GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: ESTEE LAUDER
Ana Sayfa Cilt Bakımı GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: ESTEE LAUDER

Cilt Bakımı

GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: ESTEE LAUDER

Estée LauderAdvanced Night Repair Eye Supercharged Complex Göz Kremı̇

Başta ekran ışıklarının negatif etkileri olmak olmak üzere; çevresel faktörlerinin yarattığı hasarları ve koyu halka görünümünü önlemeye yardımcı, jel dokulu yenilikçi göz kremi.

Estée Lauder, araştırmaları geceleri telefon ve bilgisayar gibi dijital ekranlardan gelen ışığa maruz kalmanın; cilt hücrelerinin doğal ritimini bozduğuna ve göz çevresinde koyu halka gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünün artmasına neden olabileceğini gösteriyor…

Estée Lauder; uykusuzluk, güneş ışınları, kirlilik ve ekran ışıklarına maruz kalma dahil olmak üzere benzer etkenlerin neden olduğu, tüm cilt hasarlarının görünümünü azaltmaya yardımcı olacak yeni Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex’i sunar. Bu 24 saat etki gösteren nemlendirici göz kremi, göz çevresinde oluşan çizgi, şişkinlik ve kuruluk dahil olmak üzere tüm yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur ve 8 saatlik yoğun anti-oksidan korumasının gücü ile ileride oluşabilecek hasarlara karşı korumaya da destek sağlar.

 

Gecelerı̇ Maruz Kalınan Ekran IşIklarının Cı̇Lt Hücrelerı̇nin Senkronunu Bozması

Geceleri, dijital ekran ışıklarına maruz kalmak, hücrelerin uyanık olmasına ve gün içerisinde oldukları gibi enerji harcamalarına sebep olabilir. Estée Lauder bünyesindeki bilim adamları, özel bir “mavi ışık odası” tasarladılar. LED ışıkların verdiği mavi ışığın, cilt üzerindeki etkilerini araştırmak için pek çok deney yapıldı. Bu bulgular, mavi ışığa maruz kalmanın, cilt hücrelerinin doğal gece ritmini olumsuz etkilediğini göstermiştir. Bu, geceleri mavi ışığa maruz kalmanın cildin doğal gece onarım sürecini engelleyebileceği anlamına gelir. Bu da cilt yaşlanmasının hızlanmasına neden olur. Estée Lauder, özellikle cildin diğer bölgelerinden %40 daha ince ve hassas yapıya sahip olan göz çevresi için yeni Advanced Night Repair Eye Supercharged Complexi geliştirdi. 3’lü formülü ve içerdiği hyalüronik asit ile 24 saat boyunca göz çevresine yoğun nemlendirme sağlar.

 

Onarım Teknolojisi

Özel patentli ChronoluxCB TM teknolojisi ile hücrelerin gece senkronizasyonuna yardımcı olur.

Aydınlık Bir Göz Çevresi Görünümü

  • 10 kat arttırılmış yeni onarım teknolojisi ile koyu halka görünümü ile savaşmaya yardımcı olur
  • Üç algden oluşan özel formülü ile hassas göz çevresinin daha canlı ve aydınlık bir görünüme sahip 
olmasına yardım eder.
  • Kirlilik karşıtı teknolojisiyle, güçlü anti-oksidanlardan oluşan E vitamin içeren özel formülü; kirlilik, UV 
ışınları ve mavi ışık dahil olmak üzere tüm zararlı çevresel faktörlerin neden olduğu hasarlara karşı cildin korunmasına yardımcı olur.

Sabah ve akşam, cilt bakım ritüelinizde göz çevrenize uygulayınız. Dermatolojik ve Optalmolojik olarak test edilmiştir.

 

 

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex Serum

Epigenetik alanında gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde, Estée Lauder yeni Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex Serum’u sizlerle buluşturuyor. ChronoluxTM Power Signal Teknolojisi sayesinde, yeni Advanced Night Repair cildin doğal onarım ve yenilenme sürecini öncesinden daha etkili bir şekilde onarmaya yardımcı olurken; daha sıkı bir cilt için bir ilk olarak, cildin doğal sürecindeki, hücrelerin yenilenme ve kolajen üretimi hızının artmasına da destek olur. Advanced Night Repair modern hayatın ve çevresel faktörlerin cildimizde yarattığı negatif etkileri en aza indirmeyi hedeflerken, yaşlanmanın tüm etkilerine karşı da hızlı bir şekilde etki göstermeye destek olmayı amaçlar. 1 damla uygulama sonrasında daha aydınlık, sağlıklı, neme doymuş bir cilt görünüm elde etmenize yardımcı olur. 1 şişe kulanım sonrasında ise daha sıkı, daha sağlıklı, daha genç ve canlanmış görünen bir cilde sahip olmanıza destek olur.

 

Yeni ChronoluxTM Power Signal Teknolojisi

Epigenetik alanındaki buluşlardan esinlenerek yaratılan bu özel teknoloji, içerdiği Mikro Sinyal Molekülü aktivatörü, maya, bitkisel özler, peptitdler sayesinde cildin doğal onarım sürecini maksimize ederek gençliğinizi geri getirmenizi hedefler.

  • Cildin doğal onarım sürecini maksimize etmeye destek olur.
  • Cildin yenilenmesindeki doğal senkronizasyonunu en doğru zamanda – yani gece- destekler ve onarımı maksimize etmeye yardımcı olur.
  • Cildin doğal arınma sürecinde cildi destekler ve hücresel zararları en aza indirmeye yardımcı olur.
  • Hücre yenilenmesini ve yeni hücre oluşumunu %43 oranında arttırmaya destek olur.
  • Cildin doğal kolajen üretimini arttırmaya destek olur.