Gözenek Görünümünü Azaltmaya Yardımcı Makyaj Bazları
Ana Sayfa Makyaj Yüz Gözenek Görünümünü Azaltmaya Yardımcı Makyaj Bazları

Makyaj

Gözenek Görünümünü Azaltmaya Yardımcı Makyaj Bazları

Cildin nemsiz kalması, makyajdan tam anlamıyla arındırılamaması, hava kirliliği ve hormonal değişimler gibi etkenlere maruz kalan ciltte dönem dönem gözenek görünümü belirgin hale gelebilir. Bu tip durumlarda haliyle, ciltte oluşan gözenekler  hayalimizdeki pürüzsüz cilt görünümünün önüne geçebiliyor. Çoğunlukla makyaj esnasında fondöten kullanımı sonrası daha da belirginleşen gözenek görünümünü doğru bir makyaj bazı tercihi yaparak olabilen en az seviyeye indirmeniz mümkün! Daha pürüzsüz ve doğal bir ışıltıya sahip görünüme ulaşmanıza yardımcı olacak makyaj bazlarını sizler için derledik.

 

Sephora Collection Pore & Fine Line Filler Makyaj Bazı

Bu makyaj bazı,  dolgunlaştırıcı etkisi sayesinde genişlemiş gözenekleri ve mimik çizgilerini azaltmaya yardımcı olarak daha pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi destekler.

 

Too Faced Pore Banishing and Bluring Face Primer

Hyaluronik asit, hassas retinol ve C ve E vitaminleri ile formüle edilmiş besleyici makyaj bazı,  genişlemiş gözenek görünümünü, yağlı bir görüntü gibi duran ciltteki parlaklığı ve kusurları azaltmaya yardımcı olur.

 

YSL Top Secret Instant Matte Pore Refiner

Gözenekleri küçültmeye destek olarak matlaştırıcı etkisiyle ciltteki yağlı görünümün önüne geçmeye yardımcı olur.

 

Benefit The POREfessional Gözenek Gizleyici Makyaj Bazı

The POREfessional pürüzsüz bir cilt için gözeneklerin ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

 

Milk Mini Hydro Grip Primer

Sıkılık ve elastikiyet kaybı, ince çizgiler ve gözenek görünümü endişeleri için formüllenen bu baz, daha sağlıklı görünen ışıltılı bir cilt elde etmenize yardımcı olur.

 

Make Up Forever Ultra HD Skin Booster

İçeriğindeki hyaluronik asit cildi nemlendirmeye ve dış etkilerden korumaya yardımcı olarak gözenek görünümünü azaltmayı destekler.