GUERLAIN L’ESSENTIEL YENİ HIGH PERFECTION FONDÖTEN
Ana Sayfa Makyaj Yüz GUERLAIN L'ESSENTIEL YENİ HIGH PERFECTION FONDÖTEN

Makyaj

GUERLAIN L’ESSENTIEL YENİ HIGH PERFECTION FONDÖTEN

Doğallıktan ve performanstan ödün vermeden cildinizi besleyin. Şimdi daha kusursuz mükemmellik her zamankinden daha yakın. L’essentiel Glow’un 2019’da piyasaya sürülmesinden sonra Guerlain, doğallığı ve performansı daha da yukarı taşıyarak sunar:

 

L’ESSENTIEL HIGH PERFECTION,
%96 DOĞAL İÇERİKLİ VE 24 SAAT KALICI İLK FONDÖTEN
KUSURSUZ MÜKEMMELLİK İÇİN YÜKSEK PERFORMANS

L’essentiel High Perfection’la cilt, ışıltılı ve mükemmel eşitlenmiş bir matlıkla doğal güzelliğini ortaya çıkarır.
Maske etkisi yaratmayan yüksek kapatıcılık ile ikinci bir cilt dokusu oluşturur. Gözenek ve kusurları anında bulanıklaştırarak sağlıklı bir cilt hissi bırakır. Aynı zamanda doğal ışıltıyı ortaya çıkarmak için ciltteki parlamalar mükemmel bir konforla nötrlenebilir. High Perfection’a 24 saat güvenebilirsiniz.*

L’essentiel High Perfection, yüksek doğallık ve yüksek performansı %96 doğal içerikli bir formülde* ustalıkla birleştiririr. Her biri özenle seçilen içerikler, cildin doğal hidrasyonunu koruyup UVA ve UVB gibi dış etkenlere karşı bir kalkan görevi görerek, cildin nefes almasına izin veren bir ağ oluşturur.

Peki bu mükemmel bitişin arkasındaki anahtar içerik nedir? Rami bitkisinden elde edilen Bitkisel ipek, kurutmadan ve maske etkisi yaratmadan cildin gün boyunca mat görünüme ulaşmasını destekler. L’essentiel High Perfection’ın cilt bakımı esansları**, L’essentiel Natural Glow’un başarısının arkasındaki içeriklerden geliyor:

  • Tara meyvesi özü ve kırmızı yosun cildin nefes almasını sağlar.***
  • Beyaz kakao çekirdekleri cilt bariyerini güçlendirir ve nemi hapseder.****
  • Probiyotik türevleri ve yacon suyundan elde edilen probiyotik özü cilt bariyerini ve cildin doğal savunmasını güçlendirir.****

 

L’essentiel Natural Glow ve yeni L’essentiel High Perfection, 3 cilt alt tonu (soğuk, sıcak ve nötr) için 6’şar tonla, her kadına ten rengi için en uygun makyaj görünümünü yaratmakta yardımcı olur.

L’essentiel Natural Glow ve L’essentiel High Perfection mükemmel cilt için iki şekilde çözüm vaat eder. Düşünün ki iki farklı stil için iki farklı bitiş; ikisi de aynı ihtiyacı sağlıyor: doğallık ve performans.

Yüksek kapatıcılık, kusursuz mat bitiş ve 24 saat kalıcılık mı istiyorsunuz? Yeni L’essentiel High Perfection’ı seçin.
Daha hafif kapatıcılık ve 16 saat kalıcı parlak bir bitiş tercih ediyorsanız seçiminiz L’essentiel Natural Glow olsun.

Anında:

Cildin nefes almasını ve nemi hapsetmesini sağlar.*

Günden güne:

Daha güzel bir çıplak cilt:
%15 daha pürüzsüz bir cilt, %9 daha iyi bir cilt dokusu**
Makyajdan alınan sonuç daha da güzelleşir: Gözenek görünümü %59 azalırken pigmentasyon eşitsizlikleri %45 azalır.***

*Uluslararası ISO standardı 16128 Bölüm 1 ve 2’ye göre hesaplanmıştır. Kalan% 4 katkı formülün zaman içindeki bütünlüğünü ve duyusal dokusunu optimize etmek içindir.

**Cilt güçlendirme – enstrümental test.

***Canlı hücrelerle yapılan test.

****Canlı hücrelerle yapılan test.

*****30 Kafkas kadının çıplak cildi üzerinde 1 aylık deneme sonucu dermatology tarafınfan ulaşılan klinik değerlendirme.

****** 30 Kafkas kadının makyajlı cildi derisi üzerinde 1 aylık deneme sonucu dermatology tarafınfan ulaşılan klinik değerlendirme.