GÜNEŞ SONRASI CİLT BAKIMININ PÜF NOKTALARI
Ana Sayfa Cilt Bakımı GÜNEŞ SONRASI CİLT BAKIMININ PÜF NOKTALARI

Cilt Bakımı

GÜNEŞ SONRASI CİLT BAKIMININ PÜF NOKTALARI

Yaz aylarında güneş ışınlarına daha çok maruz kaldığımız için ciltte kuruluk problemi ortaya çıkabilir. Bu durumda güneş sonrasında cildinizi rahatlatacak ürünler kurtarıcı olacak.

Yaz sıcakları bunaltıcı olabiliyor. İster plajda ister şehrin sokaklarında vakit geçirin, güneş cildinizi daha çok etkiliyor. Bu yüzden cildinizin kuruduğunu hissetmeniz normal. Cildinizi anında rahatlatacak ve onaracak etkili içerik listesine sahip ürünler kurtarıcınız olmaya aday.

Drunk Elephant F-Balm Electrolyte Waterfacial  

Drunk Elephant’ın güneş sonrasında kullanabileceğiniz gece maskesinin cildi nemlendirme özelliği var. İçeriğindeki seramid cilt bariyerini onarmaya yardımcı olurken, skualen cildi nemlendiriyor ve niasinamid de sebumu dengeliyor. Antioksidan etkili ferulik asit ve tokoferol güneş hasarına karşı koruma sağlıyor. 

Mario Badescu Facial Spray Mist

Cildi anında rahatlatan sprey ürünler son derece pratik. Mario Badescu’nun yüz spreyi içeriğindeki aloe vera ve gül sayesinde cildi yatıştırmaya yarıyor. Ferahlamak için ürünü buzdolabında beklettikten sonra uygulamak iyi fikir.

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Sol de Janeiro Bum Bum Cream sıcak ve tatlı kokusuyla etkileyici. Hindistan cevizi yağı, hiyalüronik asit ve skualen cildi nemlendiriyor. Antioksidan özellikli tokoferol güneş hasarını hafifletmeye yardımcı oluyor.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme

Estée Lauder nemlendirici kolay emilen yapısıyla yaz aylarının kurtarıcısı. Cildi rahatlatan salatalık özüne eşlik eden hiyalüronik asit, skualen ve peptit cildi nemlendirme ve cilt bariyerini güçlendirme özelliğine sahip. Cildi canlandırmayı destekleyen kafein içermesi de bir başka artısı.

Dior Solar The After-Sun Balm

Dior’un güneş sonrası balm’ı hem yüze hem de vücuda uygulanabilir. Kolay emilen yapıdaki bu ürün, içeriğindeki nemlendirici bileşenlerle cildi rahatlatmaya yardımcı. 

Sephora Collection Hydrating Hyaluronic Acid Face Mask Watermelon 

Güneş sonrasında anında cildi rahatlatmak için kâğıt maskeler birebir. Sephora’nın bu kâğıt maskesinin formülasyonundaki hiyaluronik asit cildi nemlendirirken, antioksidan özellikli karpuz ekstresi cildi yatıştırmaya yardımcı oluyor. Ekstra ferahlık sağlamak isterseniz buzdolabında beklettikten sonra uygulamanızı öneririz.