GUERLAIN ABEILLE ROYALE İLE GÖZ BAKIM RUTİNİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı GUERLAIN ABEILLE ROYALE İLE GÖZ BAKIM RUTİNİ

Cilt Bakımı

GUERLAIN ABEILLE ROYALE İLE GÖZ BAKIM RUTİNİ

Günde ortalama 10.000 kez göz kırpan, vücudun diğer bölümlerine göre yirmi kat daha ince bir bölge…

Göz çevresi yüzün en hareketli bölgesi olmasıyla birlikte aynı zamanda en hassası da. Cilt dokusu burada diğer bölgelere göre daha ince. Sonuç olarak, derinin alt tabakaları daha erken hasar görmeye eğilimlidir..

Ve gözler kişiliğimizi ortaya çıkarırken ayrıca zamanın izlerini de taşır ve yaşam tarzımızı ele verir. Her yaştaki kadın bunu çok iyi bilir. Bugünlerde göz çevresi en büyük güzellik endişesidir.

Bu sorunun farkında olan Guerlain araştırmacıları oldukça yoğun konstantrasyonlu arı sütünden oluşan özel bir formülasyonu laboratuvarlarından sizlere sunuyor. Göz çevresini ince bir film seklinde saran, tamamen arı sütünden esinlenilmiş gerçek anlamda zengin, ipeksi ve pürüzsüz görünüme sahip bir krem. Tüm göz çevresini anında pürüzsüzleştirir, şekillendirir ve sarar. Güçlü tehditler için hedef odaklı çözümler sunar. Her uygulamayla göz çevresinin gençliğini tazeler.

Arı Sütü: Olağanüstü Mükemmel Bir Besin Maddesi

Kraliçe arının besin kaynağı olan arı sütü cilt hücreleri için de özel bir besindir. Arının tükürük bezinden üretilir, kalitesi çevredeki polenlere bağlıdır. Tamamen saf ve işlenmemiş bir içeriğe sahiptir. Karbonhidrat, protein, lipid ve vitaminlerin eşsiz bir konsantrasyonu. Ayrıca aminoasit içerir. Aminoasitler çok değerli olarak bilinir çünkü metabolizma için önemli olmasına rağmen insan vücudu bunu üretemez.
Guerlain’e özel arı sütü Sologne’de üretilir. Kovandan kremin kavanozlanmasına kadar olan tüm üretim adımları tam gözlemlenebilir. Guerlain araştırmacıları özel arı sütünün son derece narin olan cilt dokusunu dengelemek için beslenme ve yeniden yapılandırma açısından olağanüstü faydalar sağladığını göstermiştir.

Cildin Her Katmanında Yeniden Şekillenme

Bu son derece yüksek konsantrasyonlu arı sütünün Quessant balı ile birleştiğinde inanılmaz derecede etkili olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca dermis ve epideris arasındaki bağlantıyı güçlendirerek bu iki cilt tabakasının kaymasını ve yüz kusurlarının ortaya çıkmasını engelleyerek epidermisi dermise sabitlemeye yardımcı olur. Kolajen liflerinin mimarisi üzerine etki ederek dermisin fonksiyonel yapısını takviye eder böylece dermisi güçlendirir. Yaşla artan makromoleküllerin parçalanmasını sınırlayarak cildin yapısını korumasına destek olur.

Bu birleşim ve hedefe yönelik hareketler cildi pürüssüzleştirir, kırışıklıkları doldurur ve göz çevresi yorgunluğunu yeniden yapılandırır.