FOREO UFO “FARM TO FACE” MASKELER – ADINDAN DAHA İYİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı FOREO UFO "FARM TO FACE" MASKELER - ADINDAN DAHA İYİ

Cilt Bakımı

FOREO UFO “FARM TO FACE” MASKELER – ADINDAN DAHA İYİ

 

Dünyanın en iyi yerlerinden elde edilen birinci sınıf doğal içerikler doğrudan cildinize geliyor! Doğal içeriklerle geliştirilen Farm to Face maskeleri, %100 bitkiseldir, biyolojik olarak parçalanabilir ve cildin yenilenmesini, tazelenmesini, doğal olarak ışıltılı kalmasını sağlayan besinlerden elde edilir. Vegan içerikli bu maskeler ile FORE UFO akıllı maske terapisi cihazını eşleştirip, evde SPA deneyimini dünyanın dört bir yanında gelen içerikler ile yapabilirsiniz.

Sorunlu Ciltlere Kenevir Tohumu Yağı 

Almanya’dan gelen kenevir tohumu yağı, doğal ve zengin yatıştırıcılık özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde sorunlu ciltlerde harikalar yaratır. Cildiniz kızarmış ve tahriş olmuş görünüyorsa, kenevir tohumu yağıyla zenginleştirilmiş bir yüz bakımı ona çok iyi gelecektir. Bu maskeyle cildiniz yatışacak, pürüzsüzleşecek ve rahatlayacak. Kenevir tohumu yağı hızla emilen ve hemen etkisini gösteren yapısıyla ve antioksidan yoğunluklu özelliğiyle cildiniz için kalıcı fayda sağlar. Bir taşla iki kuş! Söylediklerimiz inandırıcı gelmiyorsa, kenevir tohumu yağı maskesini hemen deneyin ve farkı kendiniz görün!

 

Bal Gibi Olur!

Siz de çizgi filmlerdeki sevimli ayıcıklar gibi kendinizi balla ödüllendirebilirsiniz. Bal banyosu mükemmel bir cilt görünümü için çok önemlidir. İşte bu yüzden Farm to Face maskelerden biri de Manuka Honey Maskesi. Manuka balı, Yeni Zelanda’da bulunan Manuka ağacından gelen bir bal çeşididir. Bu özel bal, kusursuz bir cilde kavuşmanızı sağlayacak bakteri önleyici ve yatıştırıcı özellikleriyle bilinir. Elbette, bir bal eksperi kadar bilgili olmak istiyorsanız, Manuka balının öğrenebileceğiniz başka birçok faydası var.

 

Gülü Seven … Ondan Faydalanır!

Cilt sorunlarıyla başa çıkmada güllerin adeta birer kahraman olabileceğini kim bilebilirdi? Gül suyunun etkileyici gücünü içeren bu maskenin bakteri önleyici ve yatıştırıcı özelliği, cildinizi sakinleştirme, gözenek görünümünü azaltma ve ince çizgileri giderme konusunda etkisini hissettiriyor. Bulgaristan’dan gelen Bulgar gülünün yanında Jojoba tohumu yağının besleyici etkisiyle, cildinize anına ferahlama hissiyle birlikte yumuşak bir dokunuş kazandırdığını da ekleyelim.

 

 

Hindistan Cevizini Hafiflettik

Ham Hindistan cevizinin her cilde iyi gelmediğini hepimiz biliyoruz. Ama Farm to Face Coconut Oil Maskesi varken bu tatlı yağın size iyi gelip gelmeyeceği konusunda endişelenmenize gerek yok. Endonezya’dan gelen Hindistan cevizi yağı ve sütünden oluşan temel bileşenleri, ürünün cildinizde ağırlık yapmamasını ve gözenekleri tıkayarak cilt sorunlarına yol açmamasını sağlayacak bir formülle bir araya getirildi.

Bu Çilek Cildinize İyi Gelecek

Acai çileğinde bulunan antioksidanlar hem sağlığınız hem de cildiniz için son derece faydalı. Peki, bu meyveyi her zaman yiyerek tüketmek zorunda olmadığınızı biliyor muydunuz? Lezzetli bir Acai tabağı hazırlayacak malzemeniz, vaktiniz veya isteğiniz olmadığı zamanlarda iyi bir alternatife ne dersiniz? Brezilya’dan gelen Acai Berry içeriği ile bu Farm to Face maskesi, dakikalar içinde dolgun ve daha genç görünen cildin ortaya çıkmasına yardımcı olur.

Yeşili Koruyalım

Cildinizi stresten biraz olsun arındırabilmek için göz altlarınıza ıslak yeşil çay poşetleri koymak zorunda kaldığınız günler geride kaldı. Artık bu cilt bakım işlemi sadece 2 dakikanızı alacak. Japonya’dan gelen yeşil çay içeriği ile Farm to Face Green Tea Maskesini ambalajından çıkarıp akıllı UFO yüz cihazınıza yerleştirin. İster güne hazırlanmak için ister yorucu bir günün sonunda eve geldiğinizde rahatlamak için kullanabileceğiniz bu ürünün içeriğindeki yeşil çay ve davidiana kökü özü cildinize siz zahmet etmeden bakım yapacak.