GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: YSL PURE SHOTS; YAŞA, YENİLE, TEKRARLA
Ana Sayfa Cilt Bakımı GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: YSL PURE SHOTS; YAŞA, YENİLE, TEKRARLA

Cilt Bakımı

GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ: YSL PURE SHOTS; YAŞA, YENİLE, TEKRARLA

 

 

Cilt bakımına öncü bir yaklaşım benimseyen YSL Beauty Araştırma ekibi; yalnızca cilde değil, yaşam tarzına da odaklandı. Bu nedenle, YSL Bilimsel Danışma Kurulu sadece dermatologlardan ibaret değil, yaşam tarzının merkezinde yer aldığı cilt bakımı konusundaki bu yenilikçi bakış açısının bir parçası olarak bilim adamları, botanikçiler ve yaşam tarzı uzmanlarından oluşuyor. Şehir yaşamının cilt üzerindeki etkilerini incelemek için ileri bilimsel analizler ve klinik denemeler yaparken, YSL Ekibi tüm oyunu değiştiren bir keşif yaptı: “Şehir yaşam tarzı cilt yaşlanmasını % 40 hızlandırır.” Bu keşif, cildini tedavi etmenin ve güçlendirmenin yolunu açıyor.

Hızlı yaşam, büyük şehirlerde küresel bir olgudur. Kadınlar yaşam tarzlarından ödün vermek istemeyebilirler ancak buna uygun cilt bakım çözümlerine ihtiyaçları vardır.

Bu öncü keşif ve modern kadınların ihtiyaçlarına dayanarak, YSL Beauty, cilt bakımı için yeni bir yaklaşım geliştirdi.

Bu bilimsel yolculuğun sonucu, NIGHT REBOOT serumu ve PURE SHOTS kataloğu oldu. Hedeflenen etkinlikle problem çözme, kişiye özel cilt bakım çözümleri sunan Pure Shots koleksiyonu cilt bakımı ile ilgili farklı çözümler sunuyor.

  • Cildin temel ihtiyaçlarının günlük dozu, üçlü bir etki üretmek için YSL Ourika bahçelerindeki güçlü botaniklerle sinerji içinde hareket eder:
  • Cildin yeniden tazelenmesine destek olurCilt üzerindeki ana izlerin (çizgiler, kırışıklıklar, sarkıklık, donukluk) azalmasına yardımcı olur
  • Şehir yaşlanma belirtilerinin uzun süreli düzeltilmesine yardımcı olarak cilt görünümünde iyileşmeye yardımcı olur.

 

Night Reboot Serum

Night Reboot Serum, içeriğindeki yenileyici glikolik asidi Fas’tan gelen mehtap kaktüsüyle birleştirir. Ölü deri hücrelerini temizlemeye yardımcı olurken, mehtap kaktüsü özü yeni cilt hücrelerini yeniler ve korumaya destek olur.

Night Reboot, cilt yenilenme sürecini yeniden etkinleştirir ve cilt hücrelerinin dağılımını yeniden dengelemeye yardımcı olarak cildin temel ihtiyaçlarının yeniden yüklenmesini sağlar.

Lines Away Serum

Lines Away Serum, kırışıklıkların giderilmesine destek olarak cilde esneklik katmaya destek olur. Lines Away Serum, yumuşak ve kremsi bir dokuda özel mikro doldurma teknolojisine sahiptir. Yenilenen bir koza gibi, bu teknoloji cildi nemlendirmek ve pürüzsüzleştirmek konusunda destekleyici etkiye sahiptir.

Light Up Serum

İçeriğindeki Marshmallow, melanositlerin aşırı uyarılmamasını sağlamak için cildi dış saldırganlara karşı korumaya yardımcı olur. Light Up Serum, cildin daha parlak ve eşit bir renk dağılımına ulaşmasına destek olur. Sahip olduğu hafif, sütlü doku, doğal görünümünü korurken cilt tonunu düzeltmeye yardımcı olur.

Y Shape Serum

İçerdiği formül sayesinde cildin daha sıkı ve parlak bir cilt görünümüne ulaşmasına yardımcı olur. Klasik kozmetik sudan beş kat daha ince olan Y Shape Serum‘un dokusu cilt emilimini artırır. Sıvı hızla nüfuz eder ve transdermal kozmetik teknolojisi sayesinde aktif maddelerin cildin derinliklerine ulaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda anında sıkılaştırıcı bir etki yaratır.

Hydra Bounce Essence In Lotion

İçeriğindeki Fas portakal çiçeğinin yardımıyla cildin nemlenmesini sağlar. Cildin esnek bir yapıya sahip olması için cildi E ve B3 vitaminleri ile beslemeye yardımcı olur.

Formülündeki Hydra Bounce Essence-Lotion‘un her damlası, anında nemlendirme ve rahatlık için cildin emilimini artıran binlerce kapsüllenmiş su-yağ damlası sunar. Cildin kremsi bir dokuya sahip olmasına yardımcı olur.

Perfect Plumper Cream

İçeriğindeki, Fas’tan gelen Orange Blossom özleri, cildi rahatlatır ve günlük yaşlanma karşıtı riboz dozunun daha duyarlı olması için cilt hücrelerini aktive etmeye yardıcı olur.. Cildin yenilenmesini destekler ve tüm yaşlanma belirtilerinin azalmasına yardımcı olur.