GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: FOREO
Ana Sayfa Cilt Bakımı GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: FOREO

Cilt Bakımı

GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: FOREO

Az zamanda çok iş yapabilen kadınların kendilerine zaman kazandıran bakım ürünleri FOREO’dan.

Bir gün herkes için 24 saat ama kadınlar için bundan biraz daha fazlasına ihtiyaç var. Toplantılar, yeni projeler, fazla mesailer derken artan iş hayatı yoğunluğu ve pandemiyle birlikte takip etmesi daha da zor hale gelen özel hayat rutinleriyle zaman yönetimi yapmak oldukça zor. Kadınların kendilerine ayırdıkları vakitlerin daha da daralmasıyla, cilt bakımı arka plana atılmaya başlandı. Ancak bu kısıtlı zamanlarda bile kadınlar her zaman bir yolunu buluyor.

Kadınların kendilerine ayırabildiği sınırlı zaman dilimi, FOREO’nun sadece dakikalar süren hızlı ve verimli bakımı sayesinde kadınlara kalıyor.

60 Saniyede Derinlemesine Temizlik

Hem cildi derinlemesine temizleyen hem de daha pürüzsüz bir cilt için nemlendiren ferahlatıcı bir cilt bakımı neden dakikalar sürsün ki?

Sadece 60 saniyede yüzdeki kir ve mikropları temizlemeye destek olan yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı LUNA 3, T-Sonic™ teknolojisiyle gözeneklere dakikada 8 bin titreşim göndererek kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı oluyor ve toksinleri uzaklaştırıyor. LUNA 3, 16 farklı güç seviyesiyle ve uzun, yumuşak silikon temas noktalarıyla cildi kir, yağ, makyaj ve ölü hücrelerden yüzde 99,5 oranında arındırmaya yardımcı oluyor. Hassas, normal ve karma ciltler için üç ayrı versiyonu bulunan LUNA 3, yüzde yüz su geçirmez özelliğiyle ve naylon fırçalardan 35 kat daha hijyenik yapısıyla derinlemesine temizlik sağlıyor. Göz, kontur, boyun ve ağızdan oluşan dört hedef bölgeye yönelik sıkılaştırıcı masaj terapisi yardımıyla da cildi rahatlatmaya destek oluyor.

 

3 Dakikada Yaşlanma Karşıtı Bakım

Egzersiz yapmamak için milyonlarca bahaneniz olabilir – fakat şimdi BEAR ve BEAR mini’yle cildinizin hiçbir bahanesi yok!

Microcurrent(mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, kişisel antrenörünüz gibi hareket ederek yüz ve boyun çevresindeki 69 kası çalıştırıyor. Bakım ve egzersizi bir arada sunan BEAR, T-Sonic™ titreşimleriyle gözeneklere derinlemesine işleyerek cildi daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı hale getirmenize destek oluyor. Microcurrent teknolojisi sayesinde vücuda iletilen elektrik akımları, cildin doğal süreçlerini taklit ediyor bu sayede kolajen üretimi artıyor, cillteki elastin onarımı ve sıkılaşma sağlanmış oluyor. Şok içermeyen Anti-Shock System™’e sahip evde profesyonel cilt bakımı sunan BEAR, Anti-Shock System™’inin gelişmiş sensörleriyle cildin dayanıklılığını ölçerek, herhangi bir şok ihtimaline karşı yoğunluğu otomatik olarak ayarlıyor.

 

12 Saniyeden Az Süren Az Süren Maske Deneyimi

Göz kamaştırıcı ışıltı, temiz, ferah bir cilt için birinci sınıf güzellik salonları veya dünya standartlarında bir spaya gitmenize gerek yok!

Cildin doğal ışıltısını profesyonel spa terapisiyle buluşturan UFO, 2 dakikadan kısa sürede kağıt maskelerin 20 dakikada sunabileceğinden çok daha fazlasını gerçekleştiriyor. UFO, Kore’nin seçkin maske formüllerini dermal teknolojilerle birleştirerek cilde bakım yapıyor. Cihaz, ciltteki emilimi sağlayan T-Sonic™ titreşimlerinin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’nden yararlanıyor. UFO, termoterapi ve kriyoterapi modlarıyla cildi ısıtıp soğutarak cildin verdiği tepkilerden yararlanarak bakım yapıyor. Isınan cilt gözeneklerin görünümünü azaltırken, soğuyan cilt şişkinlikleri azaltıyor. LED ışık terapilerinin gücünden de yararlanan UFO, cilt kusurlarını azaltarak vücudun ekstra kolajen sağlamasına ve yaşlılık etkilerinin azaltılmasına yardımcı oluyor.

UFO Aktif Maske serisi – Farm To Face Koleksiyonu ile cildinize çok ihtiyaç duyulan nemlendirmeyi verebilirsiniz. Maskeler, evinizin rahatlığında spa kalitesinde tedavi sunan UFO cihazlarıyla çalışmak üzere geliştirildi. Derin nemlendirici bir yüz bakımı için UFO ile Farm To Face maskelerinin gücünü ortaya çıkarın.

Farm to Face Koleksiyonu, yaşlanma belirtileriyle savaşan, kuru cildi nemlendirmeye destek olan Green Tea, Bulgarian Rose, Coconut Oil, Acai Berry, Manuka Honey ve Cannabis Seed Oil olmak üzere yedi çeşit maske içerir.