Gözenek Sıkılaştırıcı Bakım Rehberi
Ana Sayfa Güzellik İpuçları Gözenek Sıkılaştırıcı Bakım Rehberi

Cilt Bakımı

Gözenek Sıkılaştırıcı Bakım Rehberi

Cildimizde bulunan gözenekler cildin nefes almasını ve tazelenmesini sağlar. Genişlemiş gözenekler cildin pürüzsüz ve estetik görüntüsünün kaybolmasına neden olur. Cildin gün içerisinde dış etkenlerden dolayı kirlenerek yağ toplaması gözeneklerin tıkanmasına ve dolayısıyla istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasına sebebiyet verdiğinden günlük cilt temizliği ve bakımınıza özen göstermeniz gerekmektedir. Düzenli cilt bakımının yanı sıra cildinizdeki gözenekli görünümü makyaj öncesi kullandığınız doğru primer ve fondöten ile de aza indirgeyebilirsiniz. Sıkılaşmış gözeneklere ve daha sağlıklı görünüme sahip bir cilt için kullanabileceğiniz ürünleri sizler için derledik…

Sephora Collection Arındırıcı + Pürüzsüzleştirici Serum

Sephora Collection Arındırıcı + Pürüzsüzleştirici Serum, içeriğindeki bileşenler ile cilt yüzeyini matlaştırmaya, temizlemeye ve yumuşatmaya destek olur. Doğal kaynaklardan salisilik asit ve hiyalüronik asit içerir. Bu hafif, yağsız serum gözenekleri küçültmeye, cildi yumuşatmaya ve cilt yüzeyindeki kusurları azaltmaya yardımcı olur.

Shiseido Waso Soft & Cushy Polisher 

Shiseido Waso Soft-Cushy Polisher, ciltteki kirleri temizlemeye yardımcı olur. Cildi olabilen en mükemmel görünüme kavuşturmaya destek olmak için biriken ölü hücreleri ortadan kaldırıp, tıkalı gözenekleri açmaya yardımcı olur. Donuk, lekeli, yorgun ciltlerin kullanımına uygundur.

Biotherm Biosource Micellaire Köpük Temizleyici

L. Sakarina altın alg özü ile zenginleştirilmiştir formülü ile cildinizi temizlemenize yardımcı olur. Cilt görünümü pürüzsüzleşir ve etkili şekilde arındırmaya yardımcı olur.

Estee Lauder Perfectly Clean Köpük Temizleyici

Kremsi formül hızla köpürerek makyajınızı ve cildinizin gün içinde maruz kaldığı toz, kir gibi etken maddeleri temizlemenize yardımcı olur. Gözenekleri açar. Cildi sağlıklı, taze ve canlı tutmaya destek olur.

Ren Ready Steady Glow Tonik

Ren Ready Steady Glow Daily Tonik cildinizi temizleyip aydınlatmaya yardımcı olurken, günlük kullanımınız için uygundur. Laktik Asit ve Söğüt Kabuğu özü pürüzsüz bir cilt için istediğiniz görünüme ulaşmanıza destek olurken, gözenek boyutunu da azaltmaya yardımcı olur.

Caolion Where Is Pore Gözenek Ve Makyaj Temizleyici

Katı bir maddeden yağa ve daha sonra temizleme köpüğüne dönüşen, kullanımı kolay ve pratik olan Coalion Where Is Pore Gözenek ve Makyaj Temizleyicisi cildi tahriş etmeden makyaj ve kirleri cildinizden temizler.

Sephora Collection Smoothing Primer Makyaj Bazı

Yarı saydam jel dokusu ile cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye ve cildi matlaştırmaya yardımcı olur.

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Primer

Gözeneklerin azalmasına ve cildin pürüzsüz bir dokuya sahip olmasına destek olarak makyaj için ihtiyacınız olan görünüme ulaşmanıza destek olur.

Too Faced Born This Way Super Coverage Concealer 

Bu 4’ü bir arada çok işlevli kapatıcı cildinizdeki kusurları kapatmanıza ve aydınlatmanıza yardımcı olur. Özel elmas şeklindeki aplikatörü, geniş alanlar için düz bir yüzeye ve hassas alanlar için ince kenarlara sahiptir.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Fondöten

Cilde tüm gün doğada geçirilmiş gibi canlılık veren, aydınlık doğal görünümlü fondöten, ince, ipeksi dokusu ile kolayca uygulamanıza yardımcı olur. Işık yansıtan pudra ve pigment karışımı cildin daha pürüzsüz görünmesine, cilt eşitsizliklerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur.

Sephora Collection Glow Perfection Fondöten

Cilt tonunu iyileştiren ve cildin canlılığını geri kazandırmaya yardımcı pürüzsüzleştirici fondöten, hafif yapısı ile ciltle anında bütünleşerek ağırlık yapmadan cildi nemlendirmeye yardımcı olur.