GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: BİR JAPON MARKASI OLAN SHISEIDO’DAN J-BEAUTY GÜZELLİK SIRLARI
Ana Sayfa Cilt Bakımı GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: BİR JAPON MARKASI OLAN SHISEIDO'DAN J-BEAUTY GÜZELLİK SIRLARI

Cilt Bakımı

GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: BİR JAPON MARKASI OLAN SHISEIDO’DAN J-BEAUTY GÜZELLİK SIRLARI

Uzak doğulu kadınların cilt bakımına gösterdikleri hassasiyet herkes tarafından bilinir. Bir Japon markası olan Shiseido, cilt bakımı denilince akla ilk gelen markalardan biridir. Shiseido ürünleri ile hazırladığımız J-Beauty güzellik ritüeli sayesinde cilt bakımınızı bir üst seviyeye taşıyın.

1. Adım: Hazırlanma

İkili Temizleme

Bir cilt bakımı rutinine başlamadan önce ilk yapmamız gereken şey makyajdan ve hava kirliliğinden cildimizde oluşan kalıntıları temizleyerek cildimizi hazırlamak olmalıdır. J-Beauty ritüelinde cilt temizliğinin derinlemesine yapılabilmesi için ikili temizleme önerilir. İkili temizlemenin amacı ilk aşamada cildi makyajdan ve SPF içeren ürünlerden arındırmak, ikinci aşamada ise cildi derinlemesine temizlemektir. Shiseido Complete Cleansing Microfoam kolay kullanımı ve ikili temizleme özelliğine sahip olması ile cildimizin en büyük yardımcısı olacaktır. Köpük dokusuna sahip bu ürün cildi kirden, makyajdan derinlemesine temizlemeye ve arındırmaya destek olur. Cilt dokusunu iyileştirme etkisi vardır. Anında aydınlık ve pürüzsüz, kirlerden ve makyajdan arındırılmış yumuşak dokuya sahip bir cilt yaratmayı hedefler.

 

İkili Nemlendirme

Cildimizi temizledikten sonra hazırlık adımının ikinci aşamasında nemlendirici bir losyon uygulamalıyız. Shiseido Treatment Softener Enriched, antioksidanlar, yaşlanma karşıtı ve nemlendirici bileşenler içeren, 24 saat etkili nemlendirici losyondur. İnce çizgilerin görünümünü iyileştirmeye, cildin netliğini arttırmaya ve cilt dokusunu güzelleştirmeye yardımcı olur.

 

2. Adım: Güçlendirme

Arınmış, nemlendirilmiş cildimizin savunma gücünü artırmak için Shiseido’nun en çok sevilen ürünlerinden biri ve Beril Bayındır’ın da favorisi olan Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate ile rutinimize devam ediyoruz. Cildin savunma gücünü arttırmaya yardımcı konsantre  bakım, ImuGeneration Technology ile formüle edilmiştir. Bu teknoloji, daha genç, daha ipeksi, daha pürüzsüz, daha taze bir cilt görünümü için cildin içine hızla nüfuz eden geliştirilmiş bir formüle sahiptir.

 

3. Adım: Yenileme

Daha sıkı, aydınlanmış ve toparlanmış bir cilt için ReNeura++ teknolojisi ile formüle edilmiş lifting etkili anti-aging serisi Vital Perfection ile 1 haftalık kullanımla gözle görülür bir şekilde sıkı bir cilde ve 4 haftalık kullanımla daha toparlanmış ve aydınlık bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.

Serinin en yeni üyelerinden olan Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum cildi şekillendirmeye ve aydıntamaya yardımcı anti-aging etkili yüz ve boyun serumudur. Eşsiz uygulama yöntemi sayesinde (1 dakikalık özel masaj tekniği) cildin yenilenme sürecini hızlandırmak için cildin sıcaklığını ve mikro dolaşımını optimize eder. Sarkmanın neden olduğu gülümseme çizgilerinin görünümünü yumuşatır. Lekelere ve eşitsiz cilt tonuna neden olan melanin üretimini destekler. Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream her cilt tipi için elastikiyet kaybı, kırışıklıklar ve lekeler gibi yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı olan nemlendirici kremidir. UV ışınlarının verdiği hasara karşı cildi korur. Daha sıkı, toparlanmış, renk eşitsizliği olmayan, parlak bir cilt görünüm için cildi nemlendirir.

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream, retinol içeren anti-aging etkili göz çevresi bakım kremidir. Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler. Göz çevresini sıkılaştırıp toparlamaya yardımcı olur.

4. Hedefli Bakım

Seriye yeni dahil olan Shiseido Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment, yaşa bağlı cilt sorunlarını gözle görülür şekilde iyileştirmeye destek olan yüksek performanslı derin kırışıklık bakım ürünüdür. Asıl hedefi, gülme çizgileri ve lekedir. Sarkmaların görünümünü hafifletir. Derin ‘gülme’ çizgilerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.. Koyu lekelerin, düzensiz cilt tonunun ve donuk, sarımtırak cilt tonunun görünümünü minimuma indirmeye destek olur. Gülme çizgileri hafifleyen, daha sıkı ve gergin, aydınlık ve eşit tonlu bir cilt yaratır. İçeriğinde saf retinol vardır.