FOREO UFO İLE EVİNİZİN KONFORUNDA SPA KEYFİ YAPMAYA NE DERSİNİZ?
Ana Sayfa Cilt Bakımı FOREO UFO İLE EVİNİZİN KONFORUNDA SPA KEYFİ YAPMAYA NE DERSİNİZ?

Cilt Bakımı

FOREO UFO İLE EVİNİZİN KONFORUNDA SPA KEYFİ YAPMAYA NE DERSİNİZ?

Evinizi bir SPA’ya dönüştürerek kendinizi şımartmanın ve profesyonel bir bakımın tam zamanı! Birkaç küçük dokunuş ve hazırlık ile evden çıkmanıza gerek bile kalmadan size ait, huzur bulacağınız sessiz bir sığınak oluşturabilirsiniz. Güzel aromalı bir mum, loş bir ışık, tınılarıyla ruhunuza huzur verecek bir fon müziği ve FOREO UFO ile evinizin konforunda kendi SPA’nızı yaratın. Kendinizi tazelenmiş, rahatlamış ve şımartılmış hissetmenizi istiyoruz- çünkü bunu hak ediyorsunuz.

1.Adım: Fişi çekin

Teknolojiye 30 dakika mola verin. Cep telefonunuzu, dizüstü bilgisayarınızı ve TV’yi kapatın. Tek istisna? Ruhunuzu dinlendirecek bir müzik açın, bırakın müziğinin rahatlatıcı melodileri ortamı doldursun.

2.Adım: Ortam modunu ayarlayın

SPA merkezlerindeki loş aydınlatma, zihninizi dinlendirmek için özel olarak tasarlanmıştır, bu nedenle perdeleri kapatarak veya hoş aromalara sahip bir mum yakarak ortamın aydınlığını hoşunuza gidecek şekilde ayarlayın. Alanınızı gerçekten SPA benzeri bir cennete dönüştürmek için, odanıza sakinleştirici lavanta veya enerji artıran okaliptüs kokuları püskürtün.

3.Adım: Banyonuzu hazırlayın

Küvetinizi ılık suyla doldurun ve aromatik banyo tuzları, uçucu yağlar veya banyo köpüğü ekleyerek banyonuzu hazırlayın. Küvetin yanına bir fincan en sevdiğiniz çayı koyun. Küçük bir havluyu hazır edin ve ortam iyice buharla dolduktan sonra yüzünüzü soğutmak için havluyu bir kâse buzlu su ile ıslatarak havluyu yüzünüze koyun. Göz kapaklarınızı kaplamak ve gerçek SPA havasına girmek için birkaç salatalık dilimini el altında bulundurun. Müsriflik yapmaktan çekinmeyin – bunu hak ediyorsunuz.

4.Adım: Maske yapmayı unutmayın

FOREO’nun yeni ürünü akıllı maske cihazı UFO ile SPA kalitesinde bir maske bakımını ev ortamında sadece 90 saniyede yapabilirsiniz. Beraberinde uygulanan her cilt tipine uygun özel formüllü Kore maskeleri ile cildinizin özlediği tazeliği ve ışıltıyı kazandıracak olan bu terapi, ısıtma, soğutma, titreşim ve LED ışık teknolojilerinin birleştirerek, kusursuz bir maske deneyimi yaşamanızı sağlar. Farklı cilt tipleri için farklı UFO maskelerini kullanabilir, SPA gününüzü en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

5.Adım: Toparlanın

Önceden ısıttığınız havlu veya bornoz ile banyo sonrası da sıcak kalmak için vucüdunuzu sarın. Dinlendirici SPA gününüzü bir yoga hareketi olan savasana ile bitirin – sırtüstü yerde uzanarak bedeni gevşemeye bırakın ve SPA’nın vücudunuza ve zihninize yaptığı faydayı hissedin.