bakımı

Evde Vücut Bakımının İlk Adımı: Nemlendiriciler

Hemen hemen her kadının evde bakım günü ilan ettiği bir günü vardır! Tam da o bakım ritüeli gününde sizlere eşlik edecek, vücut bakımının en önemli bileşenlerinden biri de nemlendiriciler! Yüzümüzün ihtiyacı olduğu kadar, vücudumuzun da neme ihtiyacı vardır. Vücut nemlendiricileri cildimize sadece nem desteği sağlamakla kalmayıp, suyun vücutta hapsedilip korunmasına ve daha dolgun bir cilt görünümü kazanmasına da yardımcı olurlar. Özellikle de duştan sonra kullandığımız vücut nemlendiricilerinden favorilerimizi bu yazımızda sizler için derledik.

 

Egyptian Magic Cream

Cilt dokusunu destekleyici özellikler sunan çok amaçlı nemlendirici balm, zeytin yağı balmumu ve bal gibi çok yararlı ve cilde iyi gelen  içeriklere sahiptir. Çok yönlü ve çok tercih edilen çok amaçlı formül, cildin yoğun olarak nemli ve tazelenmiş hissetmesine destek olur

Sol De Janeiro Brezilian Bum Bum Cream Vücut Nemlendiricisi

Brazilian Bum Bum vücut nemlendiricisi cilt görünümünü sıkılaştırmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Krem sıcak ve baharatlı bir kokuya sahiptir. Normal, yağlı, karma, kuru ve hassas olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur.

Chanel Coco Noir Nemlendirici Vücut Losyonu

COCO NOIR’ın canlı ve sofistike notalarını içeren nemlendirici vücut losyonu cilde yumuşaklık, esneklik ve nem kazandırmaya yardımcı olur.

 

Pixi Retinol Jasmine Lotion

Hafif ancak derinlemesine nemlendiren bu antioksidan bakımından zengin sütlü losyon, günlük kullanım için idealdir. Cildi yenilemeye yardımcı A Vitamini, Yasemin Yağı ve Peptitler ile formüle edilmiştir.

 

 

Jo Malone English Pear & Freesia Body & Hand Lotion

English Pear & Freesia Vücut & El Losyonu cilt tarafından anında emilirken cildi nemlendirmeyi  ve uzun süre nemli kalmasını hedefler. Güzel kokusu ile favorileriniz arasında yerini alacak!

 

Atelier Rebul Pera El ve Vücut Losyonu

İçeriğindeki hyaluronik asit sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeyi amaçlar; shea yağı, argan yağı, kayısı çekirdeği yağı ve badem özleriyle zenginleştirilmiş mineral yağ ve paraben içermeyen özel formülü ile, cildi dış etkenlerden koruyup cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur.

Hermès  Twilly d’Hermès, Vücut Duş Kremi

Yumuşak, narin ve krem, cilde zarif koku katarak, yumuşaklık ve esneklik kazandırmaya yardımcı olur.

 

Sol De Janeiro Brazilian Nude Cream

Hassas cilt tipleri için mükemmel, zengin ve kremsi günlük kokusuz vücut nemlendiricisi cildi yatıştırıp sakinleştirirken nemlendirmeye de yardımcı olur.