FOTOJENİK OLMANIN KISA YOLU:  YENİ NARS LIGHT REFLECTING FOUNDATION!
Ana Sayfa Makyaj FOTOJENİK OLMANIN KISA YOLU: YENİ NARS LIGHT REFLECTING FOUNDATION!

Makyaj

FOTOJENİK OLMANIN KISA YOLU: YENİ NARS LIGHT REFLECTING FOUNDATION!

NARS, ışığın cildinizdeki en iyi yansımasını keşfetmeniz için vazgeçilmez ten ürünleri serisine bir yenisini daha ekliyor: Yeni NARS Light Reflecting Foundation

Son zamanların popüler ten makyajlarının vazgeçilmezi doğal ve ıslak görünümü, NARS’ın makyaj ve cilt bakım içerikli yeni fondöteni ile artık daha kolay! Hayattaki hızlı gelişmelerden cilt bakımına vakit ayıramayan ama cildinin canlı görünümünü korumak ve hafif hissetmek isteyenler için vazgeçilmez.

 

Kusursuz bir fotoğrafın olmazsa olmazı canlı bir cilt, filtre kullanmadan Yeni NARS Light Reflecting Foundation ile mümkün ! İçeriğindeki cilt tonunu ışığın yoğunluğuna göre ayarlamaya yardımcı Photochromic teknolojisi ile cildinizin doğal ve pürüzsüz görünmesine destek olur. Böylece fotoğraf çektirmeye anında hazır olursunuz !

 

Yeni NARS Light Reflecting Foundation inovatif özellikleriyle de dikkat çekiyor:

  • Makyaj ve cilt bakımının bu yenilikçi karışımı kusurların görünümünü yumuşatmaya ve cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.
  • Koyu lekeleri ve kızarıklıkları gizlemeye yardımcı olur.
  • Altı haftalık günlük kullanımdan sonra, makyaj temizlendikten sonra bile cildin netliğini gözle görülür şekilde arttırmaya yardımcı olur.
  • Mavi ışığa (ekran ışığı) karşı cildi korumaya yardımcı olan gelişmiş cilt bakım bileşenleriyle güçlendirilmiştir.
  • Nemi korumak için cildin bariyerini kuvvetlendirmeye yardımcı olur.
  • Ortadan yükseğe arttırılabilir kapatıcılığa sahiptir.
  • Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.

Cildiniz için eşsiz bir bakım ve ışıltı vadeden, fotoğraf dostu ve vegan Yeni NARS Light Reflecting Foundation ile tanışmak için artık hazırsınız!