GLAMGLOW İLE EVDE UYGULAYABİLECEĞİNİZ HOLLYWOOD CİLT BAKIMI
Ana Sayfa Cilt Bakımı GLAMGLOW İLE EVDE UYGULAYABİLECEĞİNİZ HOLLYWOOD CİLT BAKIMI

Cilt Bakımı

GLAMGLOW İLE EVDE UYGULAYABİLECEĞİNİZ HOLLYWOOD CİLT BAKIMI

HOLLYWOOD YILDIZLARININ CİLT BAKIM SIRLARINI EVİNİZE TAŞIYIN

Maskeler şüphesiz hepimiz için vazgeçilmez bir tutku. Peki Hollywood yıldızlarının hayranlık uyandıran ciltlerinin kamera arkasındaki güzellik sırrının GlamGlow maskeler olduğunu biliyor muydunuz?

Seneler önce bir Hollywood partisinde ismi gizlenen bir yıldızın “Cildimi anında kamera önüne çıkmaya hazır hale getirecek bir ürün var mı?” sorusu üzerine ortaya çıkan GlamGlow; anında etkili, doğal içerikli ve yüksek performanslı maskeleriyle kısa sürede herkesin beğenisini toplamayı başardı. Khloe Kardashian, Shay Mitchell, Chrissy Teigen ve Emily Ratajkowski gibi bir çok Hollywood yıldızının favorisi olan GlamGlow maskelerini daha yakından tanımak ve evde kendinizi Hollywood bakımı ile nasıl şımartabileceğinizi keşfetmek ister misiniz?

YOUTHMUD® GLOW STIMULATING TREATMENT İLE 10 DAKİKADA HOLLYWOOD BAKIMI

GlamGlow’un ilk ve efsanevi maskesi Youthmud® ile eşsiz bir deneyime hazır olun! İçeriğindeki Volkanik Kaya ile ölü hücreleri cilt yüzeyinden arındırırken, Yeşil Çay ile cilde antioksidan & oksijen akışı sağlar. Doğal kil karışımı ile cildi derinlemesine arındırarak bebeksi yumuşaklıkta & yenilenmiş bir cilt ortaya çıkarır. Üstelik tüm bunlar için 10 dakika yeterli! Gerçek bir Hollywood cilt bakım deneyimi için Youthmud® maskeyi mutlaka denemelisiniz.

 

GÖZENEK, SİYAH NOKTA VE AKNE PROBLEMLERİ İÇİN SUPERMUD® ARINDIRICI MASKE

GlamGlow’un en çok satan maskesi SUPERMUD®’un bu kadar çok sevilmesi tesadüf değil. Aktif Karbon, cilde faydalı Süper 6 Asit Karışımı ve Ökaliptüs içeriği ile cildi & gözenekleri derinlemesine arındırıp anında sonuç vermesiyle gerçekten benzersiz! Kullananların %96’sının ciltteki ekstra yağı, ölü deriyi ve gözenekleri arındırdığını söylediği bu maskeyi özellikle akne ve siyah nokta oluşumuna meyilli bir cildiniz varsa mutlaka öneriyoruz.

 

 

GRAVITYMUD™ İLE ANINDA SIKI, TOPARLANMIŞ VE SEKSİ BİR CİLT MÜMKÜN

GRAVITYMUD™ evde sizi gerçek bir Hollywood yıldızı gibi hissettirecek! Meyan Kökü ve Marşmelov özleri ile anında cildi sıkılaştırıp toparlayan bu maskeyi ciltten soyarak çıkardıktan sonra seksi yüz kontürlerinizin belirginleştiğini göreceksiniz. Gümüş krom renge sahip Gravitymud maskeyi uygulamak ise çok keyifli! Kutunun içerisinden çıkan özel fırçası ile maskeyi yukarı doğru hareketlerle uygulayarak toparlayıcı bir masaj etkisi yaratabilirsiniz.

 

 

CİLDİNİZİN TEMEL İHTİYACI OLAN NEMİ, THIRSTYMUD™ İLE KARŞILAYIN

Eğer cilt bakım rutininizde yoksa, mutlaka bir nem maskesi edinmenizi öneriyoruz. Çünkü cildin arınmaya ihtiyacı olduğu kadar derinlemesine nemlendirilmeye de ihtiyacı var.  THIRSTYMUD™ güçlü bitkisel içerikleri ve Hiyalüronik Asit ile cildin nem oranını anında ve uzun süreli olarak arttırıyor. İster gündüz, ister gece uyku maskesi olarak kullanabilirsiniz. Özellikle cildinizi SUPERMUD® ile arındırdıktan sonra THIRSTMUD™ ‘un besleyici & nemlendirici içerikleri ile şımartmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz!

 

 

GlamGlow’un anında etkili maskeleri ile henüz tanışmadıysanız cildinizi daha önce yaşamadığınız bir deneyime davet ediyoruz. Güçlü bitkisel içerikler ve eşsiz fomüllere sahip Hollywood cilt bakım ritüellerini siz de GlamGlow ile evinize taşıyabilirsiniz.