FONDÖTENSİZ KUSURSUZ GÖRÜNMENİN SIRRI: AMERİKA’NIN 1 NUMARALI KAPATICISI NARS RADIANT CREAMY CONCEALER!
Ana Sayfa Makyaj Göz FONDÖTENSİZ KUSURSUZ GÖRÜNMENİN SIRRI: AMERİKA'NIN 1 NUMARALI KAPATICISI NARS RADIANT CREAMY CONCEALER!

Makyaj

FONDÖTENSİZ KUSURSUZ GÖRÜNMENİN SIRRI: AMERİKA’NIN 1 NUMARALI KAPATICISI NARS RADIANT CREAMY CONCEALER!

Son dönemlerde yükselen trendlerden biri de fondötensiz ten makyajı. Peki, fondötensiz hangi ürün ile kusursuz bir ten makyajı tasarlayabiliriz? Pratik ve etkili sonuç verdiği için makyaj çantalarımızın olmazsa olmaz ürünlerinden biri de concealer olduğunu su götürmez bir gerçek olarak belirtebiliriz.

 

 

NARS Radiant Creamy Concealer ile kusursuz ten makyajının püf noktalarından bahsedecek olursak tek ürünle mükemmel bir etkiye sahip olabilirsiniz! Kremsi ve radyant bitişli yapısı sayesinde tüm yüzünüzde rahatlıkla uygulayabilir ve dilediğiniz bölgeleri hem aydınlatabilir hem de pürüzsüz bir cilt görünümü elde edebilirsiniz. Cilt bakımı içeriği sayesinde ise cildinizdeki ve göz çevrenizdeki ince çizgilerin görünümünün ve yorgunluk izlerinin azalmasına yardımcı olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi destekler. Üstelik renk alternatif seçeneği size dilediğiniz rengi seçme rahatlığı da sunmaktadır.