GUERLAIN’IN MUHTEŞEM GÖZLER YENİ SERİSİ: MAD EYES
Ana Sayfa Makyaj Göz GUERLAIN’IN MUHTEŞEM GÖZLER YENİ SERİSİ: MAD EYES

Makyaj

GUERLAIN’IN MUHTEŞEM GÖZLER YENİ SERİSİ: MAD EYES

MAD EYES, makyaj performansını kozmetik cilt bakımının gücüyle birleştirmek amacıyla, duyusal formüller ve muhteşem gözler yaratmaya yardımcı olan 4 adımlı bir makyaj rutiniyle birleşen güçlü aktifler ile hayat bulan bir felsefe olarak yaratıldı. Her uygulama zengin pigmentli, uzun süre kalıcı her biri doğal güzelliği artırmak için mükemmel formüller…

İlk olarak, gözleri Brow Framer ile çerçeveleyin, sonra Contrast Shadow Duo’nun güzel renklerinden biriyle renklendirin. Ardından onlara Precise Liner verya Intense Liner’la biraz cesaret verin. En son mükemmel bitiş dokunuşu ve sansasyonel hacim için Guerlain Mascarayla rutininizi tamamlayın.

Kolay uygulanan teknikler, rosegold ambalaj ve makyaj ile yüksek teknolojili cilt bakımı arasındaki sınırı bulanıklaştıran formülüyle övünen MAD EYES seni ilk bakışta büyüler.

Guerlain Mascara’nın  formülü başka hiçbir şeye benzemez. Çok boyutlu bir hacim vermesi, kirpikleri tek tek kaplaması ve renklendirmesinin yanı sıra bir kirpik serumunun tüm etkilerini de sunar. 4 aylık kullanımdan sonra makyajsızken, kirpik liflerinin %15 daha uzun görünmesine, kirpik çizgisinin %11 daha kalın görünmesine ve kirpik kıvrımının %14 artarmasına destek olur.

Formülün Temelinde Ne Var?

Balmumu

Topaksız ve temiz bir kirpik çizgisi için kirpikleri tek tek kaplayan balmumu ve kremsi ve hacim veren formül. Hepsi istediğin hacmi maskarayı uygulama miktarınla gün içinde istediğin her an ayarlayabileceğin şekilde.

Pamuk Özü

Pamuk özü 2 seviyede etki gösterir: ilk olarak yüzeyde; kirpikleri pürüzsüzleştirir ve küçük çatlakları onarır – bu kirpik kaybını önler ve koruyucu bir bariyer sağlayarak kirpikleri sağlamlaştırır. İkinci olarak kirpiklerin içerden daha sağlam olmasını sağlar.

D-Panthenol

D-panthenol Mascaraya dayanıklılık ve esneklik sağlar – böylece minik kılları dökme korkusu olmadan uygulama yapılabilir. Ayrıca her uygulamada kirpikleri nemlendirir.

Gözleri vurgulayan ve onlara karakter veren kaşlar her tür göz makyajında önemlidir. Abartılı ve çok kavisli kaşları unutun, Guerlain Brow Liner doğal ve zarif kaşlar için ihtiyacınız olan şey.

Hibrid Formül

Renkli bir jel içeren mikrofiber formül kaşlara mükemmel bir uyum sağlayarak yüksek hacimin yanı sıra uygulaması kolay şık ve zarif bir görünüm verir. Ayrıca her uygulamada daha dolgun kaşlar için MAD EYES Mascara’nın 3 yıldızlı içeriği olan balmumu, pamuk özü ve D-panthenolü içerir.

Ergonomik Aplikatör

Plastik fırça, daha doğal sonuçlar için kaşları şekillendirir ve kaş kıllarına eşit bir görünüm sağlar. Bunların hepsi baş döndürücü şekilde  basit ve ne çok fazla çizilmiş ne çok seyrek olan doğal bir eşitlik sağlar.

OLIVIER ECHAUDEMAISON’IN ÖNERİSİ

‘’İlk taramada elinizi nazikçe tutun ve hafif bir çizgi çekin. Daha fazla derinliğe ihtiyacınız varsa tekrarlayın.’’

 

Contrast Shadow Duo

Sadece birkaç kalem darbesiyle, uygulamada hata riski olmadan muhteşem bir göz makyajı arayanlar için MAD EYES Contrast Shadow Duo mükemmel bir çözüm.

Çift taraflı Contrast Shadow Duo’lardan her biri istediğiniz buğulu göz makyajını karıştırarak yapabileceğiniz açık veya koyu tonda bir mat bir ışıltılı renk içerir. Pürüzsüz bir sonuç veren kremsi yapısı sayesinde göz kapakları veya göz altı çizgisinde topaklanmadan sahip olacağınız büyüleyici göz makyajı 24 saat kalıcı olur.

OLIVIER ECHAUDEMAISON’IN ÖNERİSİ

’Daha genç bir görünüm için Contrast Shadow Duo farın ışıltılı tarafını göz pınarlarını aydınlatmak için kullanın, koyu tonlu tarafıyla dış köşeleri gölgelendirin.’’

Precise Liner

Mükemmel kedi gözü makyajı yapmayı isteyen ama hata yapmaktan korktuğu için cesaret edemeyen herkes için MAD EYES Precise Liner, dövme gibi ve yoğun mat siyah bitişiyle grafik eyeliner görünümü yaratmak için ihtiyacınız olan tek şey.

Keskin ve esnek ucu sayesinde, uygulanan çizginin boyu ve yoğunluğu ister kalın ister ince olsun uyguladığınız baskıya göre ayarlanabilir. Sonuç, gün boyunca dağılmayan, 24 saat dayanıklı mat bir gölgedir.

OLIVIER ECHAUDEMAISON’IN ÖNERİSİ

‘’Bu eyeliner’ın, yetenekli hissetmeyenler için bile kullanımı çok kolaydır. Göz kapağının dış köşesini hafifçe çizerek başlayın, ardından göz kapağı boyunca çizgiyi tamamlayın. Çocuk oyuncağı!’’

Intense Liner

MAD EYES Intense Liner’ı ilk kullanımdan sonra baştan çıkmamak mümkün değil. Şık paketinin yanı sıra, hatasız ve cesur uygulama  sağlayan kaligrafik fırça ucu ile mükemmeldir.

Saten yumuşaklığında opak bir bitiş sağlayan zengin ve kalın formülü ile MAD EYES Intense Liner her makyaj stiline uyar. Olağanüstü iyi kaligrafiden ilham alan ve her çeşit çizgiyi uygulamanızı sağlayan fırça ucuyla bu esnek formül 24 saat kalıcıdır.

Fırçayı ürüne uyun miktarı almak için batırın, tek ve kolay bir hamleyle uygulayın.