Göz Makyajının Baş Kahramanı: Maskaralar
Ana Sayfa Makyaj Göz Göz Makyajının Baş Kahramanı: Maskaralar

Makyaj

Göz Makyajının Baş Kahramanı: Maskaralar

Hemen hemen her kadının hayali olan dikkat çekici ve çarpıcı bakışların mimarı maskaralar makyaj çantamızın en önemli başrollerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şüphesiz, makyajımızı tamamlamaya yardımcı bir çok ürün olsa da dolgun ve iddalı kirpiklere sahip olmamıza destek olan maskara her zaman makyajın imzası niteliğinde yerini koruyor. İster gece, ister gündüz makyajınıza uygun olarak kullanabileceğiniz maskara önerilerimizi bu yazımızda sizler için derledik.

Sephora Collection x Merve Özkaynak Size Up Maskara

Merve’nin her kadının var olan güzelliğini ortaya çıkarmak için tasarlanmış favori makyaj uygulamalarının sırrını şimdi keşfedin!  Merve, Sephora Collection ile iş birliği yaparak  Sephora Collection’ın ikonik maskarası Size Up’ın  görünümüne kendi yorumunu kattı. Bu özel koleksiyon için bakır rengine bürünmüş Size Up,  kirpiklerinize hızlı hacim vermeye yardımcı olmak için tasarlanmış ultra siyah ve ayarlanabilen bir maskaradır. Formülü hacim vermeye yardımcı mikro incilerle zenginleştirilmiştir Size Up daha dikkat çekici ve çarpıcı bakışlar elde etmenize yardımcı olmak için sizi bekliyor.

Benefit BADgal BANG! Maskara

BADgal BANG! maskara, kirpikleri ağırlaştırmadan devasa hacimler yaratmaya yardımcıdır. Yer çekimine meydan okuyan formülü, havacılık teknolojisinde kullanılan ve bilinen en hafif maddelerden olan aero-parçacıklar içerir. Bu derin ve yoğun siyah renkli yenilikçi maskara, daha fazla etki için kat kat kullanıma elverişlidir.

Too Faced Better Than Sex Maskara

Too Faced Better Than Sex Mascara, kum saati şeklindeki fırçası ile kirpikleri tek tek ayırmaya ve kıvrık göstermeye yardımcı, yoğun siyah renkli hacim veren maskara çarpıcı bakışlar ideal bir ürün olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Huda Beauty Legit Lashes Maskara

Çift taraflı bu maskara ile dilerseniz hacim veren ucuyla kirpiklerinizi belirginleştirin ya da kirpikleri uzatmaya yardımcı ucuyla kirpiklerinizde o aradığınız kıvrımlara ulaşın, tercih sizin!

Fenty Beauty Full Frontal Maskara

Rihanna’nın kirpik görünümünü yaratmak için tasarlanan Full Frontal’ın formülü kirpiklere hacim kazandırmaya, uzatmaya, kaldırmaya ve kıvırmaya yardımcı olur.

 

Rare Beauty Perfect Strokes Maskara

Kıvrımlı, uzunluklu fırçasıyla birleştirilmiş bu hafif, sürümü kolay formül, her kirpik tipine (ince/seyrek, dolgun/kalın, düz, kıvırcık) daha fazla kaldırmaya, uzunluk katmaya ve hacim kazandırmaya yardımcı olmak için özel olarak yapılmıştır. Ultra siyah, suya dayanıklı formülü tüm gün boyunca dökülmeden veya bulaşmadan kalıcılık sağlar.

Lancome Grandiôse Extreme Maskara

Grandiôse Extrême Maskara, patentli ” Swan Collar ™ ” aplikatörü ve hassas fırçası ile yelpaze etkisinde tek tek ayrılmış, yoğun hacimli ve eşit dağılmış kirpikler için tasarlanan makara kirpikleri kıvırarak kökten uca doğru derin bir kıvrım sağlamaya yardımcı olur.