Favoriniz Olmaya Aday Saç Bakım Ürünleri
Ana Sayfa Favoriniz Olmaya Aday Saç Bakım Ürünleri

Favoriniz Olmaya Aday Saç Bakım Ürünleri

Kırılmış, bakımsız ve sağlıksız görünen saçlar neredeyse hepimizin kabusu diyebiliriz… Özellikle yazın, denizden ve maruz kaldığı fazla ısıdan kaynaklı yıpranan ve kuruyan saçlarımıza gerekli özeni göstermemiz gerekiyor. Yaz aylarında normalde olduğundan daha fazla neme ihtiyaç duyan saçlarınıza gereken bakımı uyguladığınızda hayalinizdeki sağlıklı ve parlak görünüme kavuşabilirsiniz. “Nereden başlamam gerekiyor?” diye düşünenler için bu yazımızda favoriniz olabilecek saç bakım ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

 

Olaplex No 7 Bonding Oil

Bonding Oil, fazla ısıya maruz kalmış, işlem görmüş ve güçlenmeye ihtiyacı olan saçları onarıcı özelliği ile öne çıkıyor. Elektriklenmeyi önleyen, boyalı saçların rengine zarar vermeden nemlenmesine ve parlaklık kazanmasına yardımcı olan formülü tüm saç tipleri için dört mevsim vazgeçilmez saç bakım ürünlerinden biri olarak rutininize eklenecek!

 

Olaplex No 8 Bond Intense Moisture Mask

Patentli OLAPLEX Bond Building teknolojisi ile aşılanmış bu yüksek konsantre onarım maskesi, hasarlı saçların yoğun bir şekilde nemlenmesine, yumuşamasına  ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur.

 

Coco & Eve Like A Virgin Mask

Saçı derinlemesine onarmak için ideal bir bakım sunar. Saçın kendi güzelliğini ortaya çıkarmak için hindistan cevizi, incir, shea yağı, keten tohumu yağı ve argan özlerini içeriğinde barındırır. Yıpranmış saçları güçlendirmeye, pürüzsüzleştirmeye, saç rengini canlandırmaya ve işlem gören saç uçlarını onararak saç köklerini derinlemesine temizlemeye destek olur.

 

Sephora Collection Güçlendirici Saç Serumu

Yapısı Keratin’e benzeyen bitki kökenli Biotin ve Proteinler ile zenginleştirilmiş bu güçlendirici serum, daha yoğun ve kalın saçlar için ideal bir yardımcıdır. Formülü sayesinde saçta yağlı bir his bırakmayan güçlendirici serum ile saçlarınızın daha parlak ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını destekleyebilirsiniz.

 

Sephora Collection Hair Sleeping Mask

%91 doğal kökenli bileşenlerden oluşan Sephora Collection gece saç bakım maskeleri bitkisel ekstraklarla zenginleştirilmiştir.Tüm saç tiplerine uygun bakım maskeleri gece boyu saçlarınıza derinlemesine etki ederek ihtiyacı olan nemi kazanmasına yardımcı olur.

 

Sephora Collection Nemlendirici Saç Maskesi

%96 doğal içerikle formüle edilmiş nemlendirici saç maskesi saçın kaybettiği parlaklık ve gücünü yeniden kazanmasına yardımcı olur. İçeriği bitki vitaminleri ve provitamin B5 ile  zenginleştirilmiştir. Saçların daha yumuşak ve daha esnek bir hala gelmesine, uçlardaki kırıkların onarılmasına destek olur.

 

Moroccanoil Yoğun Nemlendirici Maske

Moroccanoil Yoğun Nemlendirici Maske, normal ve kalın telli kuru saçlar için formüle edilmiş yüksek performanslı bir maskedir. Antioksidanlar, besleyici keten özü ve nemlendirici gliserin bakımından zengin argan yağı içerir.

 

Biriogeo Don’t Despair, Repair! – Deep Conditioning Mask

İçeriğinde bulunan kuşburnu yağı saçın nemini korumasına yardımcı olurken önemli esansiyel yağ asitleri ile kabarmayı kontrol eder. Yosun özü ise saçı besleyen, güçlendiren ve saç derisini serbest radikal hasarından koruyan mineraller, amino asitler, antioksidanlar ve vitaminler yönünden zengindir. B vitamini ise ısı veya kimyasal işlemlerden zarar görmüş saçları beslemeye yardım eder.