Gülen Ciltler Festivali’nde Editörün Seçtikleri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Gülen Ciltler Festivali’nde Editörün Seçtikleri

Cilt Bakımı

Gülen Ciltler Festivali’nde Editörün Seçtikleri

Cilt bakım rutininizi güncellemenin tam zamanı. 

Baharın gelmesiyle birlikte cilt bakım rutininizdeki ürünleri gözden geçirmenin de vakti geldi. Cilt bakımı seçkinize yeni ürünler eklemek veya farklı bir içerik denemek istiyorsanız Sephora’nın Gülen Ciltler Festivali’ni kaçırmayın. Festivalden favorilerimizi sizin için seçtik.

Sephora Collection Waterproof Eye Makeup Remover 

Kimin İçin? Göz makyajı yapmayı sevenler ve hassas ciltler. 

Neden? Özellikle hassas bir cilde sahipseniz cildinizi tahriş etmeden ve nazikçe göz makyajınızı temizlemek için Sephora’nın bu ürününü tercih edebilirsiniz. %92 doğal içeriklerden oluşuyor. 

Kanebo Sensai Silky Purifying Mud Soap Wash & Mask 

Kimin İçin? Yağlı ciltler ve gözeneklerini derinlemesine temizlemek isteyenler. 

Neden? Kanebo’nun maskesi gözeneklerde biriken kiri ve sebumu temizleyen Tanakura kili içeren bir maske. Hem kuru cilde maske olarak, hem de çift fazlı temizleme rutinlerinin ikinci adımında ıslak cilde uygulayarak kullanabilirsiniz. 

Sephora Collection Hydrating Vitamin Eye Masks 

Kimin İçin? Kağıt maskelerden vazgeçemeyenler.

Neden? Gülen Ciltler Festivali’nde kağıt maske koleksiyonunuzu genişletmek iyi bir fikir. Yorgun veya kuru göz altlarınızı kısa sürede canlandırmak için Sephora’nın vitaminli ve %95 doğal içerikli göz maskelerini deneyebilirsiniz. Papaya ve aloe veralı olmak üzere iki çeşidi bulunuyor.

The Inkey List Caffeine Eye Cream 

Kimin İçin? Günlük kullanıma uygun bir göz kremi arayanlar. 

Neden? The Inkey List’in göz kremi hafif ama etkili yapısıyla günlük kullanım için ideal. İçeriğinde şişkinliği azaltmaya yardımcı kafein, kolajen üretimini artırmayı hedefleyen Matrixyl 3000™ ve nemlendirici Albizia Julibrissin kabuğu özü bulunuyor. 

Sephora Collection Hydrating Serum 

Kimin İçin? Kuru cildini nemlendirmek isteyenler. 

Neden? %97 oranında doğal kaynaklı içeriklerden oluşan bu serumda cildi nemlendiren poliglutamik ve hyalüronik asit ikilisi var. 

Estée Lauder Advanced Night Repair 

Kimin İçin? Gece bakımına önem verenler. 

Neden? Estée Lauder’in onarıcı gece serumunun yeni formülasyonunda hücre yenileyen ve kolajen üretiminin artmasına yardımcı olan Chronolux Power Signal Teknolojisi kullanıldı. Serumu geceleri temiz cilde uygulayabileceğiniz gibi, makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz. 

Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate 

Kimin İçin? Cildi pürüzsüzleştiren ve nemlendiren bir seruma ihtiyacı olanlar. 

Neden? Lancôme’un onarıcı serumu, içerdiği probiyotiklerle kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmayı, cilt tonunu eşitlemeyi ve cildi pürüzsüzleştirmeyi amaçlıyor. 

Drunk Elephant Protein Polypeptide Cream 

Kimin İçin? Peptitlerle cilt bariyerini güçlendirmek isteyenler.

Neden? Protini nemlendirici kremin dokuz farklı peptit içeren formülü cildi canlandırma,, ince çizgiler, kırışıklıklar ve güneş hasarı belirtilerini azaltma konusunda etkili. 

Sephora Collection Rose Quartz Facial Roller 

Kimin İçin? Cilt bakım rutinini bir üst seviyeye çıkarmayı hedefleyenler. 

Neden? Serum ve nemlendirici gibi ürünleri uyguladıktan sonra cildinize masaj yaparken kullanabileceğiniz yüz masajı aleti cildi yatıştıran pembe kuvarstan. 

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream 

Kimin İçin? Kuruyan vücut derisini derinlemesine nemlendirmenin yollarını arayanlar. 

Neden? Sol de Janeiro’nun vücut kremi Brazilian Bum Bum Cream kült bir ürün. Kafein açısından zengin ve Amazonlar’a özgü bir bitki olan guarana, cildi besleyen Cupuacu yağı, antioksidan etkili açai ve nemlendirici Hindistan cevizi ve ceviz yağları içeriyor.