GUERLAIN’IN YENİ MAT RUJ SERİSİ: KISS KISS TENDER MATTE
Ana Sayfa Makyaj Dudak GUERLAIN'IN YENİ MAT RUJ SERİSİ: KISS KISS TENDER MATTE

Makyaj

GUERLAIN’IN YENİ MAT RUJ SERİSİ: KISS KISS TENDER MATTE

ÖPÜCÜK KADAR YUMUŞAK YENİ MAT RUJ

GÜZEL DUDAKLARIN OLMAZSA OLMAZI MAT RUJ TUTKULARI UYANDIRIR.

 

Sofistike dokuları ve benzersiz sonuçlarıyla hayranlık uyandırsalar da, mat rujlar dudakları kurutmaya eğilimlidir. Bugün Guerlain, tekrar tekrar uygulamak isteyeceğiniz bağımlılık yaratan bir formül olan KISSKISS TENDER MATTE ile mat rujun hassas tarafını ortaya koyuyor. Bir öpücük kadar yumuşak ve bir taç yaprağı kadar hafif … Bu 4 renkten oluşan yeni koleksiyonu oluşturmak için Guerlain Makyajın Kreatif Direktörü Olivier Echaudemaison, bir dizi yumuşak renkle, öpücüğün hassasiyetinden ilham aldı. Guerlain House, öpülesi dudaklar için ışığı, baştan çıkarıcılığı ve hassasiyeti birleştiren bu mat dokusuyla, makyaj sanatını yeniden tanımladı.

Yumuşak Bir Formül

Kisskiss Tender Matte’in Hafif Dokusu, Dudaklara Tek Kat Uygulamada Yumuşak Bir Pürüzsüzlük Verir.

Beklenmedik bir hafiflik, çıplak dudak ve içten nemlendirilmiş ikinci bir cilt hissi uyandıran ve kurutmayan etkisi, diğer geleneksel mat rujlara benzemez.

Yumuşak dokusunun formülü 3 aktif madde: hyaluronik asit, shea yağı ve dudakları renklendirirken yenileyen gül yaprağı özü. Gerginlik hissine veda edin.

Yatıştırıcı ve besleyici özellikleriyle tanınan shea yağı, gül yaprağı özü ile eşleştirilmiş, 16 saatlik kalıcı rahatlık için ekstra bir hassasiyet sağlar. Buna hyaluronik asit eklenir ve dudaklar pürüzsüz, dolgun, içten nemlendirilmiş ve kesinlikle mükemmel bir şekilde göz kamaştırır.

Sembolik Tılsım

Fransiz Tasarimci Hervé Van Der Straeten Tarafindan 2005 Yilinda Yaratılan Kisskiss’in Kavisli Tasarımı Bir Gün Bile Yaşlanmadı.

Zamansız bir karaktere sahip bu çarpıcı, siyah, minimal sanat eseri, şehvetli, yumuşak öpücüklerin mükemmel bir şekilde kutlanması için kadınsı kıvrımlar sergiliyor.

Koleksiyonda kullanılan her bir pigment, incelik ve hassasiyette birbirleriyle yarışır. Canlı ama aynı zamanda mat bir dokunun prizmasından ortaya çıkan renkler, ne çok parlak ne de çok donuk olan zarif bir uyum oluşturur. Herhangi bir makyaj görünümünü vurgulamak için mükemmel olan KISSKISS TENDER MATTE’ın ışıldayan mat dokusunun arkasındaki sır? Shea yağı ile kaplanmış, şehvetle ağızda kayarak yumuşak, bulanık bir mat görünüm sağlayan matlaştırıcı pudra.