GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: ShıseIdo’nun 150.Yılını Temsil Eden İkonik Serileri Yeniden Keşfedin
Ana Sayfa Cilt Bakımı GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: ShıseIdo’nun 150.Yılını Temsil Eden İkonik Serileri Yeniden Keşfedin

Cilt Bakımı

GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: ShıseIdo’nun 150.Yılını Temsil Eden İkonik Serileri Yeniden Keşfedin

SHISEIDO ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE

Cildin Savunma Gücünü Arttıran Ultimune;

Canlı, nemli ve pürüzsüz bir cilt sunan Shiseido’nun #1 numaralı yaşlanma karşıtı serumu Ultimune, ImuGenerationRED Teknolojisiyle yaşlanmaya karşı daha güçlü etki için cildin savunmasını ve mikro dolaşımını arttırmaya destek oluyor. Botanik kokteyl ise stres ve hava kirliliğinin olumsuz etkilerine karşı cildi güçlendiriyor. Cilde parlaklık ve pürüsüzlük kazandırmayı hedefleyen serum, cildin iç savunmasını etkinleştiriyor. Cilde derinlemesine nem sağlayamaya yardımcı Ultimune, daha parlak, daha sıkı ve daha esnek bir cilde kavuşmanızı destekler.

 

SHISEIDO BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM       

Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, Neuroscience‘dan (sinirbilimi) esinlenerek tasarlanan ilk anti-aging üründür. Bunun anlamı şudur: Cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretilmiştir. ReNeura Teknolojisi+ cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırır ve cildin kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlar. Bu krem kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olarak kadifemsi bir cilt sunmayı hedefler ve ince çizgileri düzeltip cildi nemlendirmeye destek olur. Paraben ve mineral yağlar içermez. Komodojenik ve alerjik değildir. Normal, karma ve yağlı ciltler için uygundur. Sabah ve/veya gece kullanabilirsiniz. Kokusunda duyuları uyandırmak için nazik, rahatlatıcı yeşil çiçek kokusu ve Kumkat karışımı kullanılmıştır.

 

 

SHISEIDO VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM

Toparlayan Sıkılaştıran ve Aydınlatan;          

Shiseido Uplifting and Firming Cream, cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı Vital Perfection serisinin normal ciltler için uygun nemlendirici kremidir. Gündüz ve gece kullanılabilir. ReNeura++ Teknolojisi ile sarkmalara, esneklik kaybına ve lekelere karşı daha hızlı ve daha verimli sonuçlar almak isteyenler için idealdir. Daha sıkı ve daha esnek bir cilt için dermisi hızlıca yenilemeye destek olur. Cildin donukluğuna, renk eşitsizliğine ve lekelere sebep olan faktörleri kontrol altına almayı hedefler.  Cildinde esneklik kaybı, derin kırışıklık ve kuruluk olan her kişi bu kremi kullanabilir.