GÜÇLÜ KADINLAR, GÜÇLÜ MARKALAR
Ana Sayfa Makyaj GÜÇLÜ KADINLAR, GÜÇLÜ MARKALAR

Makyaj

GÜÇLÜ KADINLAR, GÜÇLÜ MARKALAR

Makyaj çantanızın vazgeçilmezleri nereden geliyor? En sevdiğimiz far paleti, çantaya attığımız fondöten, kurtarıcı maskaramız, girişimci kadınların başarı hikayelerinden çıkıyor; çantalarımızda yerini alıyor.

Sephora’nın en çok tercih edilen 4 markasının arkasındaki kadınlara aslında yabancı değiliz; şimdi biraz daha yakından tanıyalım.

ANASTASIA SOARE

Hiç tanımadığınız bir güzellik uzmanına kaşlarınızı emanet etmek, her kadının çok iyi bildiği üzere, riskli olabilir. Kaşlar, yüz ifadenizi şekillendiren en önemli unsurdur ve bunu hemen her kadın kaşları en az bir kez bozulduktan sonra fark eder.

Romanya asıllı Anastasia Soare ise, eski günlerinde kendisine emanet edilen kaşlarla harikalar yaratıyor; Naomi Campbell, Cindy Crawford gibi 90’ların top modellerinin kaşlarını şekillendirerek tanınıyor ve ‘Eyebrow Queen’ olarak ünleniyor. Sonrasını biliyorsunuz; huzurlarınızda Anastasia Beverly Hills.

Kaşlarınızı tam pigmentli DIPBROW kaş pomadı ile şekillendirebilirsiniz. 11 farklı ton sunan bu pomat topaklanmıyor ve su geçirmez yapısıyla siz istemedikçe çıkmıyor.

Kaşlarla işimiz bitince, far paletlerine geçiyoruz. Yoğun pigmentli renklerden oluşan Anastasia Beverly Hills Soft Glam ve Modern Renaissance far paletleri, gündüzden geceye birçok görünümünüze eşlik edecek tonlardan oluşuyor.

RIHANNA

Genç kızlar için tam bir ilham kaynağı. Önce moda markaları, sonra da Fenty Beauty ile iş hayatına sağlam adımlar atan Rihanna, dünyanın her yerinden, her kadına hitap edebilen, her tonda güzelliği kucaklayan Fenty Beauty’yi de kendi gibi evrenselleştirdi. Fenty Beauty, 40 farklı tonda yoğun kapatıcı özellikli fondöten sunuyor. Pro Filt’r Hyrdating Foundation’ı Sephora’da keşfedin.

Bir diğer önemli mevzu ise aydınlatıcı. Metalik parlaklığıyla her cilt tonuna uyum sağlayan aydınlatıcıları Fenty’nin ev sevilen ürünlerinden biri. Hafif ve kremsi dokularıyla kolay uygulama ve kalıcı bir aydınlatma sağlayan Lil Match Stix Duo ve Killawatt Foil’i gündüz ve gece kullanabilirsiniz.

HUDA KATTAN

Huda Kattan denince akla önce dramatik görünümlü gözler geliyor. Bir gün istediği gibi bir takma kirpik bulamayınca 2 kardeşi ile kendi şirketini kurmaya karar veriyor ve Huda Beauty böyle doğuyor.

Göz makyajından rujlara uzanan geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Huda Beauty’nin en iddialı ürünlerinden biri far paletleri. Işıltı sevenleri ve mat görünüm tercih edenleri aynı far paletinde mutlu edecek bir renk skalasıyla gece ve gündüz için her cilt tonuna uyum sağlayan ürünler sunuyor Kattan. Mat ruj oyununda ise tabiki geride kalmıyor. Yüksek pigmentli Matte Power Bullet ruj serisi, 16 rengi ile sadece Sephora’da.

JEAN & JANE FORD

Huda Kattan gibi, başarı hikayesinde kardeş desteği olan diğer bir ekip ise Ford kızları. Başarılarının ismi ise paketleri, espirili ürünleri ve ödüllü makyaj malzemeleriyle bildiğimiz Benefit. Ford kardeşler, Benefit’i kızlarına bıraktılar. Damarlarından Benetint akarak doğmuş ve rengarenk bir dünyanın içinde yetişmiş Maggie & Annie Ford Danielson, 2008’den bu yana Benefit’in Global Güzellik Otoriteleri olarak görevdeler.

BADgal maskaranız, Porefessional primer’ınız, Benetint likit allığınız olmadan dışarı adım atamaz hale gelebilirsiniz. Bu bir uyarıdır.