FOREO ÜRÜNLERİYLE BAMBAŞKA BİR CİLT BAKIM DENEYİMİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı FOREO ÜRÜNLERİYLE BAMBAŞKA BİR CİLT BAKIM DENEYİMİ

Cilt Bakımı

FOREO ÜRÜNLERİYLE BAMBAŞKA BİR CİLT BAKIM DENEYİMİ

İhtiyacınıza yönelik Foreo bakım cihazıyla evinizde âdeta bir spa deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Son yıllarda evde kullanılan cilt bakım cihazları çok rağbet görüyor. Cilt bakım rutinlerini bir üst seviyeye taşıyan bu cihazların sayısız faydası var. Şimdi Foreo’nun cilt bakım cihazlarını yakından tanımanın tam zamanı. 

Foreo Bear

Foreo’nun Bear cihazı mikro akım teknolojisiyle yüzdeki kasları çalıştırarak cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Sahip olduğu Anti-Shock sistem ise mikro akımın cildi çarpmasını önlüyor. Cihazın T-Sonic titreşimleri cilde nazik bir şekilde masaj yaparken, ürünlerin cilt tarafından daha hızlı emilmesini sağlıyor. Cihazı kullanmadan önce kuru cildinize iletken bir serum uygulamanızı öneriyoruz. Dilerseniz Foreo’nun SERUM SERUM SERUM ürününü tercih edebilirsiniz. Günde bir defa maksimum üç dakika kullanmanız yeterli. 

Foreo Ufo 2

Foreo Ufo 2 avucunuzun içine sığacak kadar küçük bir cihaz. Kişiselleştirilmiş cilt bakımı deneyimi sunan Ufo 2, ısıtma, soğutma, LED ışık ve T-Sonic titreşimi gibi birbirinden farklı özelliklere sahip. Düzenli kullanımda cildi nemlendirir. Isıtma özelliği ürünlerin emilimini artırıyor. T-Sonic titreşimler ise kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı oluyor. Bu cihazı cildinizin ihtiyacına göre birbirinden farklı kâğıt maskelerle kullanabilirsiniz. Foreo’nun mobil uygulaması sayesinde cilt bakım deneyiminizi kişiselleştirmeniz mümkün. 

Foreo Luna 4

Foreo Luna 4 cilt temizliğini çok daha etkili bir ritüele dönüştürecek. Cihazın üç farklı temizleme modu cilt bakım deneyiminizi kişiselleştirme imkânı sunuyor. Hijyenik silikonları ciltteki kiri, yağı ve makyajı arındırıyor. Düşük titreşimlerle cilde masaj yapıyor.

Iris

Foreo’nun Iris cihazı geleneksel Asya masajlarından ilham alınarak yaratıldı. Göz çevresindeki koyu halka, kazayağı ve kırışıklık görünümünü azaltmaya destek oluyor. T-Sonic titreşimleri ürünlerin daha hızlı emilmesine yardımcı. Göz kremi veya serum uyguladıktan sonra her göze yarım saniye boyunca masaj yapmanızı tavsiye ediyoruz.