GÖZENEKLERE VEDA ET
Ana Sayfa Cilt Bakımı GÖZENEKLERE VEDA ET

Cilt Bakımı

GÖZENEKLERE VEDA ET

Pürüzsüz bir cilde giden yol, küçük ve temiz gözeneklerden geçiyor. 

Genetik bir miras olan gözenek yapısı, çevresel faktörler, cilt yapısı ve yaş faktörünün de etkisiyle zamanla genişleyip belirgin hale gelebiliyor. Sebum dağılımı, siyah noktalar ve cildin yeterince temizlenmemesi  gözeneklere yağ ve kir birikerek tıkanmasına ve gözeneklerin büyümesine yol açıyor.

Porselen görünümlü sağlıklı bir cilt elde etmenin yolu doğru cilt bakımı ürünlerini kullanmaktan geçiyor.

Tıkanan gözenekleri temizlemek, siyah noktaları ve gözenek görünümünü gözle görülür şekilde azaltmak için aşağıdaki önerilerimize kulak verin…

Shiseido Waso Soft & Cushy Polisher

Muzicevi Waso serisinin soya fasulyesinden gelen tofu ile formülize edilmiş peeling jeli, ölü hücreleri temizlemeye yardımcı olur. Donuk, yorgun görünüm ve leke problemlerinin azalması konusunda cildi destekler. Yağ ve paraben içermez ve tüm yaş grupları için uygundur.

 

Dior Hydra Life Pores Away Mask

Jojoba özü ve yüzünüzü yıkarken ince bir köpüğe dönüşen pembe Fransız kili, cildin kadifemsi bir dokuya ulaşmasına ve gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur.

Belif Pore Cleaner Moisturizer

Sebum üretimini düzenlemek için tercih edebileceğiniz ürünlerden biri olan bu nemlendirici jel, cildiniz için 3 farklı bakım ürününün görevini yapar; tonik losyonu, serum ve nemlendirici krem yerine geçer. Diğer gözenek temizleyicilerden farkı ise; formülündeki doğal antioksidanlar.

 


My Clarins Pore-Less Blur And Matte Stick

İçeriğindeki organik çilek ağacı özü, sebum üretimini sınırlandırarak gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Krisin, sebum etkinliğini azaltarak cildin matlığını artırmada önemli bir ajandır. Taşınabilir boyutta bir ürün arayan herkes için idealdir.

 Clinique Anti Blemish Temizleyici Köpük

Cilt kirliliği ve yağı nedeniyle oluşabilecek sivilcelerin önlenmesine katkıda bulunur. İçeriğindeki kafein, ve deniz mercanı özü, sivilcelenme sonucu oluşan irritasyonu ve kızarıklık görünümünün yatışmasına yardımcı olur.