GECE BAKIM RUTİNİ NEDEN ÖNEMLİ?
Ana Sayfa Güzellik İpuçları GECE BAKIM RUTİNİ NEDEN ÖNEMLİ?

Cilt Bakımı

GECE BAKIM RUTİNİ NEDEN ÖNEMLİ?

Uzun ve yorucu bir günü güzellik uykusuyla noktalamaya ne dersin?

Cildimiz, onarım, temizleme ve yenilenme görevlerini uykudayken yapar, tıpkı diğer organlarımız gibi. Bu nedenle gece bakımı doğru uygulandığında, vücudun hücre yenileme mekanizmasına katkıda bulunmuş oluruz. Doğru gece bakım rutiniyle; hem cildin sağlıklı görünümünü korumak kolaylaşır, hem de yaşlanma belirtilerinin görünümü geciktirilebilir.

Düzenli bir gece bakım rutini, etkilerini hızla gösterir; örneğin ertesi sabah! Tıpkı güzellik uykusundan kalkmış gibi canlı ve sağlıklı görünen bir cilde sadece birkaç adım uzaktasın.

Fenty Skin – Instant Reset

Rihanna’nın akşam güzellik rutini için özel olarak geliştirdiği zengin içerikli ve hafif yapılı jel kremini keşfedin. Düzenli kullanımda ince çizgilerin görünümünü azaltmayı ve cildin parlaklığını geri kazanmayı destekleyen Instant Reset, hyalüronik asit, Kalahari kavunu ve baobab özleriyle formülize edilmiştir.

 

 

Lancome – Visionnaire Nuit Gece Kremi

Lancome’un ilk yağ bazlı jel kremi, gece boyunca cilt görünümünün yenilenmesini destekler. İçeriğindeki mikro yağ damlacıkları ile cildi besler ve kolayca emilen bir kremdir, yağlı his bırakmaz.

 

Fresh – Lotus Dream Cream

Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği bu krem, şeftali özleri ile zenginleştirilmiştir. Uykuya dalarken nefis ve doğal bir koku size eşlik edecek! Yüksek antioksidan içerikli lotus çiçeklerinden formülize edilen Dream Cream, gece bakımında ilk yaşlanma belirtilerinin oluşumunu önlemeye katkı sağlar, cildin doğal esnekliğini geri kazanmasını destekler.

 

Laneige – Water Sleeping Mask

Jel formüllü ürün, cildin ihtiyacı olan nemi sağlamakta epey yardımcı olur. Kolay emilimi ve cilde hızla nüfuz eden rahatlık hissi ile Kore güzellik markalarından en çok tercih edilen ürünlerden biri oluyor.

Sephora Collection – Gece Maskesi

İlhamını doğadan alan gece maskeleri ile sabahları güzel uyanın! Liçi özü, badem sütü ve dikenli armut özü ile zenginleştirilmiş ultra hafif dokulu gece maskesi, gece boyunca uzun süreli etki sağlamak için ciltte erir ve gün boyu nemlendirilmiş bir cilde kavuşmanızı sağlar!

Biotherm – Blue Therapy Gece Bakımı Kremi

Biotherm’in tüm ürünlerinde bulunan patentli Life Plankton ile geliştirilmiş bu krem, ciltteki yaşlanma belirtilerinin onarımına yardımcı olur. Sıkılık kaybını azaltmayı hedefleyen ve alg özleri ile zenginleştirilen Blue Therapy, düzenli kullanımda cildin görünümünün iyileşmesini destekler.