Gözlerde Yeni Yıl Çoşkusu: Işıltılı Göz Makyajı
Ana Sayfa Makyaj Göz Gözlerde Yeni Yıl Çoşkusu: Işıltılı Göz Makyajı

Makyaj

Gözlerde Yeni Yıl Çoşkusu: Işıltılı Göz Makyajı

Yeni yıla ışıl ışıl ve enerjisi yüksek bir göz makyajıyla girmeye ne dersiniz? Özellikle son dönemin yükselen trendlerinden olan ışıltılı, aydınlık ve parlak göz makyajı bize sorarsanız tam da yeni yıl ruhuna uygun bir makyaj olacaktır… Işıltılı ve parlak renklerle yeni yılı karşılarken tüm bakışlar gözlerinizde olsun! Bu yazımızda göz makyajınızda kullanabileceğiniz ürün önerilerimizi sizler için derledik.

İlk adım: Far Bazı

Göz çevresinin nemlenmesi, makyajınızın kalıcılığının artması ve uygulayacağınız far ve eyeliner gibi ürünlerin olabilecek en ideal görünümde olabilmesi için makyaj öncesi bir baz kullanmanızı öneriyoruz. Nars Tinted Smudge Proof Eyeshadow Base – Light ve Anastasia Beverly Hills Mini Eye Primer deneyebileceğiniz ürünler arasında.

İkinci adım: Aradığınız ışıltıyı yakalamanızı sağlayacak renkli bir far paleti

Gözlerinizi bir baz yardımıyla makyajınıza hazırladıktan sonra tabiki ikinci adım far uygulaması! Renkli ve ışıl ışıl bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacağını düşündüğümüz far palet önerilerimiz: Nars Orgasm Mini Eyeshadow Palette, Fenty BOMB POSSE Eyeshadow Palette, Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette ve Anastasia Beverly Hills Primrose Palette

Üçüncü adım: Makyajınızı taçlandıracak eyeliner uygulaması

Gözlerinizi renklendirip ışıltı kattıktan sonra üçüncü adımınız şüphesiz eyeliner ile göz makyajınızı desteklemek olacaktır. Rare Beauty Perfect Strokes – Mat Likit Eyeliner, Too Faced Better Than Sex Eyeliner, Benefit Roller Liner Siyah Eyeliner ve Givenchy Disturbia Eyeliner önerilerimiz arasında yer alıyor.

 

Dördüncü ve son adım: Tabii ki maskara! 

Bir göz makyajının olmazsa olmazı tabi ki de maskara dersek bizce yanılmış olmayız! Makyajınızı tamamlamak için maskaranızı uygulayarak çarpıcı ve dikkat çekici gözlere sahip olabilirsiniz. Nars Climax Extrem Maskara, Lancome Grandiose 01 Maskara, Milk KUSH High Volumizing Maskara ve Chanel Le Volume Maskara bizim favori önerilerimiz arasında yer alıyor.