Gülen Ciltler Festivali: Guerlain
Ana Sayfa Cilt Bakımı Gülen Ciltler Festivali: Guerlain

Cilt Bakımı

Gülen Ciltler Festivali: Guerlain

Abeille Royale Fortifying Lotion

Günlük stres ve çevre kirliliğine maruz kalan ciltler için ideal içeriğe sahip Fortifying Lotion, yüksek konsantrasyonlu arı sütü içeriği ile adaptojenik özelliğe sahiptir.

Abeille Royale Cilt bakım ritüelinin ilk adımı olan Fortifying Lotion cildi daha pürüzsüz, daha parlak, daha dolgun ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olur.

Abeille Royale Double R Serum

Abeille Royale Double R Serum, özel ikili formül teknolojisi ile öne çıkıyor. Yenileme formülü cildi Alfa Hidroksi Asitlere karşı nazik bir peeling etkisi için laminar bir jel ile korumaya yardım ederken, onarım için sıvı formül cildi yeniden yapılandırmak ve daha berrak konturlar sağlamak için cildi toparlamaya destek olur.

 

Abeille Royale Eye R Repair Serum

Eksiksiz bir rutin için, yeni Eye R Repair Serumu Abeille Royale Multi-Wrinkle Minimizer Göz Kremi ile eşleştirmeniz önerilir. İki ürünün dokuları birbirlerinin üzerine giyilecek şekilde geliştirilmiştir. Serum, gözler üzerinde bir kaldırma ve açma etkisi sağlarken, göz kremi, ince yüzey çizgilerinden kaşlarını çatma çizgilerine ve kaz ayaklarına kadar göz çevresindeki kırışıklıkları yumuşatmaya yardımcı olur.

 

Abeille Royale Day Cream

Guerlain Abeille Royale gündüz kremi Blackbee onarım teknolojisini ve vitamin C türevlerini kombinleyen formülüyle cildi sıkılaştırmaya, kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmaya ve cilt görünümünü gözle görülür şekilde yenilemeye yardımcı olur. Kremin ipeksi, istisnai derecede ince dokusu yağlı bir his bırakmadan optimum konfor sunar.

Abeille Royale Night Cream

Guerlain Abeille Royale gece kremi, Blackbee onarım teknolojisini ve E vitamini türevlerini birleştirerek ciltteki sarkmalarla mücadeleye yardımcı olur.Cildi sıkılaştırmaya, kırışıklıkları ve ince çizgileri düzeltmeye yardımcı olur. Kremin balsam benzeri dokusu, yağlı bir tabaka bırakmadan cilt üzerinde hafifçe erir. – Bu ürün hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.

Abeille Royale Mattifying Day Cream

Guerlain Abeille Royale matlaştırıcı gündüz kremi, cildi sıkılaştırmaya, kırışıklıkları ve kusurları düzeltmeye yardımcı BlackBee onarım teknolojisini, sebum düzenleyici ve koruyucu Propolis kompleks ile birleştirir. Yağlı cildin dengelenmesine yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Gözenekler sıkılaşmasına ve ten renginin eşitlenmesine yardımcı olur. Krem’in hafif dokusu cilt üzerinde erir ve mat bir bitişe sahiptir.