GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ İLE DAHA MUTLU CİLTLER
Ana Sayfa Cilt Bakımı GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ İLE DAHA MUTLU CİLTLER

Cilt Bakımı

GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ İLE DAHA MUTLU CİLTLER

Sağlıklı, ışıl ışıl parlayan ve pürüzsüz bir cilt hepimizin hayalidir… Fakat cildimizin mümkün olan en iyi görünümüne ulaşması için cildimize gereken önemi ve bakımı vermeyi atlamamamız gerektiğini hatırlatarak söze başlayalım isteriz…

Özellikle mevsim geçişlerinde cilt nem dengesini korumak için daha fazla bakıma ihtiyaç duyar. Bu dönemlerde cildinizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde karşıladığınızda hayallerinizdeki görünüme ulaşmanız daha kolay olacaktır.

Cilt bakımının öneminden bahsederken değinmeden geçmek istemeyeceğimiz bir konu var ki o da; her sene sonbahardan kış mevsimine geçiş döneminde gerçekleştirdiğimiz Gülen Ciltler Festivali! Bu yıl 23-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek festival kapsamında 2 adet ve üzeri cilt bakım ürünü alışverişlerine Sephora Black Kart sahibi müşterilerimize %20, Sephora White Kart sahibi müşterilerimize ise %15 indirim fırsatı sunduğumuz kampanyamızı ve kampanyaya dahil birbirinden güzel ürünleri keşfetmek için sephora.com.tr’yi ziyaret edebilir ya da mağazalarımıza uğrayabilirsiniz.

Biz de bu süreçte incelemek istersiniz diye düşünerek sizlere fayda sağlayabilecek cilt bakım ürünlerini derledik.

 

YSL- Pure Shots

Günlük koşturmamız içinde cilt kirlilik, UV, stres ve uyku eksikliği gibi pek çok etkene maruz kalır. Bu süreçte cildin maruz kaldığı etkilerden korunmasına yardımcı olmak için üretilen YSL Pure Shots, cildin yaşlanma hızını yavaşlatmaya fayda sağlamak için kullanabileceğiniz ürünler arasında yer alıyor.

 

1.Adım: Hydra Bounce Essence-In- Lotion

Hızlı bir rahatlama hissi için rutininize Hydra Bounce Essence-in-Lotion ile başlayıp cildinizi nemlendirebilirsiniz. Cildinizi korumaya yardımcı olmak için % 100 saf E ve B3 Vitaminiyle, günlük kullanıma en uygun dozda zenginleştirilmiştir. Parıldayan, arınmış ve daha sıkı bir cilt görünümüne ulaşmanıza destek olmak için üretilmiştir.

 

 

2.Adım: Night Reboot Serum

İçeriğindeki çift fazlı formülasyonu, cildi yenileyici glikolik asit ve Fas’tan gelen mehtap kaktüsü ölü deri hücrelerini temizlerken, mehtap kaktüsü özü yeni cilt hücrelerini yeniler ve korumaya yardımcı olur.

 

 

3.Adım: Perfect Plumber Cream

Fas’tan gelen Portakal Çiçeği, cildi rahatlatır ve günlük yaşlanma karşıtı riboz dozu, daha duyarlı olması için cilt hücrelerini aktive etmeye yardımcı olur. Uygulamadan hemen sonra pürüzsüz ve taze bir görünüm, yoğun nemlendirme, esnek bir cilt ve yaşlanma karşıtı etki elde etmenize destek olur.

 

Biotherm 

Matlık ve Kırışıklık Karşıtı Gündüz-Gece Bakım Ritueli

  1. Derin cilt temizliği: Biosource Gel&Losyon
  2. Hücresel temel bakım: Life Plankton&Elixir Serum
  3. Işıltı&Nem: Aqua Glow Gece- Gündüz Kremi
  4. Bakım&Nem: Life Plankton Eye- Göz Bakım Kremi
  5. Yenileme&Güç: Life Plankton Essence-In-Mask
  6. Yenileme, Güç& Nem: Life Plankton Multi- Corrective Vücut Sütü

 

Nemsizlik ve Kırışıklık Karşıtı Gündüz-Gece Bakım Ritueli

  1. Derin cilt temizliği: Biosource Gel&Losyon
  2. Hücresel temel bakım: Life Plankton&Elixir Serum
  3. Nem: Aqua Source Jel Gece-Gündüz Kremi
  4. Bakım&Nem: Life Plankton Eye- Göz Bakım Kremi
  5. Yenileme&Güç: Life Plankton Essence-In-Mask
  6. Yoğun Nem: Lait Corporel Vücut Kremi

 

Gülsha

Doğal, etkili ve keyifli Gülsha cilt bakım serisi, 3 adımda cildinizi arındırmanıza ve tazelemenize yardımcı olur. Tüm Gülsha ürünleri paraben, alkol, SLS, mineral yağ, renklendirici ve parfüm içermediğinden olabilen en doğal yapıya sahiptir.

 

Temizleyin ve Arındırın; Gülsha Sakinleştirici Tam Gül Misel Suyu ve Gülsha Arındırıcı Gül Tozu

Gülsha Sakinleştirici Tam Gül Misel Suyu, hassas misel teknolojisi ve sakinleştirici tam gül suyu baz alınarak hazırlanmış formülü ile cildin nemini yok etmeden makyaj kalıntılarından arındırmaya yardımcı olur.

Gülsha Arındırıcı Gül Tozu, Cildi temizlerken pürüzsüz ve parlak hale getirmeye yardımcı olan Gülsha arındırıcı gül tozu, SLS içermeyen formülü ile cildin yağ dengesini bozmadan cildi rahatlatıyor.

Tonikleyin ve Canlandırın; Gülsha Tam Gül Suyu

Gülsha Tam Gül Suyu, cildi korumaya, yatıştırmaya ve tazelemeye yardımcı olan çok yönlü bir tonik özelliğine sahiptir. Gülsha Tam Gül Suyu, gülyağı ayrıştırılmadan üretildiğinden aktif maddelerce zengin, gerçek bir hidrolattır.

 

Nemlendirin ve Besleyin; Gülsha Eşsiz Gül İksiri, Gülsha Gece Gül İksiri ve Gülsha Gül Özlü Gençlik Kremi

Gülsha Eşsiz Gül İksiri, cilt dokusunun yenilenmesine ve elastikiyetinin artmasına yardımcı oluyor.

Gül Özlü Gençlik Kremi, kuvvetli anti-ageing özelliğiyle bilinen yoğun orandaki gül esansiyel yağı ve Gülsha Tam Gül Suyu içeriği ile güçlendirilmiş yapısıyla cildinize ışıltı verir, onu yatıştırır ve pürüzsüz bir görünüme ulaşmasına yardımcı olur.

Gülsha Gece Gül İksiri ise sıkı ve tazelenmiş bir cilde uyanmak için tasarlanan formülüyle, zamanla oluşabilecek kırışıkları ve sarkmaları önlemeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda nemi hapsederek, cildin su ihtiyacını karşılamasına destek olur.

Clarins- Total Eye Lift

Göz çevresinde yer alan kırışıklıkları, şişlikleri ve koyu halkaları en aza indirmeye yardımcı olurken göz kapaklarında lifting etkisi yaratmak için tasarlanmıştır. İçeriğindeki Mimoza çiçeği balmumu ve organik Harungana özü ile cildi pürüzsüzleştirmeye destek olur. Diğer bir taraftan içerdiği Albizia özleri, organik Guarana özü ve bitkisel kafein koyu halkaların giderilmesine yardımcı olur. Organik Shea özleri ve D-Panthenol ise cildi besleyerek kirpiklerin güçlenmesine etki eder.

 

 

Bobbi Brown – Vitamin Enriched Face Base

Ciltte ağırlık hissi yaratmayan gelişmiş yağsız yüz formülü, Shea yağı ile cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Bu yağsız formül, karite yağının nemlendirme gücünü B, C ve E vitaminleriyle birleştirerek çevreden gelen zararı ortadan kaldırmak için antioksidanlar ile koruma sağlamaya destek olur. Normalden yağlıya dönük cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.  Günlük kullanım ile cildinizin en iyi halini keşfetmenizi sağlar.