GUERLAIN EYE R REPAIR SERUM İLE GÖZLERİNİZİ BALIN GÜCÜNE AÇIN
Ana Sayfa Cilt Bakımı GUERLAIN EYE R REPAIR SERUM İLE GÖZLERİNİZİ BALIN GÜCÜNE AÇIN

Cilt Bakımı

GUERLAIN EYE R REPAIR SERUM İLE GÖZLERİNİZİ BALIN GÜCÜNE AÇIN

Double R Renew & Repair Serum’un başarısının ardından Guerlain, üç kat göz kaldırma etkisi sağlayan, göz bölgesinin gençliğine ve açıklığına adanmış yeni bir cilt bakım ürünü olan Eye R Repair Serum’u sunar.

Gözler ruha açılan bir pencere olsa da, aynı zamanda yaşlanmanın ilk belirtilerinin ve stresli bir yaşam tarzının etkilerinin ortaya çıktığı yerdir.

Guerlain Research, yüzün bu bölgesindeki kırışıklıkların, sarkmaların ve stres belirtilerinin erken ortaya çıkmasında ilk kez yeni bir faktöre dikkat çekti: innervasyon, kutanöz “nöro-yaşlanmanın” kaynağı olan sinirlerin dağılımı.

Cilt onarım mekanizmaları ve balın bilinen iyileştirici özellikleri üzerine yapılan bilimsel araştırmaların sonucu olan Abeille Royale Black Bee Eye Repair Technology ™ sayesinde, Guerlain’in yepyeni Eye R Repair Serumu, göz çevresi cilt bakımında heyecan verici yeni bir ilerlemeye işaret ediyor. Guerlain, % 94 doğal olarak türetilmiş bileşenlerle yapılan bu formülün etkinliğini artırmak için, muhteşem bir göz açıcı etki ve 360 ° gerilme ve canlandırıcı masaj için hassas serum dozu sağlayan yeni aplikatörü Gold Drop’u da yarattı.

Guerlain Research, göz çevresinde bu gözle görülür yaşlanma belirtilerinin erken ortaya çıkışını durdurmak için, balın onarım gücü sayesinde anında uzun süreli sonuçlar veren yepyeni bir “göz açıcı teknoloji” olan BlackBee Eye Repair Technology™’yi geliştirdi. Bu bal, Guerlain Uzmanları tarafından yürütülen sayısız çalışmaya tabi tutulmuş ve eşsiz kalitesi ve kanıtlanmış etkinliği için katı kriterlere göre seçilmiştir. Bir çift gerdirme polimeri ile birleştirilmiştir. Yeni BlackBee Eye Repair Technology ™, Abeille Royale’in başarısının arkasında yatan BlackBee Repair Technology ™ ile doğal olarak türetilmiş iki gerilme polimerinin kaldırma etkisi ve özel bir anti-yorgunluk kompleksini birleştiriyor.

 

 

En son nörobilim araştırmalarından geliştirilen BlackBee Repair Technology ™, stres ve çevrenin neden olduğu cilt ve sinir hücresi hasarını hedefler. Guerlain Research tarafından potansiyelleri nedeniyle seçilen kovan ürünlerindeki en iyilerden yararlanıyor: Fransa’da Brittany’de hasat edilen ve Ouessant Adası’ndan elde edilen saf bal, bal ve arı sütü karışımıyla eşleştirilmiş, Guerlain’e özel ve yine Fransa’da hasat edilen olağanüstü bir besin. Bu benzersiz kombinasyon, gözle görülür şekilde daha genç bir cilt için cilt onarımının arkasındaki temel süreçleri uyarmaya yardımcı olur (genç fibroblastlara karşı yaşlı fibroblastların çoğalmasında -% 34 *).

Bu arada, iki doğal olarak türetilmiş gerilme polimeri, muhteşem bir “göz açıcı” etki yaratır. Guerlain Research tarafından yüksek performanslı, doğal olarak türetilmiş gerdirme polimerlerinin en sonuncusu olarak seçilen bu ürünler, gözlerde sertlik olmadan kirpikten kaşa açılırken gözle görülür esneklik ve kaldırma etkisi yaratan son derece esnek bir sıkılaştırıcı ağ oluşturur. Gözler üzerindeki kaldırma etkisi ve göz kapaklarının yumuşatılması anında gerçekleşir.

Üç bitkisel özün bir çiftini içeren, göze çarpmayan, ultra ince doğal olarak türetilmiş mikro sedefler içeren özel yorgunluk önleyici kompleks, gözleri anında aydınlatır ve doğal bir parlaklık sağlar.

Buna ek olarak, doğal olarak türetilen mikro sedefler, tonda daha eşit görünen cilt ve anında daha aydınlık görünen gözler için mükemmel ışık yansıması sağlar.

 

Gerekli Dozu Masaj Yaparak Uygulamanızı Sağlayan Aplikatör

Ucunda metalize altın bir inci bulunan yeni hibrit Gold Drop aplikatör, her uygulamada mükemmel dozda serum sağlarken, aynı zamanda özel bir gerilme ve canlandırıcı masajı yapar.

Tıkanıklığı gidermek için soğuk metal başlığı ile Gold Drop aplikatörü, kolay 360 ° germe masajı için tasarlanmıştır. Guerlain Enstitüsü & Spa Uzmanları, seruma eşlik etmesi için, ayrıca her bir sorunu hedefleyen özel protokoller içeren hassas bir teknik geliştirdiler.

Olağanüstü Etkinlik %94 Doğallıkla Sadece Bir Damlada Buluşuyor

% 94 doğal türevli içeriklere sahip bu göz serumu ile Guerlain Research, etkinlik veya doğallık söz konusu olduğunda hiçbir ödün vermedi. Eye R Serum ile germe etkisi hoş bir soğutma etkisiyle gerçekleşir. Uygulama sonrası cilt daha güçlü ve sıkı kalırken yorgunluk, şişkinlik ve halkalar en aza indirilir. Gözler daha geniş ve daha parlak görünürken göz kapakları hemen düzelir. Hafif ve ultra nüfuz eden dokusu, diğer cilt bakım ürünlerinin kalınlık veya yapışkanlığı olmadan uygulanmasına izin verir.

Ustaca Gold Drop aplikatörü ile donatılmış ve % 94 doğal yoldan türetilmiş bileşenlerle formüle edilmiş Eye R Repair Serumu’nun sadece bir damlası:

  1. Gözle görülen yaşlanma belirtilerini azaltmak, bu sinir dolu göz bölgesini balın gücüyle korumak ve yorgunluk belirtilerini azaltmak için yeterlidir.
  2. Kirpikten kaşa kadar bir kaldırma etkisi ve daha yoğun bir ışıltı elde etmek için yeterlidir.
  3. Daha geniş, daha açık gözlere ulaşmak için yeterlidir.