GUERLAIN İLE DÜNYA ARI GÜNÜ
Ana Sayfa Cilt Bakımı GUERLAIN İLE DÜNYA ARI GÜNÜ

Cilt Bakımı

GUERLAIN İLE DÜNYA ARI GÜNÜ

Guerlain, 20 Mayıs 2021 Perşembe Dünya Arı Günü’nde topluluklarını ve dünya genelindeki kamuoyunu taahhüt ve eylemde kendi tarafında birleşmek için seferber ediyor. Amacı, arılara adanmış altı ortaklığı ve girişimi içeren Guerlain Arıları Koruma Programını güçlendirmek için bir milyon avroya kadar destek toplamak.

Arılar İçin 3 Günlük Bir Aksiyon

Doğanın çevre bekçileri olan arılar, bizim için şu anda korunmaya ihtiyaç duyan, doğanın en değerli harikalarından biri haline geldi. Bugün, ciddi tehdit altındalar. 

Véronique Courtois, Guerlain CEO’su

 

 

Arıların korunması, on yılı aşkın süredir Guerlain House’un sürdürülebilirlik taahhüdünün merkezinde yer almaktadır. Harekete geçme aciliyetimiz, bu biyolojik çeşitlilik koruyucusunun karşı karşıya olduğu gerçekleri yansıtıyor.

Kültür bitkilerinin yaklaşık %75’i ve yabani çiçekli bitkilerin %90’ı, çoğu arı olan tozlayıcılara bağlıdır*. Arılar ve çiçekler arasında birkaç milyon yıl önce varılan bu gizli anlaşma, doğada bir dengeyi garanti ediyor. Şu anda %30** olan yıllık bal arısı ölüm oranıyla, arıların yok olması dünya çapında biyolojik çeşitliliği tehlikeye atan bir sorundur.

Bu nedenle Guerlain, sembolik olarak Dünya Arı Günü ve Uluslararası Biyolojik Çeşitlilik Günü olan 20-22 Mayıs tarihleri arasında Guerlain Arıları Koruma Programı’na bir milyon avroya kadar para toplamak için uluslararası bir fon kampanyası düzenleyecek. Üç gün boyunca, dünya çapındaki satışlarının %20’sini*** ve #GuerlainForBees ve #WorldBeeDay kampanya hashtag’lerini içeren 20 Mayıs Dünya Arı Günü Instagram görüntüsünün her repostu için 20 avro bağışlayacak.

Arılar, 1853’te Guerlain’in ikonik arı şişesine ilk girdikleri günden bugüne, Guerlain’a aynı sonsuz tutkuyla ilham vermeye devam etmiştir.

Bugün, Guerlain House’un bir sembolü olarak arılar, Guerlain’ın kreasyonlarına ilham vermeye, en nadir ve değerli şişelerinden bazılarını ve bir dizi sanatsal kreasyon ve işbirliğini süslemeye devam ediyor. Doğanın büyük simyacıları olarak, olağanüstü onarıcı özelliklere sahip balları, adını taşıyan Abeille Royale cilt bakım serisini aşılamaktadır. Taze Aqua Allegoria eau de toilette koleksiyonundayken, Parfümöre ilham veren dünyanın en güzel bahçelerinden kaçtılar. Guerlain House’un güzelliği kadar doğanın güzelliğiyle de bağlantılı olan arılar, doğal olarak bir sembolden daha fazlası haline geldiler; Guerlain’in sürdürülebilirliğe olan bağlılığına rehberlik ediyorlar.

Arının gelişimi ve korunması için çalışan Brittany Black Bee Conservation Association’ı kuran Guerlain House, Fransız Arı Bilimi Gözlemevi aracılığıyla arıcılığı ve Avrupa çapında polen yayılımını da destekliyor. Arıların biyolojik çeşitlilikte ve flora ile faunanın hayatta kalmasında oynadığı hayati rolü, Arı Okulu programı ile çocukların farkındalığını artırmanın bir yolu olarak ilkokullara yaydı.

 

 

Guerlain ile Sürdürülebilir Güzellik

Guerlain, 1828’den beri eşsiz güzellik mirasını korumak, geliştirmek ve iletmek için çalışır. Güzellik adına doğayı bir sanata yükselterek mirasını gelecek nesillere aktarmayı, daha güzel ve sürdürülebilir bir dünya bırakmayı amaçlar.