GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: Lancôme
Ana Sayfa Güzellik İpuçları GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: Lancôme

Cilt Bakımı

GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: Lancôme

Lancôme, her yaştan cilde ve cilt endişesine hitap eden reçetelerle Sephora Türkiye’nin geleneksel Gülen Ciltler Festivali’nde yerini alıyor. Genç ciltler ve cilt bakımına yeni başlayanlar, gücünü gül özlerinden alan canlandırıcı bakım ritüelini tercih ederken; 30’lu yaşlar ve üzeri için düzenlenen yaşlanma karşıtı bakım reçetesi ile Rénergie serisi öne çıkıyor.

Canlandırıcı Cilt Bakım Ritüeli

Hydra Zen Jelly Mask ile Nemlendirme & Koruma

Hydra Zen Jel Maske ile cildi anında nemlendirir ve besler. Nemi cilde hapsederek cildin ışıltısını ve canlılığını ortaya çıkarır zahmetsizce güzel gözükmesini sağlar. Tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun olan bu ferahlatıcı jel maske, kuru ciltlerde nem dengesini kurarak ışıltılı, nemli ve canlı bir cilt bırakır.

Rose Sorbe Crayo Mask ile Arındırma

5 dakikada taze bir dokunuşla cildinizi mükemmelleştirin. Salisilik asit, gül suyu ve mentol ile zenginleştirilmiş ferahlatıcı maske, gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olurken, cildi yumuşatır ve ışıldayan bir cilt elde etmenizi sağlar. Gözenek sıkılaştırıcı ve ferahlatıcı yüz maskesi, karşı konulamaz pembe sorbe dokusuyla cilde canlı bir görünüm kazandırarak, yorgunluk belirtilerinin görünümünü azaltır. Rose Sorbet Cryo-Mask ile cildinizi ferahlattıktan sonra, Rose Milk Mist ile nemlendirerek cilt bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz.

 

 

Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Ritüeli

Rénergie Multi Lift Ultra

Lancôme’dan üçlü etkili çok yönlü krem Rénergie Multi-Lift Ultra, şimdi SPF20 koruma faktörüyle güneş koruması da sağlıyor! Kolajen kaybı nedeniyle oluşan yaşlanma belirtilerine etki eden Rénergie Multi-Lift Ultra, en zorlu koşullarda bile varlığını sürdürmesiyle bilinen keten özü içeren formülüyle cildi nemlendirirken çok yönlü etki sağlar:

  1. Kırışıklıkların görünümü %21 azalır.
  2. Cilt %30* daha sıkı görünür.
  3. Koyu lekelerin görünümü %31 azalır. Cildi 24 saat boyunca nemlendirirken, güneşe karşı SPF20 koruma faktörü sağlar. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Rénergie Multi Lift Ultra Göz Kremi

Göz çevresine daha  genç görünüm kazandıracak  etki. 

Lancôme laboratuarları yeni nesil Hyaluronik Asit ve keten tohumu özü içeren ve 3 ana yaşlanma belirtisini hedefleyen ilk Lancôme göz kremini geliştirdi. Koyu halkaların, gözaltı torbalarının görünümü azalır, cilt sıkılaşır ve aydınlanır. 

 Rénergie Multi Lift Ultra Göz Kremi, ipeksi dokusuyla göz çevresinde gözle görülür etkiler sağlar: Anında nemlendirici etki 8 haftada göz çevresinde lifting etkisi, Koyu halka görünümünde %15 azalma.