Ferahlık Veren & Cildi Besleyen Yüz Mistleri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Ferahlık Veren & Cildi Besleyen Yüz Mistleri

Cilt Bakımı

Ferahlık Veren & Cildi Besleyen Yüz Mistleri

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle, günlük bakım rutinimizde önemli bir rol oynamaya başlayan yüz mist’leri ihtiyacımız olan ferahlık ve tazelik hissini vermek için birebir ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Ferahlık hissiyatı kazandırırken bir yandan da cildi besleyen mist’ler son dönemin yükselen yıldızı olarak dikkatleri çekiyor dersek yanlış olmaz…

Çoğunlukla yağsız ve doğal içeriklere sahip olan mist’ler yüzünüze sağlıklı bir ışıltı katarken bir yandan da sıcaklarda nemini kaybeden cildinize ihtiyacı olan nemi geri kazandırıyor.

Yaz aylarınıza ışıltı ve ferahlık katacak Sephora dünyasındaki favori mist’leri sizler için derledik.

 

Mario Badescu – Face Spray With Aloe Vera, Chamomile And Lavender

Yatıştırıcı bitkiler (papatya ve lavanta yağı özleri) ve lavanta çiçeği suyu ile aşılanmış mist cildinize ışıltı katmanıza yardımcı olur. C vitamininin antioksidan özellikleri sayesinde Mario Badescu yüz spreyi cildinizi rahatlatır, ferahlatır ve besler.

 

Givenchy – L’intemporel Blossom Milky Mist

Kolaylıkla yanınızda taşıyabileceğiniz nemlendirici ve canlandırıcı mist hızlı bir şekilde uygulanabilir. Zenginleştirilmiş yapısı ile yorgunluk belirtilerinin azalmasına ve enerji vererek cildin daha parlak görünmesine destek olur.

 

Pixi Beauty Rose Glow Mist

Paraben içermeyen çift fazlı yapısıyla, cilde doğal bir ışıltı vermeyi amaçlayab temel yağ asitleri ve antioksidanlarla doludur. Cildi nemlendirmeye, elastikiyetini artırmaya ve serbest radikal koruması sağlamaya yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur. İhtiyaç duyduğunuz her an kullanmanız için tasarlanmıştır.

 

 

La Mer – The Mist Facial Spray

Cildinizi anında tazelemeye, nemlendirmeye ve yeniden dengelemeye yardımcı olmak için deniz bitkisi özleri ile formüle edilmiştir. Cildi daha enerjik ve canlı bir görünümle bırakır.

Huda Beauty Glow Coco Hydratig Mist

Glow Coco, ışıltılı bir cilt için, cildi hazırlayan, düzelten ve canlanmasına yardım eden 3’ü 1 arada nemlendirici bir spreydir. Ciltte yağlı bir his bırakmadan cildi nemlendirir, yatıştırır ve tazeler.

 

 

Shiseido Ultimune Power Infusing Defense Refresh Mist

Yüksek sıcaklıklardan ve zararlı dış faktörlerden etkilenen ciltler için ferahlatma, nemlendirme ve sebum üretimini kontrol altına alma etkili sprey serum.  Ciltte kullanımda daha aydınlık ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmenize destek olur.