Güzelliğin Kuralları Yeniden, Hep Birlikte Yazılıyor: Beauty Power For All
Ana Sayfa Makyaj Güzelliğin Kuralları Yeniden, Hep Birlikte Yazılıyor: Beauty Power For All

Cilt Bakımı

Güzelliğin Kuralları Yeniden, Hep Birlikte Yazılıyor: Beauty Power For All

Sephora, güzelliğin sınır tanımayan gücü motosu ile cesur, kapsayıcı, yaratıcı, özgür ve doğaya saygılı bir dönüşümün öncüsü. 

Güzellik dünyasından haberler mutlu edici: Güzelliğin tanımı hepimize iyi gelecek bir şekilde evriliyor. Kalıpların ortadan kalktığı, bireyselliğe değer veren bu anlamı ve olumlu dönüşümün en büyük öncülerinden biri ise güzelliğin trendsetter otoritesi Sephora. Güzelliğin sınır tanımayan gücü mottosu ile yola çıkan Sephora, güzellikte çoksesliliği teşvik etmek için ilham verici adımlar atıyor. Alışagelinmiş standartlar ve filtreler yerine, hepimizin içinde olan gücü ve özgüveni kucaklayan Sephora, güzelliğin kurallarını yeniden yazarken Beauty Power For All sloganı ile büyük hayallerin peşinden koşanları, kendi olmaya cesaret edenleri kutluyor. İçerikleri, ambalajları ve yenilikçi ürün çeşitleriyle trendlere yön veren Sephora Collection, Beauty Power For All olgusunun vücut bulmuş hali. Kapsayıcılık, cesaret ve özgüvenin yanı sıra, çevre duyarlılığının da ön planda olduğu, bu sorumluluk alan ve gerçekçi güzellik anlayışı hepimize kendimizi iyi hissettirecek. Peki Beauty Power For All’un temel prensipleri neler?

Kapsayıcılık

Güzelliği kalıplara veya standartlara sıkıştıran devir çoktan kapandı. Sephora’nın desteklediği yeni nesil güzellik anlayışı, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi olduğu gibi kabul eden ve farklılıkların güzelliğini temsil eden, kapsaycılığa somut bir yaklaşım getiriyor. Ten makyajı ürünlerindeki renk alternatiflerinin fazlalığı bunun harika bir örneği. Herkes için mükemmel bir cilt görünümü mümkün, çünkü Sephora dünyasında hepimize yer var!

Cesaret

Kalıplara aldırış etmeden kendin olabilmek, güzelliğin en cesur ve en güçlü hali. Sephora, her birimizin kendine ait ve özel bir güzellik gücü olduğuna inanarak bizi güzelliğin kurallarını hep birlikte yazmaya davet ediyor. Denenmemişi denemek ve standartları yıkmak, trendlere yön vermeyi beraberinde getiriyor. Sephora Collection ise, bu duruşun gerçek bir temsilcisi. Her sene makyaj, cilt bakımı, saç ve aksesuar kategorilerinde inovatif ürünler ve birbirinden cesur renkler ile karşımıza çıkarak, bilinçli güzellik takipçilerini tatmin edecek yeniliklere imza atıyor.

Etkili içerikler

Beauty Power For All anlayışının en önemli temellerinden biri, etkili içeriklere sahip, dediğini yapan, marifetli ürünleri desteklemek. Artık hepimiz biliyoruz: İyi içerikler iyi formülasyonlar, iyi formülasyonlar ise etkili ürünler demek. Sephora Collection ürünleri de bu ilke ile geliştiriliyor. Sephora çatısı altındaki Good For anlayışı ise bizler gibi bilinçli tüketicileri çok mutlu edecek: Good For kapsamında üretilen ürün formülasyonlarının en az %90’ı doğal içerikler barındırıyor. Sephora, sağlık ve güzelliğin birbirinden ayrılamaz bir ikili olduğunu da göz önünde bulundurarak, Sephora Collection’ı en kaliteli içeriklerden üretmeye özen gösteriyor.

Doğaya saygı

Kendimize gösterdiğimiz özeni doğaya da göstermek, Dünya’mız için çok önemli. Sephora, küresel ısınmanın tehdit ettiği tabiat ve doğal yaşamın korunması için yapılan çağrıları dikkate alarak doğaya saygı duyan içerik ve ambalajlar kullanma konusunda somut taahütlerde bulundu. Beauty Power For All, bu sorumluluğu alarak, Sephora Collection kapsamında doğa dostu ürünler geliştirmeye önem veren bir bakış açısına sahip. Koleksiyondaki geri dönüştürülmüş ambalajlar, çevreye zarar vermeyen içerikler ve vegan ürünler ile rutinlerimiz doğaya saygılı hale geliyor.

Sephora Collection’dan Seçkimiz

Güzelliğin kurallarını yeniden, hep birlikte yazmayı hedefleyen Sephora’nın bu prensipler doğrultusunda geliştirdiği Sephora Collection, trendsetter ürünlere ev sahipliği yapıyor. Güzelliğin anlamlı dönüşümü, rutinlerimizde başlıyor. Bu anlamlı değişimin parçası olmak için Sephora Collection’dan favorilerimize göz atın.

Sephora Collection Best Skin Ever Glow Foundation

Orta kapatıcılığa sahip bu likit fondöten, cildimizin ışığını ortaya çıkaran, doğal ve ışıltılı bir bitişe sahip. Cilde uygulandığındaki sağlıklı görünümü, tüm cilt tipleri ile uyumlu oluşu ve herkese uyacak ton alternatifleri ile favorilerimiz arasında.

Sephora Collection Best Skin Ever Glow Concealer

Makyaj çantalarımızın kurtarıcısı olacak bu kapatıcı, aydınlatıcı etkisi ve doğal bitişi ile kalbimizi çaldı. Tüm cilt tipleri ile anlaşan ve herkese uygun bir tonu bulunan kapatıcının ışıltılı bitişi özellikle göz çevresinde dinlenmiş bir etki yaratmak için birebir.

Sephora Collection Super Serum Èclat

İşte gerçek bir süper kahraman. Cildi aydınlatıp güçlendirmeyi vaat eden bu aydınlatıcı serum, gücünü doğal kaynaklı C ve E vitaminleri ile peptitlerden alıyor. Leke, kuruluk ve ince çizgileri hafifletmeye destek olmak için formüle edildi. Beauty Power For All için herkese uygun leke ürünleri olması çok önemli; Sephora Collection Super Serum Èclat tüm cilt tipleri ile anlaşıyor. Ayrıca bu Good For serum, geri dönüştürülebilir ambalaja sahip. Şişenin üzerindeki yazılar bile bitkisel kaynaklı boyalar ile yazılmış!

Sephora Collection Super Hydratant Jour

Hiyalüronik asit sevenleri buraya alalım. Tüm cilt tiplerine uygun bu ince yapılı ürün, her rutin ve cilt tipi ile anlaşacak, parfümsüz bir nemlendirici. Formülasyonunda hiç bir hayvansal kaynaklı içerik bulunmayan nemlendiricinin etkisinin arkasında iki marifetli içerik var: İlki, buğdaydan elde edilen bir hiyalüronik asit formu. Son yılların en popüler içeriğini bitkisel kaynaklı kullanarak doğaya saygı duruşunda bulunan nemlendirici, hiyalüronik asit sayesinde ciltte gün boyu etkili nemi destekliyor. Ayçiçeğinden elde edilen E vitamini ise cildi olumsuz dış etkenlerden korumaya yardımcı. Bu nemlendiriciyi makyaj yapmadan önce baz olarak kullanmayı da çok seviyoruz. %96 bitkisel kaynaklı içerikler ile formüle edilen bu etkili nemlendiricinin ambalajı ise geri dönüştürülebilir materyellerden üretildi.

Sephora Collection Crème Yeux Èclat

Yüzümüzün en hassas bölgesi olan göz çevremiz için ürün seçerken etkili olması kadar, herhangi bir hassiyete yol açmayacak, temiz içeriklere sahip olmasına dikkat etmek gerekli. Bu krem ise hem işe yarayan, hem temiz, hem de doğa dostu içeriklere sahip bir süperstar. Göz çevresine bitkisel kaynaklı hiyalüronik asit ile nem kazandırmaya yardımcı olan ince yapılı krem, kahve çekirdeklerinden gelen kafein ile şişkinliği hafifleterek dinlenmiş ve aydınlık bakışlar vaat ediyor. Kremin doğaya saygılı kavanozu ise geri dönüştürülmüş plastikten ve şeker kamışı artıklarından üretilmiş. Üstelik tekrar geri dönüştürülebiliyor!

Sephora Collection Care Mineral Compact

Cildinize bakım yapan, çok işlevli bir makyaj ürünü ister misiniz? Mat ve doğal bir bitişe sahip bu yenilikçi fondöten, aynı zamanda cildi yatıştırmaya yardımcı yeşil ve beyaz kil tozları içeriyor. En hassas cilt tipleri için bile uygun olan fondöten, birkaç saniyede gözenek görünümü ve kızarıklıkları örtüyor. Ayrıca non komedojenik içeriklere sahip olduğu için gözenekleri tıkamıyor; yani yağlı ve karma ciltler için de uygun. Kompakt formunda olduğu için çantada dökülmeden kolayca taşıyabileceğiniz bu pratik fondöten, gün içerisinde hızlı rötuşlar yapmak ve parlamayı önlemek için ideal. Good For damgasını taşıyan fondöten, %91 doğal içeriklere ve doğa dostu, geri dönüştürülebilir ambalaja sahip.

Sephora Collection Big By Definition Mascara

Gerçek maskara tutkunları bilir: İyi bir maskara için en önemli özelliklerden biri, kirpikleri tek tek ayırma becerisi olan bir fırçadır. Big By Definition Mascara fırçasının her bir lifi, kirpiklere tek tek hacim kazandırması için özel olarak geliştirildi. Kat kat kullanıldığında birikme yapmayan bu hacim maskarası, aynı zamanda kirpiklere bakım da yapıyor. Maskaranın içerik listesindeki bitkisel kaynaklı proteinler ve balmumu, kirpikleri nazikçe besliyor. Hem gün boyu kalıcı, hem de istediğinde kolayca çıkabiliyor.

Sephora Collection Pocket Palette Sun Shadows

İlhamını güneşten alan bu pratik far paletinde, metalik, parlak ve mat bitişlere sahip, birbiriyle uyumlu, yüksek pigmentasyona sahip altı far tonu bulunuyor. Bu altı ton, hem gündüz, hem gece makyajı için pratik ve herkese uyacak ihtimaller barındırıyor. Öğle saatlerinin ışığını yansıtan Noon Light, fotoğraflar için en güzel saat olarak bilinen zaman dilimine ithaf edilen Golden Light, gün batımı renklerine adanan Warm Dusk ve alacakaranlıktan ilham alan Twilight Gleam olmak üzere dört farklı alternatifi var. Çok işlevli ve tüm tenler ile uyumlu olan bu far paleti hem makyaja yeni başlayanlar, hem de profesyoneller için ideal.

Sephora Collection Rouge Is Not My Name

Yüksek pigmentasyon, bakım yapan içerikler, cesur renkler. Sephora Collection’ın bu saten bitişli ruju, dudaklara hem konfor, hem de yüksek pigmentasyon sağlaması ile favori listemizde sağlam bir yere sahip. Renk verirken bakım da yapan rujun içerik listesindeki seramidler, çok ince, dolayısı ile hassas deriye sahip dudaklarımızı dış etkenlerden koruyup, nemli kalmasını destekliyor. Kırmızı, bordo, kahve ve nude tonlarından oluşan yirmi farklı renk alternatifi tüm cilt tonları ile uyumlu. Ayrıca doğa dostu ambalajın %60’ı geri dönüştürülmüş plastikten elde edilmiş.

Beauty Power For All Mottosu

Büyük hayallerin peşinden koşanları kutluyoruz.
Ne kadar değerli olduğunu biliyoruz ve seni her şeyden çok önemsiyoruz.
Gülüyorsun, eğleniyorsun, paylaşıyorsun.
Gerçeksin ve asla sıradan değilsin.
Işıltınla bize ilham veriyorsun. .
Biz, güzelliğin her türünü seviyoruz.
Sürdürülebilir, gerçek etki yaratan ürünler tasarlıyoruz.
Güzelliğin kurallarını yeniden, hep birlikte yazıyoruz.
Beauty power for all